דוחות בהגשת הפטר??

meniy1

New member
דוחות בהגשת הפטר??

שלום רב, האם כשמגישים לבית המשפט בקשה להפטר, נדרשים לצרף דוחות מהבנק, מקופות גמל, ביטוחי מנהלים וכו' או שאף אחד לא דורש את זה? אודה על התיחסותכם לעניין. יום טוב, מני

מנרב9

New member
הפטר

אם עד היום לא באו אליך בדרישה או עיקולים על קופות גמל וכו כאשר אתה נמצא בתהליך פש"ר,סביר שזה לא יקרה בנימוקים שלך להפטר צריך להיות ברור שהמשך התהליך לא יביא תועלת לנושים כאשר מבקשים הפטר,הכנ"ר מגיש תסקיר לבית המשפט,ושולח העתק אליך או מי מטעמך קרי עו"ד.

meniy1

New member
תודה. יש סיבה קריטית לשאלה שלי...

פוטרתי מהעבודה ומגיע לי פיצויים (30,000) שהופקדו בבטוח המנהלים שלי. אם יש חשש קטן שבמסגרת בקשת ההפטר שאני כעת מגיש, יעלו על הכסף הזה ויקחו אותו מהביטוח מנהלים, אני אבקש מהעבודה שימשכו את זה בחזרה אליהם בשלב זה למרות שאני אפסיד מז 30 אחוז. מה אתה אומר? יש חשש? הדבר הנכון היה שאני אשאל עו"ד, העניין הוא שאני מגיש את הבקשה להפטר ללא עו"ד ואין לי את מי לשאול. הנאמן שלי בכינוס לוחץ שאגיש בקשה מיידית להפטר והוא מוכן לכוון אותי איך ומה לעשות.

מנרב9

New member
בקשת הפטר

דיון בבקשת ההפטר בבית משפט לוקחת זמן רב ,לפעמים עד שנה , לדעתי תמשוך כל מה שאתה יכול לפני ,תמיד יש חשש וכבר קרה שהכנ"ר עיקל כספים בקופות גמל או ביטוח מנהלים. אם אתה גר באזור המרכז ,אני מכיר עו"ד שלא קורע במחיר ועושה עבודה טובה,אני יכול להמליץ עליו.

meniy1

New member
תודה! אני גר כיום באזור הדרום...

הבעיה שתיק הכינוס שלי הוא בירושלים. כמה לוקח כזה עו"ד? אם יהיה לי מושג במחיר, זה יעזור לי להחליט לגבי עו"ד. ממש תודה על העזרה שלך!!

מנרב9

New member
תתקשר אליו

עו"ד אלון אייזנברג 0528876238 תגיד לו שמנרב הפנה אותך לפחות אהיה לך מושג

למנרב!

תשובתיך ועצותיך מבורכות ותורמות לפורום! יחד עם זאת, תשומת ליבך כי הפורום אינו המסגרת הראויה להמלצות ספציפיות ומסירת טלפון של עו"ד כזה או אחר... בברכה,

למעלה