דוד159.....

zazaza

New member
דוד159.....

המשכתי כאן מכיוון שלמטה נהיה צפוף. בהודעותיך המוכנות מראש (ראיה 264&msgid=6718898 target=_blank>1 וראיה 2) הוכחת את שאמרתי כאן. אתה לא מסוגל לענות על שנשאלת ?! האם קראת בכלל את הודעתי ?! האם הבנת את שכתוב שם ?! האם אתה מבין שהשיטות הטיפשיות של להעתיק הודעות ארוכות וזהות שוב ושוב לא נותן לך כלום ? האם אתה מבין שהתוכן של ההודעות שלך אינו הוכחה לדבר פרט לבורותך וטיפשותך ? האם אתה שם לב שבכל פורום לא סובלים אותך, צוחקים עליך, מגכחים לנוכח "הראיות" שלך ומבקשים שימחקו את הודעותיך ?

רון סי

New member
אתה כמו מישהו

שרץ אחרי מישהו אחר ברחוב ומקלל אותו וכשההוא מתעלם ממך וממשיך ללכת, אתה כועס עליו שהוא לא עונה לך... התגובה הראויה לקללות כמו שלך היא התעלמות, ודוד נהג נכון כשעשה כך.

zazaza

New member
אתה חי באשליה ומחפש במי לנגח...

פשוט עניתי על הודעתו בשרשור חדש מאחר והשרשור הקודם הולך ומתעצם וזה לא נוח. דוד לא מתעלם מהודעותי - הוא מתעלם מהתוכן שבכל הודעה שמופנית אליו. ואתה סתם קופץ בראש... אגב, אני אמשיך ואטען שהוא נאצי - מאחר ואין דרך אחרת לכנות את דעותיו ואמרות הרשע והטפשות שלו.

רון סי

New member
הוא מתעלם מהתוכן...

בצדק. תשעים ממה שאתה כותב לו זה קללות. מה הוא יכול לעשות חוץ מלהתעלם? לגבי ההודעות אליהן אתה מתייחס, קראתי אותן, ואני לא רואה על מה יש לענות שם, אפילו מעבר לקללות.

zazaza

New member
אתה יודע, בדיוק כמוני

כי הוא מתעלם מהתוכן של _כל_ הודעה שנרשמת לו. זאת מאחר ואין הוא מבין מה נרשם בהן. שמתי לב שאתה עוקב אחר שרשוריו ביותר מפורום אחד - ובטח שמת לב להתנהגותו הבורה והטיפשית. ומשום מה, אתה בוחר להתמם, ואומר כי הוא לא מגיב לתוכן בגלל דברי. (אגב, הוא מגיב לכל הודעה שלי ושל אחרים - תמיד בקאט אנד פייסט של השטות שלו...). הסברתי בכמה הודעות מאוד מפורטות בעבר (הלא רחוק) כיצד הגעתי לכך שהוא נאצי/ניאו נאצי, במידה ואינך מבין, אשמח לפרט.

רון סי

New member
זה פשוט לא נכון

הוא לא מתעלם מהתוכן של כל תגובה אליו. איתי למשל הוא ניהל דיונים לא רעים בכלל. הוא כן מתעלם, באורח ראוי לציון יש לומר, מקללות נגדו. אם אותך היו מקללים כמו שאתה מקלל אותו, בטוח שלא היית נשאר חייב. הוא חוזר על הקטע המקורי גם כי מטרתו להחדיר את הקטע עצמו, וזו מטרה לגיטימית, וגם כי אנשים פשוט לא עונים לקטע הזה במקור, אז הוא חוזר עליו, שיקראו שוב. והקטע הזה רחוק מלהיות שטות. זה קטע שמשפיע על מליוני אנשים, מניע ומפעיל אותם, ומהווה לפעמים בסיס לכל השקפת עולמם. האנשים האלה, לפחות בישראל, משפיעים גם על החיים שלנו, החילונים. מעבר לזה, איש לא הצליח להפריך את טענות מסביב לקטע עצמו. זה לא אומר שדוד הצליח להוכיח משהו באמצעות הקטע, אבל הוא גם לא ניסה.

zazaza

New member
אתה משקר במצח נחושה.

או שאתה עיוור, אלו שתי האופציות היחידות. אנא הבט בשרשורים כאן, בפורום שינוי, בפורום נטעים, בפורום פמיניזים(!) ובפורומים אחרים. קרא את הודעות הגולשים האחרים, תשובותיהם המפורטות, ואז הבט בתשובותיו -קאט אנד פייסט מאתרי מחב"תים ללא קשר ישיר לתשובות שניתנו לו. גולשים רבים אף העירו לו על זה. הוא מציף סדרתי - אחד הכותבים בפורומים בדק ורשם לו כי הוא רשם את אותה הודעה של "הראיה המוחצת" שלו יותר מ- 15 פעם בחודש האחרון...

דוד159

New member
אם אתה חושב שאתה יותר חכם ממני

אם אתה חושב שאתה יותר חכם ממני למה אתה לא ענית מדוע זה לא ראיה? מה לא הבנת בראיה? בס"ד ראיה לאמיתות התורה כתוב בתורה בספר דברים פרק ד´ פסוק לב´: כי שאל נא לימים ראשנים אשר היו לפניך, למן היום אשר ברא אלהים אדם על הארץ, ולמקצה השמים, ועד קצה השמים: הנהיה, כדבר הגדול הזה, או, הנשמע כמהו. השמע עם קול אלהים מדבר מתוך האש, כאשר שמעת אתה--ויחי. או הנסה אלהים, לבוא לקחת לו גוי מקרב גוי, במסת באתות ובמופתים ובמלחמה וביד חזקה ובזרוע נטויה, ובמוראים גדלים: ככל אשר עשה לכם יהוה אלהיכם, במצרים--לעיניך. לה אתה הראת לדעת, כי יהוה הוא האלהים: אין עוד, מלבדו. מן השמים השמיעך את קלו, ליסרך; ועל הארץ, הראך את אשו הגדולה, ודבריו שמעת, מתוך האש. ותחת, כי אהב את אבתיך, ויבחר בזרעו, אחריו; ויוצאך בפניו בכחו הגדל, ממצרים. להוריש, גוים גדלים ועצמים ממך--מפניך; להביאך, לתת לך את ארצם נחלה--כיום הזה. וידעת היום, והשבת אל לבבך, כי יהוה הוא האלהים, בשמים ממעל ועל הארץ מתחת: אין, עוד. ושמרת את חקיו ואת מצותיו, אשר אנכי מצוך היום, אשר ייטב לך, ולבניך אחריך--ולמען תאריך ימים על האדמה, אשר יהוה אלהיך נתן לך כל הימים. עד כאן דברי התורה. נותן התורה מנבא שלא היה ולא יהיה לעולם מישהו שיצליח להחדיר להיסטוריה סיפור כפי שמתואר בעשרת המכות וביציאת מצרים ובמעמד הר סיני. אם אתה אומר שאדם כתב את ספר התורה, איך זה שאין עוד ספר דומה לתורה בהיסטוריה? האיסלם והנצרות לא הביאו סיפור דומה אלא לקחו את הסיפור של העם היהודי. אבל אין אף אדם בעולם בכל הזמנים ובכל המקומות לא תמצא ספר שכתוב שישות פונה לעם ואומרת לו אני בורא העולם שעשיתי לכם ניסים . ולאחר מכן הסכמה של העם שהם מסכימים שמי שמדבר אתם הוא בורא העולם. כלומר אם אתה חושב שקל לעבוד על האנשים ולהחדיר להיסטוריה סיפור יציאת מצרים . איך זה שלא היו עוד סיפורים דומים בכל העולם בכל הזמנים. התשובה לשאלה האחרונה : כי לא עשה זאת אדם אלא בורא העולם. .ומאחר שיש רק בורא אחד, אין עוד בעולם מישהו שהחדיר להיסטוריה סיפור דומה. איך ידע נותן התורה שלא היה בעבר סיפור דומה ? למרות שלא היה אז רדיו ואמצעי תקשורת כמו שיש היום? תשובה כי לא אדם כתב את ספר התורה. איך ידע נותן התורה שלא יהיה בעתיד ספור דומה . תשובה : כי לא אדם כתב את ספר התורה. התורה אומרת שלא תיתן לאף אחד להצליח להכניס ספר דומה להיסטוריה. שיש בו סיפור שמופיע מישהו שאומר אני בורא העולם וכו´. אני פרסמי את הראיה הזאת בהרבה אתרים ואף אחד לא הביא לי ספור שדומה לספור התורה. אם נותן התורה אמר שלא יוכל אף אחד להכניס ספר דומה ומה שהוא אמר מתקיים , זה ראיה מוחצת לאמיתות התורה. כלומר זה מראה שמי כתב את הספר מונע כל מי שירצה להפריך את הספר. והוא נותן לכל אחד אפשרות להפריך ואף אחד לא הפריך. אני יסביר את עצמי במשל: אם מישהו מפיץ ספר שכתוב בו שהוא הכי חזק בעולם ומי שרוצה יכול לבוא ולהתמודד אתו , אם אף אחד לא בא זה מראה שהוא הכי חזק. במיוחד שהוא מראה בספר שמישהו ניסה להתמודד איתו והוא פרעה (הוא אמר שהוא ברא את היאור ואת עצמו) הוא עשה לו עשר מכות נפלאות. אתה יכול לא להאמין לזה שפרסם את הספר שהוא הכי חזק בעולם, אבל בכדי להוכיח שהוא לא כך אתה צריך להתמודד איתו , אם את לא התמודדת לא הוכחת שהוא לא צודק. הנמשל: בתורה כתוב שלא יהיה מישהו שיוכל לפרסם ספר שכתוב בו אני בורא העולם. אם כופרים במשך הדורות שניסו להפסיק את קיום תורה ומצוות ליהודים לא פרסמו ספר דומה, זה מראה שמי שכתב את הספר לא מאפשר זאת. בברית החדשה אין ספור שבו מופיע מישהו שאומר אני בורא העולם. מי כתב את הספר מונע כל מי שירצה להפריך את הספר. והוא נותן לכל אחד אפשרות להפריך ואף אחד לא הפריך.

zazaza

New member
אתה כתבת :

אתה כתבת את המשפט הזה : "° אין שום ראיה שאין בורא לעולם." ואני עניתי לך : " יש לך ראיה שאין שטן ? יש לך ראיה שאין פיות ? יש לך ראיה שאין שדים ? יש לך ראיה שאין רוחות רפאים ? יש לך ראיה שאין פילים ורודים ? יש לך ראיה שאין סוסים שמדברים עברית ? יש לך ראיה שאין נחשים שמדברים ? יש לך ראיה שישו לא הלך על מים ? יש לך ראיה שמוחמד לא דיבר אמת ? לפי ההיגיון המפגר שלך סימן שיש שטן, פיות, שדים, רוחות, פילים ורודים, סוסים שמדברים עברית, נחשים שמדברים (אבל בזה כבר האמנת קודם), שישו הלך על מים ושמוחמד דיבר אמת... " עכשיו, יש לך אפשרות בחירה - אפשרות ראשונה שיש לך היא לענות על התגובה שלי למשפט שלך. אפשרות שניה - להוכיח לעולם כמה אתה טיפש ולהדביק עוד פעם את הקובץ הטיפשי שלך (שהסבירו לך פה ובעוד פורומים רבים כי אינו ראיה כלל, אולם אתה ממשיך בהתעלמות).

דוד159

New member
אם אין ראיות למשהו שהוא לא קיים אין

אם אין ראיות למשהו שהוא לא קיים אין זה אומר שהוא בטוח לא קיים. כי יכול להיות שבעתיד ימצאו ראיות.

דוד159

New member
כתוב בספרים הקדושים שלא יתכן

שאדם חי יגיע למצב שלגמרי לא יאמין. לכן כל עוד אתה חי, יש לך אמונה ואפילו מעט. אז לי אתה לא יכול לספר שקרים.ברגע שאדם מגיע לחוסר אמונה בכלל הוא מת על המקום (שלא נדע). למה אתה לא מגיב על הראיה שהבאתי אם אתה לא מבין אותה אתה יכול לשאול גם במכתב לאי מייל?

zazaza

New member
דוד

אין לי אמונה בגרוש, איני מאמין באלוהים, אין ולו שמץ של אמון בתורה, מדובר בטיפשות שנכתבה על ידי בני אדם. שטויותך הן רבות. "ברגע שאדם מגיע לחוסר אמונה בכלל הוא מת על המקום (שלא נדע)." === אנחנו חיים בשנת 2002 (כרגע) אתה לעומת זאת, חי בימי הביניים. עניתי בעבר (ויותר מפעם) על ה"ראיה" שאינה אומרת כלום, אולם אתה אינך עונה על ההודעות שנרשמות לך - יותר נכון להגיד - אתה עונה על כל הודעה שנרשמת לך אולם אתה לא מתייחס לכתוב בה. אני מבין יופי את דרך החשיבה העקומה שלך ושוב אומר לך כי העובדה שהיהודים כתבו ספר מקורי אינו הוכחה לקיום אל... ושוב אני אגיד לך אין אלוהים ... ואתה חסר מוסר וחסר מצפון.

דוד159

New member
אם אין ל ראיות למשהו שהוא לא קיים

עניתי לך אם אין לך ראיות למשהו שהוא לא קיים אין זה אומר שהוא בטוח לא קיים. מה לא ברור. בקשר למוסר מי קובע מה מוסר ומה לא?

דוד159

New member
לא. האם עניתי לך או לא. מדוע אתה ל

לא עונה לי. השאלה שלי אם אתה חושב שאדם נתן את התורה מדוע לא נתן עוד אדם ספר דומה?

zazaza

New member
אנשים כתבו

ולא "נתנו" את התורה שלך, כתבו עוד מאות ואלפי ספרים דומים מאוד... אתה לוקח כמה פסוקים מעטים מתוך ספר עצום מימדים ומחליט שרק מכיוון שלא מצאת (ואני מדגיש - לא מצאת זה לא אומר שאין עוד עם עם סיפור זהה או דומה!! אין לך הכלים למצוא דבר שכזה מאחר ואינך אנתרופולוג או היסטוריון) סיפור דומה בדתות שאתה מכיר (ואינך בעל ידע רב, בייחוד לא בנושא זה) אזי התורה נכתבה על ידי כוח עליון כלשהו. הרי הוכח ונבדק רבות - התורה שונתה פעמים מספר, ישנם הבדלים בין קטעים (משמע נרשמה על ידי יותר מאדם אחד) ועוד ועוד ועוד, רבים כבר אמרו לך זאת ואף נתנו לך קישורים על מנת ותברר עוד בעצמך. ובכל זאת אתה סותם אוזניך, עוצם עיניך וממשיך במנטרה הטיפשית שלך כי "הראיה לא הופרכה" - הראיה שלך הופרכה פעמים רבות בעבר ובהווה על ידי כותבים רבים בתפוז, דתיים וחילוניים כאחד. אתה משתמש בקטעים שנכתבו על ידי אחרים למרות שאינך מבין את דבריהם לעומק. אינך מבין 90 אחוז מהנרשם לך, וניתן לראות זאת בברור. כדוגמא פשוטה : ענית למישהו בפורום נטעים (אם איני טועה) כי לא תענה לו מאחר והוא "מטיף לנצרות" וזאת למרות שהוא רק רשם את המילה נצרות ולא דיבר דבר בשבחה... בקיצור, שוב אני מוצא עצמי כותב הודעה לעצמי- מאחר ואתה אינך מבין כלל מה אני רושם...

erez zon

New member
לסיפורי התורה דמיון רב ביותר

לסיפורי הבבלים ועמי האיזור.הברית לקוחה ממנהג של עם אחר. למעשה הסטוריונים טוענים כי כותבי התורה לקחו את סיפורים ושינו אותם מעט. אינני ממש זוכר פרטים,אך אברר על כך........

למעלה