דוח צלילה שבת- 13.00-17.00 יפו מול נמל עומק 9-10 ראות ~3מ גלים 60סם~ דגים 2.2 קילו אחרי ניקוי
I Igogo77 New member 21/7/03 #1 דוח צלילה שבת- 13.00-17.00 יפו מול נמל עומק 9-10 ראות ~3מ גלים 60סם~ דגים 2.2 קילו אחרי ניקוי
ד דיויד ב New member 21/7/03 #3 ואיי איזה גדולים!! אני גם עוד מעט שאני יאסוף כסף יכנס לעניין של הצלילות ... תגיד כמה יעלה לי רובה, סנפיר פתוח, נעלים, ומישקפת טובה ושנורקל?
ואיי איזה גדולים!! אני גם עוד מעט שאני יאסוף כסף יכנס לעניין של הצלילות ... תגיד כמה יעלה לי רובה, סנפיר פתוח, נעלים, ומישקפת טובה ושנורקל?
S seafox New member 21/7/03 #4 אני רואה שהגעת הבייתה בסוף לא התקשרת הא? מה קרה?מתבייש לדבר עם אמא שלי?
א איש אש New member 21/7/03 #8 יפה מאוד. נראה לי שכדאי להכנס... יש בשיא הקיץ תופעה של לוקוסים שעולים לחלק העליון של הסלעים ומתחבאים בנקיקים, אולי בגלל עניין ויסות הגובה שבועז הזכיר. ים במדוזות, אבל בכל אופן, שווה לנסות. נראה לי שמחר על הבוקר אני במיים.
יפה מאוד. נראה לי שכדאי להכנס... יש בשיא הקיץ תופעה של לוקוסים שעולים לחלק העליון של הסלעים ומתחבאים בנקיקים, אולי בגלל עניין ויסות הגובה שבועז הזכיר. ים במדוזות, אבל בכל אופן, שווה לנסות. נראה לי שמחר על הבוקר אני במיים.
א אוהד155 New member 21/7/03 #9 יפה!!!! יפה מאוד,גם אני ראיתי כאלו בורים ומה לא היה שם במים,התחמקויות במילימטר של בורים כאלו ושל לברקים. אוךךך איזה באסה.כל הכבוד אחלה שלל! יום טוב
יפה!!!! יפה מאוד,גם אני ראיתי כאלו בורים ומה לא היה שם במים,התחמקויות במילימטר של בורים כאלו ושל לברקים. אוךךך איזה באסה.כל הכבוד אחלה שלל! יום טוב