דוח קניה

RReuTT

New member
דוח קניה ../images/Emo13.gif

הייתי היום בג'אמפ, התחדשתי לי בג'קט מדהים צבאי אמרקאי מחוייט, פשוט מהמם. בפעם הקודמת שהייתי שם היה לי 30% הנחה בגלל הכרטיס מועדון החדש שלהם, מי שמחדשת את הכרטיס מועדון קיבלתי חודש שעבר 30% הנחה על כל הקולקציה החדשה אמרו שזה הולך להגמר בסוף אוקטובר, השתדלתי למהר ולקנות על מנת לא לפספס את המבצע אבל לשמחתי הרבה, כל עכבה לטובה
מה1 לנובמבר הם העלו את ההנחה ל40% לכל מי שחידשה את הכרטיס מועדון אז בנות אני מציעה לכן לרוץ כי זה באמת שווה. בפעם הקודמת שרציתי נורא לקנות אותו כבר לא נשארו מידות וחטפו את הכל, אז היום הגעתי אליהם ממש במקרה ומצאתי בדיוק את המידה שלי וגם ב40% הנחה! במקום 450 ש"ח יצא לי 260! שזה ממש שווה והוא יושב נורא יפה על הגוף. וקניתי עוד מכנס שחור חלק מחוייט שיושב מאוד יפה על הגוף במקום 240 יצא לי 140! שזה אפילו עוד יותר שווה. בקיצור היה לי ממש כיף
כי ביחס לתחילת עונה ולאיכות שלהם זה באמת לא יצא יקר.

RReuTT

New member
הכרטיס החדש

עובד על ידי ברקוד ולא לפי תעודת זהות וכאלה, את הכרטיס הזה את חייבת שיהיה עלייך. ויש איתו גם יותר הנחות וגם קופון שאת יכולה להשתמש לקניה הבאה, יש גם קפל מבצעים איתו וגם אחלה הנחות ליום הולדת ובקיצור זה שווה כי יש איתו הרבה יותר הנחות, חוץ מזה שמה רע ב40% הנחה על קולקציית חורף 2007? זה מאוד משמעותי.

naamon

New member
ומה עם מי שאין לה כרטיס בכלל?

את יודעת אם יש איזה מבצע? כמה עולה כרטיס? תודה

מי שאין לה כרטיס...

משלמת תשלום שנתי חד פעמי - 35 ש"ח. שמעתי היום חברה שהיתה בג'אמפ מול קניון כפר סבא שיש שם 40% הנחה ונאמר לה שמידי פעם יש מבצעים שונים. מי שיש לה כרטיס חבר מקבלת הנחה קבועה של 10% ועל כל קניה צוברת נקודות שאפשר לממש אותן ממש ככסף ברכישה.

RReuTT

New member
כן כן

על כל קניה שאת עושה את מקבלת 10% מהסכום בתור נקודות שאותם את צוברת ואז יכולה לממש כמו כסף.

RReuTT

New member
אם אני לא טועה

הוא עולה בסביבות ה40 שקל ואם אין לך כרטיס אז אין שום מבצע כי זה תחילת עונה למי שכבר יש כרטיס מועדון אז לא עולה לחדש

RReuTT

New member
תודה לכן ../images/Emo13.gif

ובזאת אני אוסיף, שקניתי היום 2 זוגות מגפיים, אחד שטוח שחור לעבודה ועוד זוג אלגנטי יותר בצבע חום כהה עם עקב נמוך בסגנון קאובוי, יש לזה שם אחר, תזכירו לי אותו!?

RReuTT

New member
מתנצלת

אבל אני חייבת להקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

למעלה