כי מוכן לשקף לי? בבקשה?
T TaAaLi New member 21/10/02 #63 יהייי!!! ../images/Emo6.gif *מתלהבת* טוף, אז הכנתי כמה דברים, ואתן+מוטי מוזמנות להגיב עליהם, נתחיל: 1. שימלה
יהייי!!! ../images/Emo6.gif *מתלהבת* טוף, אז הכנתי כמה דברים, ואתן+מוטי מוזמנות להגיב עליהם, נתחיל: 1. שימלה
T TaAaLi New member 21/10/02 #66 ../images/Emo34.gif 4.סנדלולים (אני לא כ"כ טובה בנעליים אבל נתגבר...)
T TaAaLi New member 21/10/02 #67 ../images/Emo34.gif 5.שתי אממ... חגורות מזהב... מהדקות האלה ששמים ליופי... שמתי את שתיהן כי לא ידעתי איזו עדיפה, בכל-מקרה - Les voila ---->
../images/Emo34.gif 5.שתי אממ... חגורות מזהב... מהדקות האלה ששמים ליופי... שמתי את שתיהן כי לא ידעתי איזו עדיפה, בכל-מקרה - Les voila ---->
T TaAaLi New member 23/10/02 #76 ../images/Emo34.gif ואחרונה חביבה, שרשרת! היא נראית יותר טוב כשהיא על דולי...
ל לבנדר_בראון New member 21/10/02 #69 גם אני הכנתי../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif ליתר דיוק, הפרדתי מדולי שהכנתי מזמן. קודם כל, שמלה בסגנון...אר, בסגנון כלשהו,אני משאירה את זה לדמיון שלכם
גם אני הכנתי../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif ליתר דיוק, הפרדתי מדולי שהכנתי מזמן. קודם כל, שמלה בסגנון...אר, בסגנון כלשהו,אני משאירה את זה לדמיון שלכם
ל לבנדר_בראון New member 21/10/02 #71 ../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif ולסיום, למרות שאני אמשיך מחר-חליפה חייזרית עם גלימה מתנפנפת.
N Nitsניץ New member 23/10/02 #77 משתדלת לעזור פירקתי את זה מדוליז שעשיתי, הם אומנם לא משתוות לשלכן, אבל רציתי לתרום. הראשונה