דוד159.....

zazaza

New member
עכשיו אני כבר מת מצחוק

שוב אבקש, תאר בפנינו את הניסים שארעו לך. אין שגיאת כתיב בהודעתי, אתה מתכוון לטעות הקלדה - הםא = האם , האין זה ברור ? אני כתבתי בצורה לא ברורה ?הנה שוב ההודעה שלי : "כאן זה לא בית משפט חרדי ואם אתה אומר שאתה מאמין גם בגלל ניסים שראית תאר לנו אותם. אגב, לא הפתיע אותי כלל וכלל ש- 16 דקות אחרי ששאלתי איזה ניסים ראית החלטת לפרסם הודעה בפורום חוזרים בתשובה - בהודעה זו ביקשת סיפורים של ניסים שראו חוזרים בתשובה... ועדיין לא ענית על שרשמתי למעלה ! הםא שוב לא הבנת מה כתוב שם ?!" מה לא ברור פה ? אנא הצע על קטע/משפט/שורה מדוייקת שלא הבנת, ואני אסביר לך.

דוד159

New member
לא . אני לא יספר כי זה לא תורם כלום

רק אתה צריך להאמין לי אם אתה רוצה שאני בטוח שיש בורא לעולם.

איילת1974

New member
חזרת בתשובה בגלל הראיה של הר סיני?

על איזה ראיה אתה מדבר? אים שם ראיה, ואם ראית את מעמד הר סיני, מעניין אותי לדעת באיזו שור ישבת.

דוד159

New member
בנתיים כולם כותבים הרבה אבל אף אחד

לא נותן הפרכה לראיה.

איילת1974

New member
תביא לי ראיה אמיתית אחת

ואני מבטיחה לך להצביע בבחירות הבאות בשביל אגו"י, ואף לשכנע את ZAZA לעשות כן, כולל טיול מאורגן לכל הרצאותיו של אמנון יצחק.

שאלה לדוד

אתה יכול בבקשה להסביר לי משפט מה"הוכחה המוחצת" שלך? מה זה אומר??? "אשר ברא אלהים אדם על הארץ, ולמקצה השמים, ועד קצה השמים: "??? זה אומר שלשמיים יש קצוות??? או שיש לזה פרוש אחר? ותענה לי גם איך אתה מסתדר עם מה שכתוב בקישור הנ"ל

דוד159

New member
נושא זה לא מהווה הפרכה לתורה לכן אנ

אני לא רואה צורך דחוף לדון בו.

Blue Rose

New member
לדעתי זה דוקא מהווה הפרכה מצויינת

אפילו הטובה ביותר עד כה, ברורה וחלקה, מפורטת בלשון הספר הקדוש שלך שאפילו שה´ ברא את הארץ- (וכתב את הספר) הוא לא יודע שכדה"א סובב סביב השמש ולא הפוך, כפי ש--האנשים-- באותה תקופה חשבו. אין ספק בליבי שזו הוכחה חותכת (לא ראיה או כל דבר דומה) לשקר הגדול ששמו התנ"ך. עכשיו , יש שם רשימה מאוד מכובדת של ציטוטים. כדי להוכיח שהתנ"ך הוא מה שאתה אומר עליך להביא הפרכות הגיוניות לכל הציטוטים ברשימה. ממתינה לתגובתך הארוכה עד מאוד..

דוד159

New member
יש תשובות לכל הנושאים הללו.

אפשר לקבל בטלפון אצל הרב נויגרשל טל´ 02-5816573 כל יום שישי. וכן אצל צבי ענבל.

דוד170

New member
תראה בתורה יש

תראה בתורה יש נבואה של מי שנתן את התורה. הנבואה אומרת שלא יהיה מישהו שייתן תורה דומה בעולם ולעולם. אם אתה אומר שהתורה ניתנה על ידי אדם איך זה שלא נתן עוד אדם תורה דומה ואפילו עם שינויים שישנם כביכול בתורה שלא משנים את התוכן שלה. (שנויים שלא נמצאים באף שולחן ערוך להלכה אלא בדיונים בגמרא שלא קובעים את ההלכה)

zazaza

New member
הוכחה שבני אדם כתבו את התורה

אם אלוהים כתב (או הקריא) את התורה איך זה שאין לו מושג מהם השמיים... תפתח את ספר בראשית : "ויאמר אלוהים, יהי רקיע בתוך המים ויהי מבדיל בין מים למים. ויעש אלוהים את הרקיע ויבדל בין המים אשר מתחת לרקיע ובין המים אשר מעל הרקיע, ויהי כן" עוד בבראשית : "וייסכרו מעיינות תהום וארובות השמיים וייכלא הגשם מן השמיים. ובמשלי : "בהכינו שמיים שם אני, בחוקו חוג על פני תהום. באמצו שחקים ממעל, בעזוז עינות תהום. בשומו לים חוקו, ומים לא יעברו פיו, בחוקו מוסדי ארץ. יש עוד מיליון הוכחות כאלו ! אין אלוהים ! התורה נכתבה על ידי בני אדם !

דוד170

New member
יש תשובות לכל השאלות שלך.

לרב נויגרשל . אם תרצה את מספר הטל´ בלי נדר שלח הודעה.

למעלה