דוחות אנליסטיים

Intensity

New member
דוחות אנליסטיים

אני קצת נתקעתי עם הפרויקט הלימודי שלי, אולי תיתנו לי רעיונות שלא חשבתי עליהם. אני כותבת תכנית עסקית, ויש לי בעיה עם הפרק של חקר שוק. אני צריכה להגדיר את השוק במספרים, להראות איך הוא מתנהג ולהגיד מהו קצב הצמיחה. ואני צריכה להביא ציטוטים עליהם אני מסתמכת. הבעיה שכל הדוחות של חברות אנליסטיות עולים יקר מאוד, ואני לא מצליחה למצוא שום דבר! השוק שאני צריכה לחקור הוא Wall Decor Market. לדוגמא, הדוח הזה היה מאוד עוזר לי http://www.marketresearch.com/product/display.asp?productid=897066&xs=r&SID=41373941-350616113-378710724&curr=USD&kw=&view=toc? אבל הוא עולה 2000$. אולי יש לכם רעיונות איפה עוד אני יכולה לחפש? תודה רבה! אני כבר מיואשת

Kiru

New member
אין לכם בספרייה דוחות

של BDI וחברות אחרות? בדר"כ מוסדות אקדמיים קונים אותם.

Intensity

New member
קשה לי להאמין

שהאוניברסיטה תוציא על זה כסף! הרי מדובר בסכומים ענקיים. תחשוב כמה שווקים יש. אם היא תקנה דוחות שמכסים את כל השווקים ב-2000$ כל אחד, זה סבערך יהיה התקציב השנתי שלה. חוץ מזה החברות לא יסכימו למכור לספרייה שלכל חברה תהיה גישה לדוחות האלו, הרי זה הביזנס שלהם למכור את הדוחות לכמה שיותר חברות

Kiru

New member
אצלנו הספרייה קונה את זה,

לפעמים גם ע"פ הזמנות של סטודנטים. ברור שלא קונים את כל מה ש-BDI מוציאים, כי לא צריך את זה.

למעלה