דוד159.....

דוד159

New member
דרך ארץ קדמה לתורה . למה אתה לא

מתנהג בדרך ארץ? זה בגלל שבלי תורה אין דרך ארץ . ועכשיו הוכח לכולם שתורה אמת . מההתנהגות שלך. לא צריך להביא עוד ראיות. רואים כולם שבלי תורה אין דרך ארץ. תודה שעזרת בהפצת התורה ובחיזוק באמונה תזכה למצוות ותזכה שיהיו לך תלמידי חכמים גדולים בתורה שיפיצו את התורה ברבים.

zazaza

New member
תוספות למתקשה :

" ואם אדם ממוצע לא מכיר ספר כזה סימן שהוא לא קיים" --- האם האדם הממוצע יודע מהי תקנה 139 לתקנות התעבורה ? האם אתה יודע מהי אותה תקנה ? האם זה אומר שהיא לא קיימת ? לא זה רק אומר שאתה לא יודע אם היא קיימת או לא (סתם לידיעה, אכן קיימת תקנה שכזו ועיקרה איסור להוליך גמלים אלא בקבוצות של עד 5 גמלים, קשורים ראש לזנב...) " ואם הוא קיים הוא לא עומד בתנאים הדרושים להפרכת התורה." --- הוכחה לכמה אתה טיפש, אתה לא יודע אם משהו קיים או לא ומראש מחליט כי זה לא נראה לך... " והיום כבר מצאו את הנוסח הנכון כך שיש רק תורה אחת " --- בעצם אתה אומר שהיו כמה "תורות" ומישהו החליט מה הכי נראה לו ולפי זה אתה חי... "כל קטע שאתה לא מבין תשאל" --- טיפש, אמרתי שאתה לא מבין... למה אתה לא מצליח להבין משפטים פשוטים בעברית ?! לך, לך תמליך מלך...

דוד159

New member
ל------zazaza

---" האם האדם הממוצע יודע מהי תקנה 139 לתקנות התעבורה ? האם אתה יודע מהי " תשובה : אני באמת לא מבין , איך אתה משווה סיפור שבו יש עשר מכות שמראה שליטה על כל הטבע בעולם ומישהו שאומר לעם בגודל מיליוני איש אני בורא העולם , ספר שמפורסם בכל הדורות כרב מכר לתקנה 139 . ועוד אתה טוען שאתה חכם. היום קל למצוא את הסיפורים של כל הדתות.עם מנוע חיפוש. וגם את התקנה 139 אפשר למצוא באינטרטנט , --- בעצם אתה אומר שהיו כמה "תורות" ומישהו החליט מה הכי נראה לו ולפי זה אתה חי... כל השינויים שמדובר בהם בגמרא אלה שינויים של אותיות בודדות שלא משנות את המשמעות של התורה ואין אפשרות לומר שיש כמה תורות. אתה כופר בתורה שאתה לא מכיר בכלל.

zazaza

New member
שטויות

1. האם חיפשת במנוע החיפוש את תורות העמים האחרים, קראת אותם עד סופם ואז החלטת שאין סיפור כמו זה שאתה מחפש ? לא, לא חיפשת, אז אל תבלבל את המוח. ובתקנת התעבורה נתתי לך דוגמא לכך שאם אינך מכיר משהו - זה לא סימן שהוא איננו... 2. השינויים מתאפיינים גם בכמה סגנונות כתיבה - ישנם חברה בפורום שישמחו לתת לך קישורים רלונטים למחקרים באוניברסיטאות בעולם,לצערך הם יהיו כולם באנגלית. 3. מחשבים - הגולם מברזל יכול גם לחשב נוסחאות מתמטיות מסובכות במאית השניה - דבר שאדם לא יוכל לעשות לעולם, ואכן יכול המחשב גם לתרגם טקסטים שלמים משפה לשפה (אם כי לא באופן מדויק כלל) --- מה אתה רוצה להגיד בזה ? 4. על זה אין לך תגובה : "" ואם הוא קיים הוא לא עומד בתנאים הדרושים להפרכת התורה." --- הוכחה לכמה אתה טיפש, אתה לא יודע אם משהו קיים או לא ומראש מחליט כי זה לא נראה לך... "

לפי המחשבה הזו...

אפשר להקים דת לפי הספרים של סטפן קינג או אגאטה קריסטי... אתה יודע כמה ספרים שני אלה מכרו? אם הספרים שלהם היו קיימים אותו זמן כמו ה"תורה" גם הם היו רבי מכר אפילו יותר מהתורה... וזה שישו הלך על מים וזה שהוא הפך מים ליין לפני המון אנשים זה בערך כמו ההתגלות בהר סיני (שאגב רק משה ראה כביכול את ה´ ולא העם) ככה שדוד... אין לך שום טענה.. אתה סתם מבזבז מקום יקר על השרת של תפוז...

דוד159

New member
נפלת במלכודת ששמתי לך.

אין בספרים שהבאת מישהו שפונה לעם ואומר לו אני בורא העולם ואין הסכמה מהעם שאכן הוא בורא העולם ואין ניסים כמו שהיו בתורה שמראים שהוא שולט על העולם. יש-ו לא אמר שהוא בורא העולם. בתורה כתובה נבואה שלא יהיה ספר שכתוב בו אני בורא העולם לעם והעם מסכים וכו´. איך ידע נותן התורה שלא יהיה ספר כזה? מדוע לא עשו הכופרים במשך כל הזמן ספר דומה בכדי להפריך את הספר. אין לאף אחד תשובות לשאלות האלה.

דוד159

New member
ל---- Blue Rose

אני כתבתי שלא יכול להיות אחרת כי אני בטוח שהספר אמת. כי אני בעצמי ראיתי ניסים שלא משאירים שום ספק באמיתות הספר . ואם את רוצה ראיה לאמיתות הספר תחפשי ראיה מוחצת לאמיתות התורה.

Blue Rose

New member
ואני...

ראיתי אסונות... ראיתי ילדים סובלים... ראיתי רעב... ראיתי מלחמה... ראיתי צלקות... ראיתי מומים... ראיתי דמעות... ראיתי כאב... ראיתי דם... ראיתי אנשים שבורים... ראיתי אנשים גוססים מקללים את ה´... ראיתי שאין ה´. אם זה אלוהים - אני לא רוצה שזה יהיה אלוהים שלי. לי כבר יש את כל ההוכחות/ראיות/עובדות קיימות בשטח שאני צריכה.. תודה!

דוד159

New member
זה לא משנה, אבל צריך להבין אותי שאנ

שאני פועל לפי מה שאני ראיתי ולפי מה שאני מאמין, עדות של יחיד בין בין כה וכה לא תתקבל. בלי לקבל את הראיות לאמיתות התורה. אם תוכל לענות לי לראיה שהבאתי אני מפרסם שוב למעלה תן לי תגובה.

zazaza

New member
אתה שקרן !

כאן זה לא בית משפט חרדי ואם אתה אומר שאתה מאמין גם בגלל ניסים שראית תאר לנו אותם. אגב, לא הפתיע אותי כלל וכלל ש- 16 דקות אחרי ששאלתי איזה ניסים ראית החלטת לפרסם הודעה בפורום חוזרים בתשובה - בהודעה זו ביקשת סיפורים של ניסים שראו חוזרים בתשובה... ועדיין לא ענית על שרשמתי למעלה ! הםא שוב לא הבנת מה כתוב שם ?!

דוד159

New member
אני לא חזרתי בתשובה בגלל שראיתי נסי

ניסים. חזרתי בתשובה בגלל סיבות אחרות. לאחר שחזרתי בתשובה ראיתי ניסים. האמונה שלי התחילה בגלל הראיה של מעמד הר סיני. כתבת בצורה לא ברורה קשה לי להבין. מה אתה חושב ששקרתי. אני לא מבין גם מדוע אתה לא עונש שוב על הראיה במקום לתת לי לחפש. ואני לא מבין את השורה האחרונה שכתבת יש טעות כתיב.

למעלה