את הבייס בבקשה.... הדולי ממש יפה! כמה דוליז כבר עשית? זאת יפה מאוד! ואת השיער עשית לבד? הוא יפה. אבל זה באמת גושי מדי. תוסיפי פסים של שיער. ושוב: תביאי לי בבקשה את הבייס!
הבייסים שמכינים פה בפורום הם בשביל כולם אבל אני (לא יודעת לגבי אחרים ) רוצה שישימו את החתימה שלי או לפחות יזכירו שאני עשיתי את זה , כי , כן , זה בשבילכן /ם אבל השקעתי והייתי רוצה קרדיט... נועה
את לא ערבבת בייסים, הרמיוני הכינה את הבייס, ואת גם לא עשית את השיער, אני מכירה את התמונה הזאת, את רק גזרת והדבקת! לא צריך לשקר, אני מוסיפה לפה את הבייס של הרמיוני.
היי, אם היית קוראת לפני זה..היית רואה שכתבתי שהבייס העיקרי שבו השתמשתי הוא של נועה....ושלא ידעתי שהוא שלה כי קיבלתי אותו מחברה בלי השם... בקשר לראש ולשער ציירתי אותו פיקסל אחרי פיקסל לפי תמונה של טינקרבל...וזה לקח לי נמון זמן... הייתי שמחה מאוד אם היית שואלת אותי ומבררת לפניי שהגדרת אותי כשקרנית אבל נו טוב...מה שהיה היה.. בכל מקרה תודה על ההתייחסות, שיר!
לא כל הבייס ששמת הוא הבייס שהיא עבדה עליו!! וגם זה לא בייסים של סיגל...זה אמוקיס, עם שיפוצים של נועה, והיא גם אמרה את זה. חבל שאת קוראת לאנשים בשמות לפני שאת בכלל בודקת את מה שאת אומרת...