דוד ויהונתן

דוד ויהונתן

הנאהבים והנעימים , בפורום אתאיזם עלתה השאלה אם הם היו הומואים או סתם חברים טובים, איפה בתנך יש איזכורים למשכב זכר? אני סתם זרקתי שאולי הנביאים היו הומואים, כלומר היה להומואים `תפקיד`, כמו שיש לאוטיסטים אצל החרדים וכולי.. מה אומרים?

א ס נ ת י

New member
קודם כל - תוסיף עוד שם, לא מספיק

מה שכבר יש דבר שני, בתנ"ך מופיע איסור למשכב זכר בויקרא יח' פס' 22: "ואת-זכר לא תשכב משכבי אשה תועבה הוא".. דוד ויהונתן היו חברים טובים ולא נאהבים. בקשר לנביאים - מאיפה הבאת את הפיקציה הזו?? ואיזה תפקיד יש לאוטיסטים אצל החרדים? בוא והשכל אותנו

אז ככה

אני לא חושב שהיו כותבים נעימים ונאהבים על חברים שמשחקים כדורגל, מה גם שהדברים כבר כמעט כתובים בפירוש, למרות שחשבתי שאפשר `להימנע` מפרשנות כזאת, כמעט כתבו הומואים, ככה נראה לי אוקי, בקשר לחרדים, אז הם מאמינים שלאוטיסטים יש נשמה שנמצאת בין העולמות, פה ושם, שירדה נישמתם לעולם הזה, לא ניפרדה לגמרי מעולמות עליונים ולפי כך, אפשר בעזרתה לתקשר . עכשיו הומואים, באיזה תרבות דרום אמריקאית הם היו נחשבים לאנשים רוחניים, בדומה לאוטיסטים אצל חרדים. וחשבתי.. אם אף אחד בתנך לא היה הומו, סטטיסטית חשוד, אולי בדומה לחברה החרדית/הדרום אמריקאית וכולי.. אולי ההומואים כן נמצאים בתורה ויש להם תפקיד אחר . למשל נביאים, דוד היה נביא, אולי . . דו מיני, אז אולי `היה לו את זה`, משהו רוחני.,, (לא?)

א ס נ ת י

New member
דוד לא היה נביא כי אם מלך

ולא כתוב הגם דוד בנביאים אלא "הגם שאול בנביאים" (שמ"א י' פס' 10-12).

שוחר1

New member
יש לך בעיה חמורה בהבנת הנקרא וב

ובהבנת המקרא. התיאוריה שלך מצוצצה מהאצבע, אין לה סימוכין. היא פחותה מתיאוריה לגבי מצבך הנפשי שיגבש אדם שיקרא את שמך ואת מה שאתה כותב. באמת ההודעה שלך ראויה להימחק

פלגיה

New member
"הנאהבים והנעימים" לא נכתב

על דוד ויהונתן. זה פסוק שדוד אמר בהספד שלו על יהונת ושאול (ואם מתיחסים לזה כאל משהו מיני יש כאן הרבה מעבר להמוסקסואליות) כך שלפני שאומרים משהו יש צורך לתת לו ביסוס ממשי בכתובים, ולא סתם לנפנף בקטעי פסוקים שמורים על חוסר ידיעה בתנ"ך. לגבי נביאים - אני אשמח לקבל ולו מראה מקום אחד הרומז על הומוסקסואליות אצל נביא. כל המקומות שאני מכירה מורים ההיפך.

אני

קראתי חלקים מהודעה וחיברתי לא נכון אז סליחה ושלום

יהוי

New member
דוד אמר על יהונתן

"נפלאתה אהבתך לי מאהבת נשים". אני אישית לא חושב שיש כאן רמז להומוסקסואליות אבל כל אחד יכול להחליט בעצמו מה נראה לו.

סי סניור ! קומוסטס ? ..............

אצלכם בדרום אמריקה כל הזמן מדברים רק על בנות וכדורגל . חוץ מזה לא בטח מזכירים שמה את שם השם .

לא , אבל זה מדינות עולם 3 מסריחות

לא מבין מה יש לישראלים לחפ]ש שמה חוץ מזה שיכולים לחטוף אותם כל מיני פושעים שמגדלים מריחואנה . חוץ מהעתיקות של האינדיאנים הקדמונים אין שמה " כלום !!! " , נאדה ! , אפס ! .

jayawan

New member
בנות הן דבר ראוי לדון בו, יופי מהלך

לאוהדי בית"ר יש פסוק ידוע: "בראשית ברא אורי מלמיליאן את משחק הכדורגל". ואת שם השם לא מזכירים כי דוקא המאמינים בו לא מזכירים שמו. לכן יש "השם"...

יש הרבה ויכוחים על זה !!!!

בין היתר התורה היתנגדה לזה בגלל שזה לא הדרך הטבעית של האדם ! , ומי שהוא " הומו " או " לסבית " אז הוא אוהב את עצמו ולא רוצה קשר אם אדם השונה מימנו ! .

פלגיה

New member
כאן נמחקה הודעה

שהכילה גידופים וקללות. ההודעות המשורשרות אליה נמחקו גם הן. נא לשמור על תרבות הויכוח ולא לגלוש לפסים אישיים

למעלה