דוליז חדשות.

BaMbA babe

New member
ודרך אגב ענת-

הבייס שלך מדהים! ההצללה ממש ממש יפה!

your-destiny...

New member
מסכימה...

ענת הבייס שלך באמת מדהים!
ולקח לי זמן להבין שהפכת את זה לחתימה שלך
ונסיון: [URL='http://'] כתב כחול[/URL]

Jelly Beans

New member
הכנתי דוליייייייי ../images/Emo60.gif

טוב.. חצי דולי
פשוט כל דבר שעשיתי בחלר התחתון יצא לי מוזר.. אז לא נורא.. עכשיו כפי שאתם רואים אני בהתקף צורות.. אז זה מה שיצא.. תגיבו!

../images/Emo29.gifהחולצה מהממת אבל...

מה עם שאר הגוף??? לפי דעתי את צריכה להמשיך עם מכנס מתרחב שחור... מנועה

Jelly Beans

New member
אמ.. ../images/Emo60.gif

יש קצת הצללה אם אתם רואים.. פשוט לא ממש ידעתי איך להצלילי את זה כי זה ריבועים כאלה.. אבל מה שרצית לדעת אם בתכלס זה יפה
מילא

אוי! אני מתה על הדוליז שלך!

יש לך דוליז כאלה מתוקות! החולצה ממש יפה אבל בקשי שמים להצללה..

totsade

New member
את צודקת בהחלט!

וגם אני לא מסתכלת על כל הדוליז שיש פה כי באמת כולם אותו דבר. ועוד משהו, אני גומרת דולי בערך אחרי חודש שאני עובדת עליה, זה לא אומר שהיא כזאת טובה, זה רק אומר שאני משקיעה בה, בדרך כלל ואפילו תמיד הם מגעילות ובגלל זה אני לא שמה אותם בפורום כי הם משעממות אפילו אותי, זה מחמיא לי שאת שמה אותי כדוגמא לאחת שמציירת דוליז טובות, אבל זה לא נכון.

tiptip4u

New member
אולי באמת תפרסמי אחת???

יובלי, אף פעם לא ראיתי את הדוליז שלך אבל בטוח שאת משקיעה אם אני לא טועה כתבתי אני חושבת- אם לא אז אני חושבת. אני נורא רוצה ליראות את הדוליז שלך גם אם אתחושבת שהן מכוערות אני בטוחה שאת סתם חושבת.

totsade

New member
אני קודם רוצה לעבוד עליהם

ואז, אבל גם אםם הייתי רוצה לפרסם פה עכשיו, לא הייתי יכולה כי מחקתי את כולם
, כן כן, הייתי יום אחד בקריז שלא יוצא לי שיער אז מחקתי את ה-כ-ל

Doly Girl

New member
בלרינה!

הנה בלרינה!!! ולפי עצה שקיבלתי... חתימה חדשה!!! אז תגיבו לי על שתיהן טוף??? תודה...

Shusho

New member
קבלי צל"ש!../images/Emo13.gif ולהערות-

וול, נתחיל-
רואים שהשקעת הרבה מאוד בשיער, ויש כאן בנות שיגידו שזה מצויין (כל אחת ודעתה שלה... לכן זכרי שזו רק דעתי), אבל זה נראה קצת.. גושי. והם קו המצח היה יותר נמון זה היה עוד יותר טוב, כי זה מתקרב להיות מאחורה ולא מתקדימה.
מרחוק החזה נראה כמו גליל קטן שמחובר לשמלה בטעות. אפשר לעבוד עוד קצת על ההצללה. ולדברים הטובים
דבר ראשון-רעיון נחמד ומקורי (בערך :). אני שמחה שלא עשית מכנסיים מתרחבים וחולצה.
הצללה מצויינת בשמלה!! יפה מאוד! טוב, בייס קטן, מעט בגדים, ואין כל מיני תוספות אז אין יותר מדי להעיר...
בהצלחה!

וואו!

השמלה ממממממממממממש יפה!! השיער היה יפה יותר אם הוא היה יותר ארוך, כי ככה הוא נראה סתם גוש נפוח כזה...תשפרי את הפנים...זהו.

shloompi

New member
הדוליז החדשות שלי!!!

טוף , לקחתי את עצתה המועליה של אחת מבנות הפורום על "תקופת הלמידה" , ובאמת נעלמתי מכאן לשבוע , וניסיתי לעשות כמה דברים. אז הנה אחת , ציירתי אותה בצייר , ואז השתמשתי קצת בPSP

shloompi

New member
ועוד אחת

עוד דולי , שניסיתי לעשות בה כמה חלקים שקופים , לא יודעת כמה הלך לי ...

למעלה