דוידוביץ השתדרג!!!

TheWiseGuy

New member
אני לא מבין מה אנשים פה רוצים

זכותו של שחקן לבקש שידרוג בשכר, כמו שזה זכותו של כל עובד אחר בכל מקצוע אחר. ובתור שחקן ותיק מאוד בקבוצה ושחקן הרכב קבוע גם סרט הקפטן מגיע לו. אני לא יודע מאיפה הבאתם את זה שהוא איים בעזיבה. לא יצא לי לקרוא את זה בשום מקום.

lemmacantor

New member
מסכים ב - 100%

יש כאן כמה חבר'ה שנוטים "להיעלב" על כל שטות. רוסו עשה ככה לפני שנתיים ודוידוביץ' רוצה שדרוג ולמה וכמה. די להתבכיין! מה מפריע לכם שיוסיפו 10% לשכרו של ניר? מה?

Cade Foster

New member
מה שמפריע לי

זה שהוא חתם על חוזה במו ידיו ולא עומד בו. כשיגמר לו החוזה שידרוש כמה שהוא רוצה.

Cade Foster

New member
עזוב נו

הרי בשבילך קבוצה זה עסק, ואנחנו האוהדים פשוט צריכים לשבת ולסתום את הפה על כל דבר שקורה בקבוצה.

TheWiseGuy

New member
אם ניר דוידוביץ'

לא היה משחק טוב על המגרש אז זכותך כאוהד להביע מחאה, אם לדעתך, דוידוביץ' לא משקיע באימונים, אז גם זכותך כאוהד להביע מחאה. אתה יודע מה? אפילו אם לדעתך, דוידוביץ' קיבל את סרט הקפטן שלא בצדק, תביע מחאה. אבל כשמדובר במשכורת שהוא מרוויח, אז כן...אתה צריך לשבת ולסתום את הפה. אני לא מבין למה בכלל מפרסמים כמה שחקנים מרוויחים. הם לא אנשי ציבור, המשכורת שלהם לא מגיעה ממשלם המיסים, אז אין שום סיבה לפרסם את המשכורת שלהם.

R E k

New member
כן, אבל אם יענקל'ה

היה מבקש לשנות משהו בחוזה לרעת ניר, ניר היה מקפיץ סוללה של עורכי דין וסוכנים כדי שלא יפגעו בו.. אבל לשחקנים מותר הכל..חבל..זה מראה על זלזול במערכת וחוצפה כנראה שעל החוצפה הוא קיבל את סרט הקפטן

R E k

New member
אני לא מתרכז בכיסים שלו

לא מעניין אותי כמה הוא מרוויח, שיבושם לו.. מעצבן שהוא מבקש העלאה כשהוא באמצע חוזה עם כל האיומים המחזוריים האלה..

TheWiseGuy

New member
מכבי חיפה אונליין?

אחי, זה אתר של אוהדים. באותה מידה יכולתי לפתוח אתר ולרשום שם שרנאטו עבר ניתוח לשינוי מין, היית מאמין לזה?

GuyN2

New member
נראה לך שאוהדים ימציאו שהוא מאיים?

אף אוהד בחיים לא ימציא דבר רע על דוידוביץ'

GuyN2

New member
זה נראה לי תמוה

שאוהדים ימציאו דבר רע על דוידוביץ'

אסִי

New member
סליחה שאני מתערב בנושא

אבל להבא תבדוק לפני שאתה מגיב על נושא מסויים. אני (כן, אני כתבתי את זה) ומשה בוקר מהארץ פירסמנו באותו הבוקר את הידיעה. רק יומיים לאחר מכן הידיעה הזאת רצה בכל העיתונות. אז נכון, קצת תמוה שאתר אוהדים מעלה כתבות שלא ממש עושות נעים לכמה אוהדים ולבסוף מתבררות כנכונות, וקצת תמוה שילד בן 16.5 מביא ידיעה בלעדית לפני כתבים עם ניסיון יותר עשיר ממנו, וקצת תמוה שאני שוב פוגע עם הידיעות שלי... אבל זה המצב. הידיעה עלתה באותו הבוקר יחד עם עיתון "הארץ", ואחרי יומיים כולם דיווחו עליה.

TheWiseGuy

New member
ת'אמת לא נכנסתי לאתר

רק ראיתי שהלינק שהבחורצי'ק פה הביא זה ממכבי חיפה אונליין, אז גם לא ראיתי אם הכותב של הידיעה הוא ילד בן 16 או כתב בן 80. גם לא אמרתי שזה לא נכון שדוידוביץ' איים לעזוב, בסה"כ ביקשתי הוכחה לכך לפני שכולם פה מחליטים שלא מגיע לו סרט הקפטן. מה לעשות, מתפרסומות בארץ מאות ידיעות ספורט לא נכונות בכל שבוע, וצריך איזשהו "מדרג אמינות" כדי לדעת איזו ידיעות נכונות ואילו לא. ידיעה אמינה מבחינתי היא ידיעה שהתפרסמה בכמה מהאתרים הגדולים (ONE, Sport5, ynet, NRG) במקביל. אני קורא עיתון כל בוקר (לא הארץ) ואני גם עובר על האתרי ספורט הגדולים כל יום ולא ראיתי בשום מקום שדוידוביץ' איים לעזוב, אז יכול להיות שזה באמת נכון וחיפה השתיקו את זה, ויכול להיות שזאת סתם שמועה ללא בסיס. עדיין לא קיבלתי לינק, אגב...

למעלה