דולי חדשה!!!!!

missT

New member
אם מי שיצר/ה את האמוקיס גם

היה שם חתימה ליד הבייס, אז אנשים היו מפרסמים גם את האמוקיס עם החתימה, וסיגל ביקשה כבר כמה פעמים שכשמשתמשים בביסים שהיא הכינה אז שישאירו את החתימה שלה. אז אני, כמו ילדה טובה- צייתתי.. מה, זה לא מפריע או משו..

כולן מהממות!

רואים שהשקעת!!!! נב: רעיון שהיה לי: סדרת אנימציה שכל הדמויות בה והכל נראות כמו דוליז!! נכון רעיון אדיר!! כמובן, שבטח התוצאה תתאים לגיל הרך אבל תודו שזה רעיון אדיר!

missT

New member
תודה!../images/Emo13.gif

ובקשר לרעיון שלך- זה ייצא די דומה לכל הסדרות המצויירות הרגילות כי זה פשוט ציורים.. ואני מניחה (או לפחות חושבת..) שגם להם יש בערך בייסים או משו בסגנון שיעזור להם לצייר.. ות´אמת- אני תמיד כשאני רואה סרטים מצויירים (אהמ.. לא אני אמרתי את זה.. מי? אני? רואה סרטים מצויירים? מה פתאום..) אז אני פתאום חושבת "וואי אני פשוט חייבת להכין דולי כזאת".. ואז כמובן שאני מנסה וכמובן שזה יוצא הכי לא דומה שאפשר... וזהו.

Mooa-Numi

New member
פחחח....

אתמול כמעט עשיתי דולי של דיג´ימון

r o n i1

New member
עשיתי לפי הבייס של דננדוש388

צדקתי בשם? אם לא סליחה.. מה דעתכן? זה בלי הצללה כי לא היה לי כוח אבל בכלליות מה דעתכן? תגידו את האמת..........

למען האמת

לא מי יודע מה. מצטערת. לפי דעתי לשחורות מתאים צהוב. לא יודעת למה. או נגיד טורקיז. לבן ממש לא הולך. ונראה לי שזה ממש בעיה לעשות צמות בפיינט. אני אחפש תמונה של דולי עם צמות ואפרסם כאן. למרות שאני לא ממש מתמצאת בזה. ואני יודעת שאני לא הכי מומחית בדוליז, אני הרי בקושי חובבנית, אבל רק רציתי להגיד את מה שחשבתי. למרות שהדוליז שלי עד כה, לא יותר טובות. לפחות עד כה.

דנדוש383

New member
יוווו!!!

אני לא מאמינה ... השתמשו לי בבייס איך אני מתלהבת מזה יו.... איזה כיף לי !!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה