דודי בלסר.....

דודי בלסר.....

אז הנה תלונתי להיום שבאה בעקבות תלונה שגם היא באה בעקבות תלונה.... איך זה שבנים לא יודעים מי זה דודי בלסר???? איך?? לא מקובל בכלל..... ומה עוד יותר מעצבן... אהמ אהמ אופטימיסט... שבנים שעוד נוגדים את כל הנורמה וכן יודעים מי זה דודי בלסר ישר משנים את הנושא... כאילו מה קרה?? בנות יכולות לדבר על כמה שהדוגמנית הזאת הזאת נראית טוב ו``יואו כמה הייתי רוצה שיהיו רגלים כמוה`` ובנים לא??? די לקיפוח!!!! אופטימיסט אני דורשת לנהל איתך דיון סוער על כמה שודדי בלסר נראה טוב... במיידית..... חחחח.... עדי.

אני באמת לא יודע מי זה דודי בלסר.

ואם אותו דודי נראה טוב... אז אחלה... אין לי בעייה להודות בזה.

לימונדה

New member
דודי בלסר...

נראה מעולה! התחיל עם אחותי- והמפגרת אמרה לו שהיא לא מעוניינת! איזה פיגור! אלוהים יישמור! התפחלצתי כששמעתי את זה! אז הנה התלונה הראשונה שלי- אני מתלוננת על כך שאחותי סירבה להצעה ה- מ-פ-ת-ה-! מאוד של דודי בלסר הכוסון העולמי! (רק מה? הוא די צריך להסתפר בימים אלו...) אוהבת: לימו! THE NEW GIRL!!! נ.ב חיפושיט שם ענק! ביילי אתה נשמע חמוד לאללה- וגם אתה אופטימיסט!

lee_1

New member
דודי בלסר...

דודי בלסר הוא: 1) דוגמן מספר 1 בארץ 2) שחקן בנבחרת כדור-יד של ישראל 3) הפנטזיות המיניות של רוב הנשים בארץ (יש כאלה שהולכות רחוק אז יש את בראד פיט וריקי מרטין ההורסים אבל מי שמוכנה להסתפק בשם ארצי בלבד מוזמנת) עכשיו לגביי השיער- דודי אם אתה קורא את זה (סביר להניח שלא- אבל מה אכפת לי)- אל תסתפר!!!!!!!!!!!!! אני חולה על בנים עם שיער כמו של דודי... אני מקווה שהבנתם מי זה דודי בלסר ואם עוד לא אז מצורפת תמונה אבל לפניי עיניין השיער

למעלה