דוידוביץ השתדרג!!!

בוואלה פורסם

לפני משחק הנבחרת מול קרואטיה, שדוידוביץ` צרח לפלאפון בשדה התעופה שאחרי החזרה מקרואטיה הוא חותך לכאן או לכאן ואפי` דיבר על הליכה לכפ``ס

אסִי

New member
אוקיי, מסכים איתך

גם אני בעצמי פוסל ידיעות שלא נכתבו בכמה אתרי אינטרנט ושאין להן בסיס, אבל לעולם אי אפשר לדעת אם זה פרסום נכון או לא, כמו שב-ONE כתב דורון בן דור שדירסאו נחתך מהקבוצה ואחרי כמה שעות התברר שזה היה מידע אמין. בכל אופן, לא הבנתי נכון כנראה את מה שכתבת. דוידוביץ', כמו שאני הבנתי מהאנשים בקבוצה, איים על עובדים מסויימים שהוא יעשה בלאגן אם הוא לא יקבל את ההעלאה שהוא דורש במהירות והם העבירו את האיומים מפה לאוזן בתוך המועדון עצמו. ציטוטים שלו מדבר בטלפון בקרואטיה מעידים על כך שהוא כן אמר משפטים בסגנון הזה, לפי הכתבה של משה בוקר מהארץ שפורסמה גם בוואלה: http://sports.walla.co.il/?w=/157/1180086 רק יומיים לאחר הפרסום שלי ושל הארץ, תומר לוי מערוץ הספורט כתב שדוידוביץ' דורש העלאה בשכר, אחריו הצטרפו גם ynet ו-nrg בפרסומים דומים. האיומים של דוידוביץ' בכל מקרה לא נראים כמו שמועה ללא בסיס, יש סיכוי יותר גדול שמישהו באמת השתיק את זה במועדון, כמו שקורה הרבה במכבי חיפה.

Cade Foster

New member
מאיזה כסף אתה חושב שהוא מקבל משכורת?

מהכסף שהאוהדים משלמים בשביל לראות את הקבוצה. אז כן, זכותנו לדעת וכן, זכותנו להביע מחאה על ההתנהגות שלו.

TheWiseGuy

New member
הוא ממש לא מקבל כסף מהאוהדים

הכסף שמכבי חיפה מכניסה מהקהל לא מכסה אפילו עשירית מהתקציב של הקבוצה. אבל זה בכלל לא רלוונטי, אפילו אם כל המשכורת שלו הייתה משולמת מהקהל, הוא עדיין לא חייב לחשוף כמה הוא מרוויח, כי לא משלם המיסים משלם לו את המשכורת.

R E k

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי, ליאור סתם לכולכם את הפה עם המשפט הזה..

parker36

New member
מסכן. לא היה לו כסף לעוד איזה תכשיט

8000 קראט... בושה וחרפה... שחקן בית שהשקיעו בו הכל שם תנאים שהוא יעזוב תקבוצה אם לא יגנוב לקטן או למי שלא יהיה את סרט הקפטן.

miko007

New member
עם כל הכבוד...

בתחילת העונה הוא ביקש העלאה וניפנפו אותו... הוא ידע שתום מאיים על חולצת השוער ה-1. עכשיו בשבילו זה הזמן הנכון להתווכח על השכר, אולי זה לא נראה יפה אבל ככה זה עובד, מתי שאתה מגיע לעמדה של כוח אתה יכול לנסות להשתדרג... ומגיע לו!!! הוא יכל להגיע לבית"ר ולקבל פי 2 משכורת... והוא העדיף להישאר בחיפה. אני יכול להבין אנשים שמעדיפים את קטן, אבל לזלזל בניר ממש לא במקום... הוא אחד משלושת השחקנים הכי לגיטימיים לענוד את סרט הקפטן.

למעלה