דוחונצ'יק.... מעכשיו

דוחונצ'יק.... מעכשיו

היום הים נראה מזמין ללברקים קצף גלים ורוח דרומית שבאה מאחוריי .... יותר טוב מזה לא יהיה מגיעים לחוף ויש גלים של מטר +-... [אחרי שעה הכל נראה לגלים של קצת פחות מחצי מטר] ככה מז'רז'רים כלום ואבא עם הבוס... כלום מגיעים לנקודה חדש בז'ירז'ור... כלום.................... יבש בבוס יוצאים 3 סרגוים... קבלו אותם....

ותמונה מארצות הברית ששכחתי לפרסם

הלכנו לדוס באגם בקנדה וקבלו איזה באס מפלצת תפסנו סתאםםםםםםםםם.. עלה 20 דולר... איזה בובה מגניבה..

shlomtzi1

New member
סרגוסים נחמדים.

מה היה מצב הים ? האם הוא היה עכור מבוץ ?

חחחחחחחחח

איזה מגניב זה נכון...... היה ים די עכור ואבא שלף את הסרגוים אחד אחרי השניה בערך תוך 2 דקות ....

aegent1

New member
רוחבינונית גשם לסירוגין ים לא שקוף

הים נתן גם בובות, לא רצה בורים

shragam

New member
אחרי סיבוב בחופי ת"א מיפו עד הרצליה המצב הוא

רידינג/נמל ת"א הכל חום בוצי וכן בהרצליה בצד הדרומי של המרינה. לא ראיתי עד היכן מגיע הבוץ מרידינג דרומה אבל הוא מגיע לפחות עד הנמל +

שרגא , הבוקר חוף פלמחים נראה מהמם גלים

סדורים של כמעט 2 מטר וים כחול ללא הבוץ , כבר מעלה מעט תמונות

../images/Emo207.gif פיספוס קטנטן שלי מהבוקר

קודם כל ים שהתחיל בגוון חום...עם סוול מסודר בגלים של 1.5 מטר..ולאט לאט הסוול ניהיה צלול וירד ל1.2 מטר +- ים מדהים... עליה על אחד משוברי הגלים באשדוד..מחפש גומברים...מזהה בורים קופצים לכל עבר ומשליך את הוולק דה דוג של הדון שלושה מטרים אחרי הקפיצות...מס תיקתוקים והדמוי כבר זז 5-6 מטרים..ואז זה מגיע השפרצה מאחורי הדמוי ספלאש וחטיפה של הדמוי...אחח..תענוגגג..היתגעגעתי לאקשן הזה... לאחר שתי דקות בערך הגומבר היה אצלי(קשה להביא אותו בים סוער שכזה)...יורד למים הים סוער ואי בלי רשת הרמה מחכה שניה שלא יהיה התקפה..הגומבר נותן לי סלטה בפנים ואומר לי להיתראות...הפעם הוא ניצל בנס...פעם הבאה אני בא רק עם הרשת הרמה

בשרטי

New member
זה מהמם?זה????

וואלה מייקל אצלך הי הכחול,אנחנו יצאנו לזרזר בתל ברוך-גלים של 3 מטר חומים-כל האיזור חום לגמרי,עוצמות מטורפות,גשם רוח-חוויה מדהימה. לא יצא כלום. לך,יצא משהו?

avihai23

New member
מישהו פה הפציץ!!כבוד!אתם רואים?

בבוס ניתן להוציא אחלה תוצאות...

למעלה