דוח דיג שקיעה - שבת 28.9.13
שלום לכולם
אני לא חדש בתפוז אבל חדש בפורום, נעים מאוד
אז אתמול נסענו קצת לאשדוד אחרי פעמים שיצאו טרכונים יפים, דיג חוף סטנדרטי.
אני אפרט את הריג שהשתמשתי בו, חוט מוביל 0.40, משקולת 100 גרם, קרס מספר 1 על חוט 50
תופר חצי קלמארי טרי וזורק
בגלל שלא היה סטנדים תקענו צינורות בחול והעמדנו את החכות, זריקה ראשונה אכילות של קטנים, זריקה שניה המקל עומד כמו אנטנה
בזמן שאנחנו יושבים ומסתכלים על עוד 3 מקלות שהיו במים חמושים אותו דבר..
פתאום צעקה "אוהד המקלללללל" אני מסתכל רואה כיפוף עצבני ולאחריו עוד כיפוף וה"סטנד" נופל והחכה שטה לתוך המים :\
ישר רץ למקל מרים נותן הוקסט יש דג נלחם בצורה עצבנית, חבר ישר רץ לתוך המים ומחזיק את החוט מעל הסלעים בזמן שאני מגלגל
3 דקות של אנדרנלין והדג בחוץ - גומבר יפייפה של 1.600 D:
יש לציין שלא ציפיתי לזה ולכן לא השתמשתי בכבל, המטרה הייתה טרכונים שלא יכולים לקרוע חוט 0.50 שהיה על הקרס
החוט נקרע מהשיניים של הדג בדיוק בשניה שהוא יצא מהמים והספקנו לתפוס אותו
בקיצור חבר'ה העונה התחילה
בהצלחה לכולם !
שלום לכולם
אני לא חדש בתפוז אבל חדש בפורום, נעים מאוד
אז אתמול נסענו קצת לאשדוד אחרי פעמים שיצאו טרכונים יפים, דיג חוף סטנדרטי.
אני אפרט את הריג שהשתמשתי בו, חוט מוביל 0.40, משקולת 100 גרם, קרס מספר 1 על חוט 50
תופר חצי קלמארי טרי וזורק
בגלל שלא היה סטנדים תקענו צינורות בחול והעמדנו את החכות, זריקה ראשונה אכילות של קטנים, זריקה שניה המקל עומד כמו אנטנה
בזמן שאנחנו יושבים ומסתכלים על עוד 3 מקלות שהיו במים חמושים אותו דבר..
פתאום צעקה "אוהד המקלללללל" אני מסתכל רואה כיפוף עצבני ולאחריו עוד כיפוף וה"סטנד" נופל והחכה שטה לתוך המים :\
ישר רץ למקל מרים נותן הוקסט יש דג נלחם בצורה עצבנית, חבר ישר רץ לתוך המים ומחזיק את החוט מעל הסלעים בזמן שאני מגלגל
3 דקות של אנדרנלין והדג בחוץ - גומבר יפייפה של 1.600 D:
יש לציין שלא ציפיתי לזה ולכן לא השתמשתי בכבל, המטרה הייתה טרכונים שלא יכולים לקרוע חוט 0.50 שהיה על הקרס
החוט נקרע מהשיניים של הדג בדיוק בשניה שהוא יצא מהמים והספקנו לתפוס אותו
בקיצור חבר'ה העונה התחילה