דודו

דויד6

New member
דודו

היי ,שלום לכולם הרבה זמן לא ביקרתי בפורום והשבוע דיברתי עם ארתור והבטחתי שאכנס.אתמול היית הופעה במועדון הסאב ליים ומאוד נהנתי,ובשישי הבא ה17 לנובמבר תהיה הופעה בזאפה תל אביב בשישי בשעה 2 בצהריים.בימים אלה אני וחבריי להרכב מופיעים די הרבה בכל מיני מסגרות,ומאחר שלא היינו בבאר שבע נישתדל להגיע בקרוב(לשאלתך ארתור).התחלתי להקליט סקיצות לאלבום החדש ואני גם עובד על פרוייקט שמיועד לחול.אני מודה לכולכם על התמיכה ומקווה לראותכם בזאפה.ביי בנתיים.......

nuna19

New member
היי דודו!!!

הופעה ב-14:00 בצהריים נשמע מעולה! (ומעניין... אף פעם לא הייתי בהופעה בצהריים...) אתה מוזמן בכייף להגיע להופעות גם ברחובות! (אחרי ב"ש... בדרך חזרה לת"א חחחחחחח....) שיהיה לך שבוע מעולה!

RTur

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!

דודו, בהצלחה בפרוייקט ובאלבום החדש, אני ממש ממש אשתדל להגיע להופעה ב-17 לנובמבר.. הרבה זמן לא הייתי בהופעה שלך וזה לא בסדר (כמו שאמרת ברדיו נתניה
) - אגב, זה יומיים לפני היומולדת שלי.. אני רוצה את "נסיכים וסוסים" ואת "נעים" בפלייליסט ההופעה
אני מקווה שתגיע לבאר שבע לפני הגיוס שלי כדי שאוכל להיות בעוד הופעה שלך עד אז.. תיכנס לפורום לעיתים יותר תכופות.. כיף לראות הודעות שלך

למעלה