דולי למצב!

ברבורה

New member
דולי למצב!

אני יודעת שאתם שונאות שלא משרשרים או ואט אוור
חחח אז בקיצקץ מצאתי מאחד מהאתרים באנגלית של אמריקאית הייתם מאמינים את הדוליז האלו
וזה ממש חימם לי את ה

visitor

New member
../images/Emo36.gif רעיון ../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

היי לכולם אני לא משתתפת בפורום בצורה של להראות את הדוליז המסכנות שעשיתי אבל אני נכנסת הרבה כידי לראות את הדוליז שלכן. והרעיון שלי מה אם תעשו שירשור של הדוליז הראשונות שהכנתן.... אבל זה סתם רעיון ביי ביי

כבר היה כזה שרשור......

אבל בכל מקרה
זו הראשונה שלי.....והיה לי הרבה ניסיון לפני זה, וידעתי מה צריך לעשות, ובגלל זה זה לא נראה כמו דולי ראשונה...

mgirl

New member
ניצול שרשור- דולי חמודה

נכון שהיא מתוקה? אני אוהבת נורא את השיער... ~*כל מי שיעיר הערה על הפנים יחטוף אבנים!*~

אווווווווף../images/Emo15.gif../images/Emo170.gif|כועס|

מה עוללו לפרצוף של האמו קיס
הוא נראה כמו איזו ילדה מקנזס או פנסילבניה
|
לפרצוף המקורי
אבל הדולי יפה.

mgirl

New member
מטר אבנים!!

נכון שאמרתי לא להתלונן על הפרצוף? נכון? נכון??????!!!! אני חוטפת פה התקף זעם!! א-נ-י א-ו-ה-ב-ת א-ת ה-פ-ר-צ-ו-ף ה-ז-ה!!!!!! (נקודה סימן קריאה) אז לא, לא, לא להתלונן! (אבל תודה על שאמרת שהדולי יפה)

ChocolateGirl

New member
אם מישהו שונא את הפרצוף של האמו קיס

זכותו המלאה!!! אבל לדעתי הפרצוף של מיכל (mgirl) >בלי להעליב< מגעיל... אבל... מישהי פירסמה פה מזמן פרצוף חדש לאמו קיס שדווקא נורא אהבתי!!! הנה---------> חמוד, נכון?

mgirl

New member
תודה על המחמאה...

לדעתי הפרצוף חמוד!! גם הפרצוף שפרסמת חמוד... אבל יש לו עיניים של גיא פינס וזה די מעצבן כזה...

ChocolateGirl

New member
מצטערת..

אבל זאת דעתי... ואת הפרצוף ההוא של האמו קיס לא אנ הכנתי אבל שיניתי את העיניים...

bilha501

New member
אההההה אני שיניתי את הפרצוף...

כן אני שיניתי חח תודה שאהבת

אופס../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif../images/Emo170.gif

איפה כתבת לא להתלונן על הפרצוף
בבקשה

mgirl

New member
כתבתי...

שמי שיתלונן על הפנים יחטוף אבנים... (זה נשמע מוזר אבל זה ציטוט והייתי מחורפנת לגמרי)

bilha501

New member
מנצלת תשירשור ליצירה חדשה..

אמו קייס חדשה שהכנתי מה דעתכם?

Magi¢ Girl

New member
היא חמודה! ../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

רק משהו לא מסתדר לי בשילוב צבעים בשמלה...

למעלה