דוידוביץ השתדרג!!!

miko007

New member
דוידוביץ השתדרג!!!

תוספת של 10% כל שנה למשכורת וסרט קפטן קבוע... לפי דעתי מבורך... שוער ענק, בנאדם עוד יותר... בעל מנהיגות גבוהה... למרות אהבתי לקטן הוא לא מנהיג!!!

dios4

New member
נשמע קצת מוזר..

כל העניין הזה של שחקנים ושידרוג, אבל שיהיה. אולי עכשיו ניר יתרכז אך ורק בכדורגל. לגבי קטן, הוא פשוט לא תיפקד, לא שחק כשקבל את סרט הקפטן, נכנס לפאניקה כלשהי.

עוף החiל

New member
ביזיון? למה ביזיון?

אז מי צריך להיות הקפטן? קטן? יניב לא מנהיג, ומאז שהוא קיבל ת`סרט של הקפטן ראינו ת`יכולת שלו... חרזי? כמעט ולא משחק, שלא לדבר על הרכב פותח. אז דוידוביץ` נשאר, ולדעתי הוא מתאים יותר מקטן.

Cade Foster

New member
מצידי שיתנו לרנאטו להיות קפטן

קפטן צריך לשמש דוגמה, איזו דוגמה דוידוביץ' נותן לצעירים עם ההתנהגות שלו? הוא מאיים לעזוב אז מפתים אותו בעוד כסף + סרט הקפטן, דבר כזה אני לא זוכר מימיי. בוקולי לדעתי מתאים לא פחות ממנו. הוא נלחם ומשקיע מעצמו למען הקבוצה ולא מסתכל בארנק של אחרים. לא אכפת לי שאפילו דקל קינן יהיה הקפטן, בן אדם שקט ומזוהה עם המועדון. דוידוביץ' מבחינתי איבד כל טיפת הערכה שהייתה לי אליו.

עוף החiל

New member
רנאטו?

מה עם רוסו?/tapuzforum/images/emo3.gif אממ, במחשבה שניה אתה צודק! את דוידוביץ` אני מעריך מקצועית ותו לא...

Cade Foster

New member
רנאטו היה בציניות

למרות שהייתי מעדיף אפילו אותו כקפטן ולא את דוידוביץ'.

עוף החiל

New member
כן, אני יודע

שזה היה בציניות...לכן גם כתבתי על רוסו. בכל אופן, עכשיו שאני חושב עלזה, אני גם בדיעה שלך.

תירגע עם ההיסחפות שלך

אנשים עם זיכרון קצר מאוד, השחקן הכי טוב בעמדה שלו בארץ והכי יציב וטוב בקבוצה, מגיע לו העלאה בשכר וסרט קפטן. בקצב הזה לא תאהב אף שחקן.

lemmacantor

New member
ניר צריך להיות הקפטן

הוא נמצא כרגע בשיא כושרו(טפו טפו טפו), הוא שחקן בולט בקבוצה, עם המון נסיון, שחקן בית - 12 שנים בקבוצה הבוגרת. אז מה צריך עוד? מה קשור הרצון שלו לקבל יותר כסף? כל אחד רוצה(כמובן שהדרישה צריכה להיות הגיונית).זה לא שהוא רצה להכפיל את שכרו. הוא לא איזה נער שעשה 2.5 משחקים טובים ודורש תוספת. אני שמח שהדברים הסתדרו בסוף. בהרבה מקרים כאלה אפשר להתפשר ואני שמח שזה מה שעשו!

Cade Foster

New member
קפטן צריך להיות שחקן מוערך בקבוצה

כיום דוידוביץ' לא אחד כזה. שחקן שמאיים לעזוב קבוצה בשביל 50 אלף דולר מבחינתי לא ראוי להיות קפטן וזה לא משנה כמה שנים הוא משחק פה ואם הוא שחקן בית או לא.

תוספת שכר יפה מאוד אבל סרט קפטן?

זה ממש מוזר אז בא נגיד שקטן לא מגיע לפי התקופה האחרונה אבל מה עם חרזי? לא מגיע לו לפני דוידוביץ

הוא שוער מצויין והכל

אבל מעצבן אותי שכל שנה הוא מבקש שידרוג ומאיים בעזיבה, סרט הקפטן לא מגיע לו בכלל!

AKAKAK

New member
הקבוצה צריכה לרדת ליגה! הלוואי

חד וחלק נמאס מדוידויץ וקטן ושאר המפונקים פשוט, שחקני בית מפונקים חד וחלק. הגיע הזמן לתת לדור הצעיר לשחק עד סוף העונה ולבנות הכל מחדש. קטן מקבל משכורת ענקית שלא מגיעה לו. דוידוויץ בוכה על זה שהוא מקבל שכר לא הוגן. ואיפה הקבוצה? בתחתית! זאת קבוצה? אם כבר קבוצה תחתית אז תנו כבר לנוער לשחק בלי העגלות או המפונקים. מי שרוצה לשחק ומגיע לו, שישחק עם השכר המתאים בלי שכר מוגזם. לא מגיע להם תוספת, מגיע להם קיצוץ בשכר ואם לא שיכלו לקבוצה אחרת...!!! קטן לא תורם לקבוצה והקבוצה טובה יותר בלעדיו. לדוידוויץ יש מחליף כבר. לזרוק אותם כבר. על מה הם רבים עכשיו עם המועדון? קראתם בכלל? כסף,מקום בהרכב וסרט הקפטן. אם זאת הרמה שלהם, שיעזבו כמה שיותר מהר. בקצב הזה נגיע למצב של צהבת ואת זה אנחנו לא רוצים!

למעלה