דווחי קניות

benkesher

New member
דווחי קניות

היו לי כמה שעות להרוג בקניון הזהב בראשון. מרוב שעמום נכנסתי גם לחנויות שמעולם לא ביקרתי בהם קודם. ההפתעה היתה בJUMP, חנות שמעולם לא חשבתי להכנס אליה, אבל היה שלט של 50% הנחה, אז נכנסתי.ההנחה היא על אופנת החורף, ובעצם על כל החנות. הבגדים יפים ויש מבחר. והכי נחמד, שהמחירים הרגילים מאוד נמוכים, אז בחצי מחיר זו מציאה פרועה. קניתי חולצה שחורה צמודה ומבליטה (אצלי החזה והצוואר הם החלקים הטובים, אם כי הזרועות קצת בעיתיות..) שעלתה 120 ש"ח, ועכשיו 60. סריג בצבע ורוד בזוקה, 90 ש"ח אחרי הנחה. ומה שאני הכי גאה בו-TWIN SET, של גופיה שחורה עם גימור צבעוני של פסים ועליון תואם ב 140 ש"ח לשניהם אחרי הנחה. בדרך כלל אני שונאת סטים אבל זה נראה כל כך לבוש ויפה, וחוצמיזה ניסיתי את העליונית גם עם החולצה השחורה הצמודה וזה הולך נפלא יחד, אז נרגעתי. בנוסף,קניתי סריג מקסים במראה מחוספס אצל דורין פרנקפורט, אבל השרות היה כל כך מזעזע שזה ממש הרס לי את החוויה ואין לי שום כוונה לחזור לשם או לחנות אחרת שלה.

madam pompadour

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif לא היית ב- Jump ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא יכול להיות.
מרוב שאני חורשת על החנות הזאת, אני יכולה לקבל "חברות כבוד" (מזו של "שומרי משקל כבר נואשתי...).
בכל מקרה, נשמע שעשית אחלה קנייה שבעולם.
תהני ותתחדשי המון

Agnetta

New member
אני גם כן לא מבקרת בג'אמפ...../images/Emo3.gif

ממש לא מתה על הסחורה שלהם, אחרי שלפני שנתיים התפרקה לי חולצה שלהם..התפרים לא היו טובים. ושמתי לב שאיכות התפריה לא משהו...אז תסלחו לי כל האוהבות של ג'אמפ. אבל העיקר שקנית ונהנית מהקנייה שנישמעת בהחלט מעניינת

madam pompadour

New member
לסלוח לך, לא לסלוח לך ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

בטח שכן........
לשמחתי עוד נתקלתי במה שאת מתארת. אצל "מתאים לי", לעומת זאת, זה קרה לי מס' פעמים........ לכן זה כבר לא "מתאים לי" כמעט שנה.

מאדאם מאדאם שעל הקיר

שלי לי אלייך מאיזו מידה את משווקת חזיות היקף וCUP תודה מראש

madam pompadour

New member
The sky is the limit....../images/Emo29.gif

But seriously .....,D,D,E,F,FF .....80,85,90 I will be having rather shortly C CUPS EVEN C100 Apologies - but my snobish keyboard writes in Engligh

silvey

New member
מה כדאי לקנות ב"JUMP"

מכיון שלפני זמן לא רב התחלפו המעצבות ב"ג'אמפ" אחרי כ-10 שנים כמעט, הובטח לי שהסטייל השתנה לגמרי ושיש להם קולקציית חורף משגעת. בקשר לאיכות הבגדים אז אין כל מניעה לקנות אצלם בגדים מיובאים מהמזרח הרחוק ומהודו כי אז איכות התפירה מעולה. הבעיה היתה קיימת בסחורה שנתפרה בארץ בידי בני-דודנו מרצועת עזה אבל הובטח לי שהרמה עלתה. ו"אגנטה", ניסית להחליף אחרי שהתפרק? יש להם שרות לקוחות ולא כדאי להם לאבד לקוחה שלא קיבלה תמורה עבור כספה...

השאלה שלי היא לטווח המידות שלהם ?

מה המידה הכי גדולה ולמה זה תואם ? במידות רגילות

DREAM111

New member
תתחדשי ותהני

האמת אני מעולם לא מדדתי אצלהם שום דבר וזאת רק בגלל הגישה שיש שם למוכרות. נכנסתי לקנות לאימי מתנה בגדים אצלהם אחרי שראיתי כמה דברים שנדלקתי. איך שהתחלתי לחפש את מבוקשי פונה אלי מוכרת ואומרת לי אין לנו במידה שלך. אני אמרתי ומאיפה את יודעת מה המידה שלי
ובכלל מאיפה את יודעת מה אני בודקת כרגע
אילולה אחותי היתה איתי וידענו בדיוק מה קונים אני הייתי עפה משם בשניה. אני יודעת שיש להם עד מידה 54-56 כמדומני וזה בטח עולה עלי לפחות בחולצות אבל נשארת עם עונות ורדה לילית שרינה.

אני מאוד התלהבתי מהסחורה עד שנגשה

אלי אחת המוכרות. עמדתי עם חולצה יפהפיה מידה 6 שגדולה עלי במינימום שלוש מידות והמוכרת שרואה אותי מחפשת אותה בקטן יותר, אומרת לי, ואני מצטטת בזוועה: את לא צריכה קטנה יותר, זה יתאים לך בול בגלל הציצקעס. הציצקעס?! מה קורה למוכרות של ימינו?! נסתי משם כל עוד נפשי בי. למה היא נדחפת לי למידות של החולצות והחזה? למה לי לקחת ללב? זאת ועוד בפרק הבא על בחורות עם חזה גדול שלא אוהבות שמעירים להן על זה.

DREAM111

New member
../images/Emo9.gif אופס מכירה את זה

בעבר אני הייתי נעלבת בעדינות מהנושא היום שכן מסתכלות עלי כך אני כבר אומרת טוב בטח עם הציצים שלי זה לא ילך אז תראי אם יש לך משהו בשבילי ובשביל הציצים. במקום שאני יעמוד מובכת עכשיו הן עומדות מובכות וזה כייף.

בשבעת הכוכבים בהרצליה

אני ממש מעצמה רצינית. חולשת על כל הקניונים באיזור המרכז
היא היתה מוכרת מזעזעת לחלוטין. אולי אני אגש לסניף שלהם בעזריאלי

madam pompadour

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo11.gif

אם כבר, אז תבואי רק לחנות שלהם בקניון בת-ים.
זו אולי אחת החנויות הבודדות עם המוכרות היחידות שאני יכולה להעניק להן "דוז פואה" על השירות ב-
שלם

silvey

New member
אני אנסה בעזרת היכרותי רבת השנים

עם "ג'אמפ" לעשות משהו בנידון כדי שהיחס ישתפר.

benkesher

New member
לגבי השרות בJUMP אני באתי אחרי

חוויה מזויעה עם מוכרת בדורין פרנקפורט בקניון הזהב, שעשתה הכול חוץ מלהעיף אותי מהחנות "שלה". ובJUMP היתה מוכרת רוסיה בלונדינית צעירה ומקסימה שממש לא ניג'סה לי, והביאה לי את המידות שהייתי צריכה להחליף להן, בקיצור חוויה מתקנת. אגב רציתי להתלונן על המוכרת בדורין פרנקפורט אבל צריך לשלוח פקס, ואין לי נגישות לפקס... אז אני מסתפקת בזה שלחנויות שלה אני לא אתקרב וללכתוב אזהרה ספציפית בפורום לגבי הסניף בקניון הזהב.

למעלה