דולי ראשונה הכנתי דולי תגידו לי מה דעתכן...
S SweetGirlll New member 20/6/02 #2 *ניצול שרשור* תראו את הדולי שהכנתי <לא הכי יפה... השלישית חיים שלי...>
S SweetGirlll New member 20/6/02 #3 *ניצול שרשור* תראו את הדולי שהכנתי <לא הכי יפה... השלישית חיים שלי...>
ש שמוצה New member 21/6/02 #4 נחמד! אהבתי את השימלה, אבל הפוני הורס.... (i- - אני אוהבת את כול מי שבפורום!!!)
ד דנדוש383 New member 21/6/02 #6 לאלולה11 לא אהבתי... השיער מוווזר, הבגדים בלי הצללה וישרים אבל אל חשש! את עוד תשתפרי!!!
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 21/6/02 #8 איזה רעה!! הילדה מראה את הדולי הראשונה שלה ואת ישר מנצלת את השרושר בלי להתייחס אפילו לדולי שלה..!! זה פשוט מגעיל!! ואלולית, תלחצי כאן!
איזה רעה!! הילדה מראה את הדולי הראשונה שלה ואת ישר מנצלת את השרושר בלי להתייחס אפילו לדולי שלה..!! זה פשוט מגעיל!! ואלולית, תלחצי כאן!
ל ליאורושקה New member 21/6/02 #11 אז שוב... אני פרסמתי את הדולי הראשונה שלי והייתה רק תגובה אחת.. בקיצר הנה היא שוב! ואני רוצה תגובות, כדי לדעת מה לתקן, לשפר וללמוד.... אז הנה -איזה מתוקקקק!
אז שוב... אני פרסמתי את הדולי הראשונה שלי והייתה רק תגובה אחת.. בקיצר הנה היא שוב! ואני רוצה תגובות, כדי לדעת מה לתקן, לשפר וללמוד.... אז הנה -איזה מתוקקקק!
ל ליאורשקה New member 21/6/02 #16 יו!! דנה..... מגיעה לך ענקיתתתתת! וגם עוד יותר ענק! אני גרועה בשיער... ניסתי לעשות משהו יפה עם שביל מיוחד... אבל השיער סתם יצא ליפה... אה... והנקודות על החצאית- אין לי מושג למה זה קרה... אני לא נגעתי בזה..... בכולופן-
יו!! דנה..... מגיעה לך ענקיתתתתת! וגם עוד יותר ענק! אני גרועה בשיער... ניסתי לעשות משהו יפה עם שביל מיוחד... אבל השיער סתם יצא ליפה... אה... והנקודות על החצאית- אין לי מושג למה זה קרה... אני לא נגעתי בזה..... בכולופן-
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 21/6/02 #21 אווווווווווווווווףףףףףףףףףףףף!!!../images/Emo46.gif ררררררררררררררררררררר