דולי חדשה!!!!!

missT

New member
יפה! אבל קצת נהרסה לך בשמירה..

אהמ *מנצלת* אהמ.. טוב רציתי לפתוח הודעה חדשה אבל אם כבר פתחו אז שיהיה.. חשבתי וחשבתי, וחשבתי וחשבתי, וחשבתי.. (וזה לא דבר שאני עושה הרבה בדר"כ..), ולא מצאתי שום רעיון לדולי חדשה.. ופתאום, משום מקום, צצה לה תמונה של אחותי הקטנה.. הו, וול... זה מה שיצא.. תחליטו אתם.. אופס.. שכחתי לשאול את אחותי אם אפשר לשים את התמונה שלה... אבל מה הסיכויים שהיא כאן?.. אה, ומיכל- שימי לב לחתימה החדשה.. ממש מתחת לזה..

missT

New member
נו, טוב..

אין לי ממש כוח לחכות שיגיבו אז אני שמה עוד כמה דוליז חלקן חדשות וחלקן לא, אבל זה לא פותר אותכם מלהגיב!!! ומיכל- שמתי
שהחתימה שלי עלולה לדמות (להיות דומה ל..) ל"אתה החוליה החלשה, שלום!".. טוב, זה כנראה מצטרף לאוסף הבדיחות שרק אני ואת מבינות...

missT

New member
"והם אומרים שלא תהיה בן 17 יותתררר"

עזבו, התמכרות לבן ארצי...... "שלא לדבר על חברייייייםםםםם......" טוב די!! הממ.. זה הניסיון העלוב שלי ליצור שמלה מהסגנון הזה של המיליון וחצי גוונים... יצא בללעעע...

missT

New member
"אוווו.. צעקתי לפני כולם במסיבהה.."

"בסך הכל רציתי אהבה אאההההה..." אהמ.. אני מציעה לעצמי להפסיק עם זה ומהר... טוב.. זאת אחת שעשיתי שהמטרה העיקרית בה הייתה לנסות לעשות שיער מתולתל... אז אני מבקשת- נא להתעלם מהמכנס הנורא!! תודה..

missT

New member
איכסה פיכסה!

זה נראה כאילו יש לה מקרוני על הראש!.. כשהכנתי את זה זה נראה יותר נורמלי.. אוווףף.. טוב שיהיה.. עשיתי אחת מהבייס המגניב של הרמיוני דיינג´ר- הבייס של ההריון.. לא יצא כל כך טוב.. בעצם- יצא גרוע למדי..

missT

New member
עוד? נו טוב..

זאתי מ-ז-ע-ז-ע-ת.. אני יודעת.. הצבעים מגעילים.. השיער נראה לי לקחתי את הרעיון ממישהי אחרת ושיניתי את הצבעים.. הכנתי אותה די מזמן...

siv siv

New member
היא יפה לאלה!../images/Emo94.gif

חוץ מהשיער היא מדהימה השמלה פשוט מדהימה אני לא מבינה למה את אומרת שהצבעים מזעזעים השמלה ממש מיוחדת! *התלהבתי*
siv siv

Mooa-Numi

New member
הילה את זונה בטירוף!!!

1. יום בלי זרת (
) 2. לא באת היום!!! (
) 3. מאיפה הפאקינג טאלנטד כישרון הזה??? (
) 4. חלמתי בלילה שאני עושה את הדולי שרצית שאני יעשה (
) אבל לא היה לי זמן לעשות היום כי... עשו לי צמות על כל הראש!! ועדיין לא גמרו כי באמצע הייתי צריכה ללכת (|פרדי|), ואחרי זה עשו לי 20 דקות, אבל אז מיכל רצתה לראות חברים+לחיי האהבה, ואני די לא יכולה לצאת מהבית, אז נשאר לי עוד כמה שערות חופשיות... ואחותך נראית מאזה לא דומה לעצמה!

missT

New member
מיכל- אני זונה? את מסתובבת עם ג´ינס

קרוע עד הברך.. יא זונה.. כמה את חושפת...

missT

New member
"היי וואו ואו!" (מיכל..)

מה אתה שולח את זה? אני סיימתי? לא! טוב, אז מיכל: 1. למה אין זרת? אני הייתי ילדה מאוד טובה היום!
2. סליחה באמת שאני חולה!! (דלקת אוזניים זה בבלללללעעעע....)
3. עלק כישרון!! ותראו מי שמדברת יא.. יא.. יא בעלת-זרת-נוחה-להחזקה!!.. 4. חח.. חבל שלא עשית את הדולי אני מתה לראות איך זה ייצא! ואסור לך לפרק את זה עד.. יום ראשון שאני חוזרת לביצפר...!! גנבת שמות שכמותך! לנו היה פרדי לפניך!
היה פרק מוזר אתמול בלחיי האהבה (אני? מכורה? מה פתאום..) ו.. אממ... אחותי לא דומה לעצמה בתמונה האמיתית או במה שציירתי? כי במה שציירתי זה מובן שהיא לא דומה לעצמה.. ובתמונה האמיתית- הו וול, תאשימי את הסורק הדפוק שלנו... זהו. ושוב- שימי לב לחתימונת ממש מתחת...

missT

New member
נ.ב: אסור לך לפרק את הצמות, לא את

הדולי.. *רצה לנסות להכין דולי שאולי תצא דומה לדולי המדוברת בסעיף 4* *נזכרת בעובדה מצערת ש..הממ.. אין לי כשרון*

missT

New member
חחחח מיכל...

וחוץ מזה- אני קרהתי (עם ה!) את החלק היפה, אז לי מגיע הקרדיט על הזנותויות היפה, את הכיעור תשאירי למאיה ונגה...

missT

New member
יווווווו מדהימון שכמותך!

זה כל כך עמית, הדולי הזאת.. אבל חסר הקרע הע-נ-ק-י בצד..

tito54.

New member
לא נראה לי שצריך לשים את החתימה

של הרמוני בכל דולי שאתם עושים סך הכל אף פם לא שמתם חתימה של מי שיצרה את האמו קיס

למעלה