דוליז

mikigil

New member
דוליז

לא יודעת איך נכנסים להכנת בובות דוליז אני חדשה באתר אשמח לקבל תשובות

chatenoire

New member
ניצול

חפשי בקישורים ובטאגליינס את אתר הטיוטוריאלז של הפורום. מסבירים שם מה עושים ואיך. בגדול את משתמשת בבובה מוכנה ללא בגדים ושיער, ומציירת עליה את כל האביזרים ב"צייר" של ווינדוז. את הבסיסים לבובות אפשר למצוא באותו אתר וגם באתרים אחרים בקישורים. ולניצולי: ערב של שעמום ופוטושופ.

צו צאנג

New member
הן ממש יפות!!!!

השמאלית: הסוודר שלה מדהים!!!!!!!!!!!11 וגם החצאית ממש ממש יפה! השיער הוא גושי, חוץ מהשיער אהבתי הכל!!!!!!!!!!!!! ימנית: אהבתי הכל!!!! החצאית שלה מדהימה! העליים הממות!! וגם החולצה מקסימה!!!! משהו לא כל כך מסתדר לי בשיער, הסוף שלו ישר, הוא הולך בקו כזה....

Nitsניץ

New member
מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הן מדהימות
אהבתי בעיקר את זאת עם הקוקיות הסוודר ממש יפה. אני לא יודעת לתת ביקורות בונות, אני יודעת רק לתת את דעתי ולדעתי הן מדהימות
תגידו לי מה דעתכם על הדולי שלי, היא בין הראשונות שלי ואני צריכה לדעת איך להשתפר. בבקשה ביקורות בונות/הערות/הארות
אני זקוקה לכן

Ne§t£A GirL

New member
לא אהבתי...../images/Emo108.gif

אין הערה על כלום חוץ מהשיער של השמאלית והחצאית של הימנית [שלא נראית אמיתית...], אבל לא אהבתי...

PinkBanana

New member
יא! איזה יופי

איך את עושה את החצאיות האלה.....שלי תמיד מתפקששות לי ונראות עקומות לאללה תשלחי לי מסר....עדיף

דולי שאני הכנתי...

אני דיי חדשה פה, טוב, בעצם מאוד חדשה
היו לי בעיות במחשב ולא יכלתי להתאמן על דוליז, אבל עכשיו חזרתי למסלול
*תדעו שהדולי מזעזעת בגלל שאני מ-ל-א זמן לא הכנתי ואני גם לא יודעת הכי טוב לעשות הצללה, וגם, אין תוכנה מתאימה, יש לי רק פוטו שופ* אז תגיבו... נ.ב אם מישהו יודע איך להכין דולי בתוכנה הזאת (פוטו שופ), מבלי שרק הצבעים בבסיס יהיו הצבעים שבהם אני יוכל להשתמש. (אם לא הבנתם לא משנה..)

Shablula

New member
~ ../images/Emo9.gif ~

הרבה (מאוד
) זמן שלא העלתי דולי לפורום...גם כי לא ציירתי ממש, וגם כי לא הגעתי לתוצאה שאהבתי...
אז לקחתי לי חודש, הורדתי פיינטשופ...ואני מקווה שהשתפרתי... אתן מוזמנות להעיר, להאיר, לתקן וגם לקטול... ^^ הדוליז בהשראת הסוכה שהכנתן/ם...פשוט עד שסיימתי את שלי, כבר סיימתן עם הסוכה...אז ציירתי גם את השניה... ^^

Ne§t£A GirL

New member
איזה יפה!../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

אהבתי, מאד! אבל המכנס למטה קצת מטושטש מדי... והחתימה שלך...ממש יפה!:)

Shablula

New member
../images/Emo13.gif תודההה...

ו...כן, נראה לי שהתלהבתי *קצת* יותר מדי עם המטשטש

The Charmd One

New member
אוווווו יפהה!!

החציאת הורודה ממש מתוקה..המכנס הכחול..הוא נראה תלוש כזה..כאילו אם את רוצה ג´ינס- תעשי כיסים ריצרץ´ מקום לחגורה...כי הוא סתם נראה נפול כזה.. החולצה הבורדו נחמדה, אבל תעשי חזה עם קו אחד...לא "שניים" השער של זאת עם הבורוד ממש נחמד
של השנייה גם..אבך פחות אהבתי..לא יודעת למה.... החולצה של הג´ינג´ית גם נחמדה, אבל אותו דבר בקשר לחזה... סה"כ-

Shablula

New member
תודההה...

החולצות עכשיו [
] יותר טוב? בקשר למכנס, לקחתי לתשומת
...תודה

למעלה