דוד (מ) שלח לי אימייל

sam1961

New member
בהחלט

61 זו שנת הלידה שלי ואני אכן לא חושבת שאני מבוגרת מדי. אני מודעת לכך שיהיה לי קשה יותר פיזית אבל מצד שני לגיל יש גם יתרונות כמו סבלנות ונחישות. אני לא מתכוונת לוותר ועוד תראו אותי שם למעלה.

sam1961

New member
לא הייתי בונה על זה

לי יש סיכוי יותר טוב לרדת למטה...

גלעד HPAT

New member
מה קרה? הכל בגלל שמישהו ועוד

מישהי כתבה מושג שלא ידעת? (לא שעכשיו אני זוכר איך קוראים לחבר'ה האלו, אבל טוב לדעת)

מצטער להפריע לדיון פה, אבל מישהו

שכח להודות לסאם על האיסוף (או לפחות על הנכונות). בנוגע לקורס בגילך/מינך - למה שלא תפני לאדם היחיד שמלמד גלישה היום (ארנון) ותשאלי אותו לדעתו. עם כל הכבוד לחבורה, לארנון יש את הנסיון הרב ביותר ודעתו תעזור לך להחליט. אל תשכחי לומר שאת נחושה ללמוד גלשנים ולא מצנחים...

sam1961

New member
אין על מה להודות עדיין

אבל כמו שהזהרת אותי מראש, אכן התאהבתי בחבורה. כבר אמרתי לחגי ועכשיו אני אומרת גם לך (קבל עם ועדה) שאשמח להצטרף על תקן של נהגת בכל עת, במגבלות "ימי הילדים" שלי כמובן. חוץ מזה, אהבתי את השדרוג שעשית לג'יי.קיי. רולינג וכמובן גם לעטיפת הספר שלה. עכשיו בכלל לא ברור לי איך בחור רב כשרונות כמוך מוצא את עצמו "ג'ובלס".

natyh

New member
יפורסם הספר מיד

יפורסם מיד הספר תולדות התעופה מן הטרזאור הראשון ( כתבתי טוב ???) עד הלמינר או הסקאי ווינג הראשון , כפי שנכתב בידי חברי הפורום המלומדים או לפחות יועלה למאמרים . והרי תמונה של הטרזאור אחרי מוטציה מסוימת ולאחר טרנספורמציה של מספר מליוני שנים . נתי

sam1961

New member
תמונה מדהימה

לא כל-כך ברור לי מה אני רואה שם אבל זה יופי בכל מקרה. לפני שהפך למוטציה וגידל עורות צבעוניים ומשקפי שמש, היה המעופף הראשון סוג של דינוזאור. למעשה היו מינים רבים שכולם שייכים למשפחת הפטרוזאורים (PTEROZAURS). *המידע באדיבות יאיר מכיתה ה' 2.

sam1961

New member
עכשיו זה יותר

ברור. כרגע נראה לי שאני מעדיפה את האויר אבל גם בשלג זה נראה כיף. אוף, החיים קצרים מדי בשביל כל הדברים שבא לי לעשות.

למעלה