דוח פלמידות לבנות...!@#$%

99poza

New member
דוח פלמידות לבנות...!@#$%

אחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף להיות אחרי מקלחת אחרי יום מעייף כזה..
ככה:
אתמול הלכתי על זרזור, מהבוקר לא הי כלום ושוב נכנסתי ל"ייאוש הדייג המזרזר" הוציאו בערך 9 חתיכות של בערך 800 ג' מתוך 5 מזרזרים אני היחידי שלא הוצאתי, אפילו אחי שבא לשעה הוציא גם חתיכה.. בקיצור, היום למדתי שיעור לחיים... ידעת ומצאת תאמין!
לכל החבר'ה שמתחילים בתחום- רק אחרי עבודה קשה רואים תוצאות...
כבר שנה פחות או יותר שאני מחכה ליום הזה... וזה תמיד נראה בגדר ה-לי זה לא יקרה אף פעם!
בכל מקרה שבוע שעבר תפסתי זוג לברקים די קטנים וקיבלתי ברכות מחלקיכם שפעם הבאה יהיו גדולים יותר, ואכן... אין טוב יותר מטונות לבנות

אז היום הגעתי ב10 לחוף והיה נראה די חלש עד ש.. קיבלתי מכה וברח!
ממשיך עם ג'יג כחול ואחרי שעה בוםםםםם.. הלך הג'יג..
אחרי שבחור לידי אמר לי הוריד את הכבל כי ככה הם לא ידעו לי בניקל הקשבתי לו ומהר מאד הבנתי שעשיתי טעות...
שוב שמתי כבל ואז בא הראשון(להיום ובכלל)... מלחמה נחמדה מאד והופ יצא (בערך 900 ג')...
רבע שעה עברה ואז בא הכיף האמיתי.... נותן משיכות קלות לניקל ובוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מלחמה של יותר מ5 דקות ויוצאת יפיפיה של בערך 1.4 קג'...
אני מעריך את גודלם כי המשקל לא פה היום

ואחרי 20 דק' באה עוד חתיכה מרשימה... סה"כ יום נחמד לימי היותי מובטל ומיום ראשון חוזרים לשגרה עם עבודה חדשה...

שבת שלום ומבורך...

kfir2222

New member
כל הכבוד! שלישייה יפה!

אני עזבתי את החוף בתשע וחצי אחרי 4 שעות של זרזור ללא דגים.

shragam

New member
כל הכבוד על השלישיה המכובדת

סוף סוף מקווה שנשבר הנאחס ויתחילו לצאת בכמויות

כבר כל השבוע יש חגיגות של פלמידות באזור

99poza

New member
צודק..

מקל שהמליצו לי עליו של K FAKTOR ככה כתוב
(עלה 350 ש"ח) משקלי זריקה 10-40
רולר שימנו סדונה
חוט בד 20 LB
ניקל רגיל לחלוטין...
+כבל קטן...
זריקה לרחוק וזרזור מהיר עם הקפצות..

לוקוס 108

New member
תודה רבה +

תודה רבה על הדוח הנפלא כייף לשטוף את העיניים שתצליח ותפרסם עוד הרבה כאלה !

talmeibilu

New member
שאפו

אהלן וואללא מה אגיד לך אתה שנה לא הוצאת כלום אני 4 שנים לא מוציא בזרזור היכן הייתה החגיגה הזו האם אתה יכול לשתף אותי

99poza

New member
בחברת חשמל באשדוד..

ועל הדרך קח טיפ:
כתוב בליקוטי מוהר"ן של רבי נחמן מברסלב "אין שום ייאוש בעולם כלל".. זה מוסר גדול לחיים בכלל וזה נוגע גם לחווית הדייג..
אם תצא הרבה לים ותנצל את הזמן בלזרוק ולזרוק ולזרוק ימינה שמאלה רחוק קרוב מהר איטי וכו' אתה תיפול על איזה נקודה טובה ותראה הרבה ישועות

בחודש האחרון הוציאו הרבה גם במרינה ז"א יש הרבה תפיסות של פלמידות לאחרונה, רק צריך מזל והרבה עבודה בשביל לתפוס אותם..
לעניות דעתי ציוד טוב וסריקה נכונה של החופים מספר פעמים תביא אותך לתפוס והרבה..
ולא כותב לך אדון ASIA אלא עוד דייג שעדיין בחיתולים...

למעלה