דולי חדשה

שמוצה

New member
דולי חדשה

פתחתחי הודעה חדשה כי לא מצאתי איפה לשים אותה... מה דעתכם על השיער?, אני חייבת לדעת!!!!

עכשיו זה כבר לא בסדר!!!!

מה זה לא מצאת איפה לשים אותה?? כל שרשור שני כאן זה שרשור שאפשר לנצל אותו!! אני לא מגיבה בפרנציפ.

שמוצה

New member
סליחה...

אני מצטערת אם את כועסת עלי
מקווה שתסלחי לי
ב
שמוצה

שמוצה

New member
חמודות!!!!

אהבתי את כולם, אבל לאחרונה יש מין מכנסיים מוזרות ביותר, גם השיער שלה בסיגנון אתי אלון, רק שבמקום שחור ובלונד יש אדום וחום..... נ.ב לעשות לדוליז הרישונות שיער? (אני מקוווה שיצא יפה...)

crazy chicka

New member
שמוצה

אהבתי את הימנית..ממש ממש יפה..השמאלית- לא משהו נגדך- פשוט אני ממש לא אוהבת את הסיגנון של זה כי זה לא נראה ריאליסטי

Hugs a Kisses

New member
דולי חדשה שלי D-:

איך היא? מקווה שתאהבו, נא להעיר הערות והארות, חומוסים ופיתות

crazy chicka

New member
לרותי

אהבתי ממש ממש את הדןולי שלך...מה שאני מתה על בסיגנון הזה זה המיכנס....נראה ממש ממש אמיתי...כאילו היא הולכת לזוז עוד שנייה חחח... ממש יפה...

אממ.. רותי....יש לי שאלה

זה בקשר לחתימה שלך... עכשיו כבר חופש נכון? אז למה אני צריכה להיזכר בבית ספר בכל פעם שאני רואה את החתימה שלך??? לא מספיקה לי התעודה??????? בבקשה, אני מתחננת, תשני את החתימה שלך!!!! נ.ב. אני קיבלתי 94 במתמטיקה..

Hugs a Kisses

New member
תגובות לכלכן

קרייזי צ´יקה- לי נכון?!- תודה רבה! שמחה שאהבת! ענת- תודה ו wtf?! לא הבנתי כל כך את הכוונה שלך... תסבירי יותר... ומורטישיה אדמס- אין יל כח לשנות חתימה רציתי כמה פעמים אבל אין לי כח, אני עצלנית תודה לכלכן! רותי.

למעלה