דוח" דייג מריר...

דוח" דייג מריר...

כמו כל יום שבת השעון המעורר מצלצל לי ב 4:30 שהגיע הזמן לשיחרור העצבים השבועי טוב קמים מהירים את אבא את האח הקטן ואת האח היותר קטן XD ויאללה לדרך 5:00 ואנחנו במים ניסיון להוציא קלאמרי וסבידות לא העלה כלום טוב... מחליפים מקום אני שם פאפי ירוק האח עם דמויי שוחה פייר טייגר והאח השני עם סיליקון זוהר קצת בחושך אחרי 20 דקות אין תגובה מחליף לסופר ספוק השקסי החדש שלי צבע BONE ולעבודה זריקה ראשונה.. מתחיל להבין איך לעבוד איתו זריקה שניה... כבר גורם ל70% מהזמן במים לזגזג זריקה שלישיץ.... 5-6 זיגזוגים ו... בום קטן ואחרי זה טיק,טיק,טיק,טיק מביא הוק סט לווידוי ואכן יש דג מביא אותו אליי צ'יק צ'ק [חשבתי שזה בורי מפגר שהתקרב יותר מידי לדמוי..] אבל לא... עולה לו טרולוס קטן וחמוד ששיפד את עצמו על 2 מהקרסים של הסופר ספוק ... הוא מת לי ביידים תוך כדי שיחרור הקרסים איזה באסה .... בליית ברירה מכניס לשקית.... [גם עם הייתי משחרר יותר מהר את הקרסים הוא לא היה חי... חבל דג יפה כל כך אחר כך אבא מוציא עם הבוס סרגוס שבולע את הקרס.... מה ניהיה עם הדגים פה מתעבדים ..... וזהו להיום אחרי שקילה ה טרולוס שקל 220 גרם חבל..... יום טוב וחוטים מתוחים לכולם

עוד תפוזניק../images/Emo18.gif../images/Emo19.gif בדרך למעלה

זה היה באזור חיפה? ....בת גלים על השובר? לא נצפו קפיצות לוקוסים בקצה השובר? בהצלחה בבאות

יאפ

אכן בחיפה ואכן בבת-גלים לא לא היו שם קפיצות לא של לוקוסים בימים טובים רואים פיצוצים על המים כמו ביום העצמאות בשמיים אני מוכרח לציין ש הסופר ספוק הוא אחד הדמויים הקלים ביותר להפעלה עם לא הכי קל וניסיתי כבר כמה סוגים חבל שהוא נתפס ככה [קרס אחת קצת מאחורי הראש וקרס שניה בזנב] [אפשר לראות עם מתאמצים בצילום ששלחתי] בגלל זה כנראה הוא גם לא נרחם כל כך

דו"ח יפה- ומגיע לך להוציא משהו שבוע הבא

כבוד על המודעות שלך והרצון לשחרר. את ה ZARASPOOK אכן קל לשנע, כפי שנכתב באתר שלהם " אפילו סבתא שלך יכולה לעשות זאת".. בהצלחה בבאות

תודה

אין לכם מושג כמה אני מחכה לדג נורמלי אחרי 2 לוקוסים קטנים שחזרו לגדול בים והרבה סרגוסים ... וטרולוס אחד XD אין אני כבר מחכה לאיזה גומבר שיקח לי חוט או משהו וזה לא שלא תוקפים יש לי פופר שבהחזרה אחת תקפו לי אותו פעמיים אבל לא נתפסו....

יופי של דו"ח אחיין יקר../images/Emo24.gif

תמשיך להשקיע ובקרוב תקבל את הפצצה שאתה מחכה לה.

למעלה