דוד (מ) שלח לי אימייל

ולנסי, יש כנראה בעייה עים המייל שלך

שלחתי לך משהו אתמול, אבל ההגנה על השרת של אינטל זיהתה את ההודעה שלי כ"ספאם". מקווה שתוכל לסדר את הבעייה (גם היום ניסיתי, והבעיה לא נפתרה)... בכל מקרה, הכתובת לי רשומה בפרטים האישיים שלי. כך אותה משם.

גלעד HPAT

New member
הי סם, נזכרתי במשהו -

בקורס האחרון שבוצע על ידי עמירם ואלון, במהלך גידול נוצות התעופה, הלומדים גררו על גלגלים את הגלשנים במעלה הגבעה ה"מדושאת". כך, נדמה כי המכשלה (אם קיימת כלל ועיקר - שהרי טרם סיפקת פרטים על יכולת דחיקה, זמן לריצת מרתון, מרחק בקפיצה משולשת וכדומה) הפיסית הופחתה רבות אם לא נעלמה כליל. יכול להיות שגם אצל ארנון קיים כבר הסדר דומה - איני יודע, הוא בטח יוכל לספק יותר פרטים. חוץ מזה, בהמשך להודעתך, אני לא כל כך צעיר כמו שנדמה לך. אם תשיתי ליבך - המילה "צעיר" הוסמכה למילה "גולש", כך שגם הנחתך המוסקת מדברי הקודמים כי קיימת עדיפות לצעירים, לא כל כך מדוייקת. בפרט לאור גילך שאינו נדמה לי כמפליג באופן מיוחד, ובפרט כיוון שקיימים מיני טרסאורוסים מעופפים בצורה מרשימה, עוד מן העידן בו הכנפיים היו עשויות עור ולא נוצות. גלעד הערת העורך: כן, לא בדקתי אם טרסאורוס הוא ה"ציפור" הפרא-היסטורית שעופפה לה בין ענפי האיזדרכת של נעמי שמר בעמק החולה הקדמוני. אבל כמדומני שהשם דומה.

sam1961

New member
מן הסתם התכוונת לפטרוזאורים

ובאשר לגלגלים, זה אכן רעיון שאם עדיין לא אומץ על-ידי ארנון, אני מקווה שיאומץ באופן חוקי עד שאני אגיע לקורס אצלו. אם אני לא טועה, אתמול לא נכחת בליגה כיון שרק ממראית העין, אפשר היה להבחין בקלות שדחיקה, ריצת מרתון וכד', אינם הצד החזק שלי ושריר השכמה שלי תפוס כל היום אחרי כמה מטרים בלבד של סחיבת גלשן (לא לבד). בקיצור גלעד (?) אחרי אתמול התחזק בי הרצון לעשות את הקורס אבל ברור לי עכשיו שאצטרך להכנס למשטר כושר לפני שאוכל להתחיל. עדיין נותרת בעינה הסוגיה של התקציב אבל כאן עצות לא יועילו. זה יהיה המבחן האמיתי שלי - עד כמה אני באמת רוצה לגלוש. ובאשר אליך, אם כרטיסך אכן מעיד עליך, 30 זה גיל צעיר. (הכל יחסי, לא?)

חגי

New member
תגידו התחרפנתם? מה זה החארטה הזה

הפורום מתדרדר....

sam1961

New member
אוי סליחה

מתנצלת מעומק הלב. שאעבור לפורום לגולשים מתחילים או כאלה שרק רוצים לגלוש? לרגע שכחתי שכאן מדברים רק על עניינים שברומו של עולם (1300 מ' מינימום).

סאם לא הבנת

חגי התכוון שהדיון הוא חארטה כיוון שהוא לא השתתף בו. רדו קצת לעם בעברית פשוטה כדי שחגי יוכל גם להצטרף

sam1961

New member
היי דודו

לא גיליתם לנו את מי צריך לברך על הזכיה באופן רשמי. האצבעות שהחזקתי עזרו?

ג ל נ ט י

New member
יו נו הוא לא שלח טרק

אז אי אפשר לדעת. ברגעים אלה הוא משנה אותו ומוריד את נתוני הגובה... אולי מזיז פה ושם נקודות על הטרק

amitceder

New member
דודו, אתה תותח!

אבל בנוגע להדבקה של מלפוי - אני לא ממש בטוח שזה יתחבר טוב....

למעלה