דולי של טינקרבל...

Shir 100

New member
דולי של טינקרבל...

בבקשה אימרו לי מה דעתכם.... עבדתי עליה די הרבה...אז בבקשה תעזרו לי לשפר... ודרך-אגב..אני חדשה... תודה מראש, שיר

totsade

New member
הקטע הוא שלא מצרפים משהו מוכן,

אז בסה"כ עשית את השיער והנעליים, מה שיפה אבל לא כזה מיוחד

SashaGirl

New member
תגובה וניצול

תגובה היא יפה אבל חצר הצללה נראה ושער גושי אני לא כול כך מבינה בדוליז
ניצול חדשה שלי אבל עדיין לא סיימתי אותה כי אין לי מושג איך עושי לה נעליים ושער תגיבו לי ולשיר ושיר ברוכה הבאה
גם אני חדשה

איזה מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את הבייס בבקשה.... הדולי ממש יפה! כמה דוליז כבר עשית? זאת יפה מאוד! ואת השיער עשית לבד? הוא יפה. אבל זה באמת גושי מדי. תוסיפי פסים של שיער. ושוב: תביאי לי בבקשה את הבייס!

KitKat nop

New member
את הראש והשיער הדבקת מתמונה נכון?

והגוף הוא של אמוקיס נועה

Shir 100

New member
זה ערבוב של כמה בייסים...ו..

את השער ציירתי לפי תמונה של טינקרבל ולקח לי המון זמן... ערבבתי כמה בייסים...שסובבתי והתאמתי... וזו הדולי ה3 שלי.... תודה רבה על התגובות...

Shir 100

New member
בייס הבסיס זה הבייס של נועה..../images/Emo140.gif.

של הפיה ואותו שיניתי קצת.... סליחה נועה, לא ידעתי שהוא שייך לך... ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להשתמש בביסים של חברים אחרים בפורום....???

KitKat nop

New member
בטח שאפשר ../images/Emo24.gif

הבייסים שמכינים פה בפורום הם בשביל כולם אבל אני (לא יודעת לגבי אחרים ) רוצה שישימו את החתימה שלי או לפחות יזכירו שאני עשיתי את זה , כי , כן , זה בשבילכן /ם אבל השקעתי והייתי רוצה קרדיט... נועה

SashaGirl

New member
../images/Emo10.gifולי לא מגיבים../images/Emo10.gif

הינה למי שכח איך היא נראת ואין לי שער כי אני לא יודעת איך לעשות אותו וגם אין לי מושג איך לעשות נעלי עקב ותיק מי שרוצה שתעשה ותפתחו בגדול

totsade

New member
איזו שקרנית...

את לא ערבבת בייסים, הרמיוני הכינה את הבייס, ואת גם לא עשית את השיער, אני מכירה את התמונה הזאת, את רק גזרת והדבקת! לא צריך לשקר, אני מוסיפה לפה את הבייס של הרמיוני.

Shir 100

New member
../images/Emo12.gifתגובה.....

היי, אם היית קוראת לפני זה..היית רואה שכתבתי שהבייס העיקרי שבו השתמשתי הוא של נועה....ושלא ידעתי שהוא שלה כי קיבלתי אותו מחברה בלי השם... בקשר לראש ולשער ציירתי אותו פיקסל אחרי פיקסל לפי תמונה של טינקרבל...וזה לקח לי נמון זמן... הייתי שמחה מאוד אם היית שואלת אותי ומבררת לפניי שהגדרת אותי כשקרנית אבל נו טוב...מה שהיה היה.. בכל מקרה תודה על ההתייחסות, שיר!

היא אמרה שהיא ערבבה....

לא כל הבייס ששמת הוא הבייס שהיא עבדה עליו!! וגם זה לא בייסים של סיגל...זה אמוקיס, עם שיפוצים של נועה, והיא גם אמרה את זה. חבל שאת קוראת לאנשים בשמות לפני שאת בכלל בודקת את מה שאת אומרת...

למעלה