דוח קניה ../images/Emo13.gif
הייתי היום בג'אמפ, התחדשתי לי בג'קט מדהים צבאי אמרקאי מחוייט, פשוט מהמם. בפעם הקודמת שהייתי שם היה לי 30% הנחה בגלל הכרטיס מועדון החדש שלהם, מי שמחדשת את הכרטיס מועדון קיבלתי חודש שעבר 30% הנחה על כל הקולקציה החדשה אמרו שזה הולך להגמר בסוף אוקטובר, השתדלתי למהר ולקנות על מנת לא לפספס את המבצע אבל לשמחתי הרבה, כל עכבה לטובה
מה1 לנובמבר הם העלו את ההנחה ל40% לכל מי שחידשה את הכרטיס מועדון אז בנות אני מציעה לכן לרוץ כי זה באמת שווה. בפעם הקודמת שרציתי נורא לקנות אותו כבר לא נשארו מידות וחטפו את הכל, אז היום הגעתי אליהם ממש במקרה ומצאתי בדיוק את המידה שלי וגם ב40% הנחה! במקום 450 ש"ח יצא לי 260! שזה ממש שווה והוא יושב נורא יפה על הגוף. וקניתי עוד מכנס שחור חלק מחוייט שיושב מאוד יפה על הגוף במקום 240 יצא לי 140! שזה אפילו עוד יותר שווה. בקיצור היה לי ממש כיף
כי ביחס לתחילת עונה ולאיכות שלהם זה באמת לא יצא יקר.
הייתי היום בג'אמפ, התחדשתי לי בג'קט מדהים צבאי אמרקאי מחוייט, פשוט מהמם. בפעם הקודמת שהייתי שם היה לי 30% הנחה בגלל הכרטיס מועדון החדש שלהם, מי שמחדשת את הכרטיס מועדון קיבלתי חודש שעבר 30% הנחה על כל הקולקציה החדשה אמרו שזה הולך להגמר בסוף אוקטובר, השתדלתי למהר ולקנות על מנת לא לפספס את המבצע אבל לשמחתי הרבה, כל עכבה לטובה