דודו, לי כבר ממש נמאס.

שרונה44

New member
אני מנסה להבין את שורשי הכעס

נועה היא בדרך כלל אחת מהכותבות היותר מנומסות בפורום, וגם תגובתיה המעט יותר תוקפניות הן בדרך כלל רק תגובה לדברי גידוף וחרפה גסים הרבה יותר המוטחים בפניה. בכל זאת היא מעוררת הרבה כעס אצל אנשים. אני מנסה להבין את שורשי הכעס ונראה לי הוא קשור לעמדותיה כלפי קנדה וכלפי ישראל. בעיני הכותבים היא אינה מספיק פטריוטית ישראלית!. אבל אני הייתי אומרת לזכותה שהיא עקבית. היא אינה אוהבת את החיים בישראל ולכן החליטה להגר לקנדה אותה היא אוהבת יותר. יש התאמה בין מעשיה לבין הדברים בהם היא מאמינה. היא אדם שלם עם עצמה. מה שהרבה יותר קשה לומר על 'חובבי ציון' הנלהבים היושבים על גדות אגם אונטריו.

שרונה44

New member
אני עוזבת את הפורום

מי שתכנן לפתוח במסע גידופים וחרפות וקריאות לגרשני מהפורום אחרי הדברים שכתבתי יכול לחסוך את הטירחה. החלטתי לעזוב את הפורום. ברכות לכולם ושבוע טוב

noa0912

New member
אל תגידי שאת מנסה להבין את שורשי

הכעס!!! תגידי את האמת- כמו שהיא! תגידי שאת חושבת שאם אתה עובר לקנדה, מחובתך להפסיק לאהוב את המקום שגדלת בו... יש לי חדשות בשבילך, רוב האנשים אינם מרגישים כמוך. אנחנו לא צריכים הצדקות מכוערות כשלך למעבר שלנו. לאף אחד אין שום בעייה עם אמונותייך או אמונותייה של נועה השמאלניות, או אהבתכם הכנה לקנדה, אני בטוחה שרבים יסכימו איתם, אך אני לא מכירה אדם שפוי שיסכים עם הצורה המתנשאת בה שתיכן מבטאות אותה, עם הצורה בה אתן מתיימרות להיות סובלניות ופתוחות, בעלות יכולת הסתכלות רחבה ולא של שחור ולבן ואז לטעון כל מיני טענות מגוחכות על ישראלים ועל ימנים ועל כל אחד שלא מסכים אתכם שמדינת ישראל היא המקום הנורא ביותר עלי אדמות ושעם ישראל הוא לא העם הנורא מכל (שהם מכוערים, טיפשים, לוקחים יותר מדי קלטות וידאו וכו'), הצהרות שמאפיינות בדיוק אנשים בעלי הסתכלות של שחור ולבן. הצביעות הזו שלכם היא שמעצבנת. איך שתיכן יכולות לטעון כך על גבי המסך שאתם שונאות את ישראל, ישראלים וכו' ולהשתתף בפורום ישראלים בקנדה??? זה הרי אבסורד. בנוסף, את כל פעם נכנסת עם הקביעות הנחרצות האלה שלך, כאילו עשית איזה מחקר מקיף ומעמיק: פעם זה על תלמידים ישראלים בינוניים, פעם על ישראלים שלוקחים 8 קלטות וידאו, ופעם על שימנים לא מצליחים בקנדה- אז שלא יהגרו...ואת עוד מדענית (!!!) ככה לימדו אותך שניתן לקבוע קביעות??? ואחר כך עוד להתפלא על שאתן מעוררות אנטגוניזם... ואל תתקפי אותי על מה שכתבתי בצורה תחמנית שוב... שאלת ותמהת למה, אז הסברתי לך... וכמו שנועה נוהגת לומר, "כולי תקווה שתפיקי מדבריי", ושתראי בהם ביקורת בונה...

babajos

New member
האמת אני רק יכול להצטער על כך

ששרונה החליטה לעזוב את הפורום כי כשאמרו לה מה את עושה פה אם את כל כך לא אוהבת את ישראל, לא התכוונו שתעזוב את הפורום, אלא אולי שתתחיל להתבונן בתוכן ובצורה בה היא קוטלת את כל מה שישראל מייצגת, ומציגה אותה בצורה הבוטה ביותר שיש. אני חושב שהתפספס פה משהו כי לא נראה לי שהכוונה היתה ואם בכלל יש למישהו זכות להעיף מישהו מהפורום לפחות ברמות בהם התנהלו פה הדיונים, אבל אין ברירה שרונה אלא להסכים שגם אם את ונועה לא זוכרות את ישראל לטובה, אין זו סיבה מספיק טובה להכניס טעם מר לכל השאר בפה, כי אכן יש אנשים שבאו לקנדה בנסיבות אחרות ודווקא כן אוהבים את ישראל וחושבים שהיא כן המקום הכי טוב עליי אדמות לפחות בשבילנו היהודים והישראלים, ופשוט הכוונה פה ואני מקווה שתהייה הסכמה פה שתהייה יותר אחריות בהתבטאויות כי לכל מילה יש הרבה כוח והיא יכולה להשפיע הרבה ועובדה ראינו זאת פה בפורום שוב ושוב איך מילים משפיעות לרעה, ולפעמים חשוב לזכור שעדיף להיות חכם מאשר צודק, כי האם זה חכם לבוא למכוער ולהטיח לו כיעורו בפניו, או מאחריי הגב או בציבור, נכון צודקת הוא מכוער אך האם זה יפה או חכם לאמר לו זאת, וזה מה שנקרא מידה כנגד מידה בחרת להשמיץ אז הושמצת, אני חושב שאם תבחרי לחזור ולהשתמש בפורום בצורה לה הוא נועד ותהיי אינפורמטיבית גרידא מנסיון חייך אף אחד לא ינסה לקטול אותך, נהפוכו אם תפגיני ידע אמיתי שיעזור לאחרים תקבלי את אותה פופולריות אך בצורה חיובית ואולי אפילו יותר. לדודו הייתי רוצה להוסיף, שהסיבה שאיני אוהב במיוחד את שיטת המחיקות היא כי אתה מבחינתי המנהל של הפורום עם הסמכויות לעשות בו כמיטב הבנתך, ואני משבח אותך על התפקיד כי רואים שאיכפת לך, אבל כשאני חושב קצת יותר לעומק בעניין,ותוהה, אם מנהל גם צריך לחנך, אז הוא כמו איזה אבא שיש לו את הכלים לחנך, וכמו אבא הוא דמות יצוגית בעלת סמכויות, אז השאלה עכשיו , אם בתי תתחיל לקלל, האם אני אסתום לה את הפה או אמחוק הודעותיה? או אשב ואסביר לה למה זה לא טוב לקלל? אם אסתום לה את הפה זה רק יעשה לה יותר חשק לקלל, אך אם אסביר למה לא טוב לקלל פעם אחר פעם יש סיכוי יותר טוב שתוך כדי הסבר היא תלמד יותר טוב, למה לא לקלל,ובלי להעלב היא לא תברח לחדר או שתחליט לעזוב את הפורום,כי נסביר לה ולפעמים לפי הטונים שלה ולפעמים לפי שלנו, למה אסור לקלל או להתנשא או להלביו ולהוציא שם רע, ואז גם לה לא יהיה שם רע. שרונה אני הייתי מעדיף ואפילו מפציר בך שתשארי איתנו ותלמדי לאהוב גם אותנו ותוך כדי כך גם יותר את עצמך ואולי גם את כל הישראלים על כל פרצופיהם, אגב זה הרבה יותר קל מאשר לא לאהוב!!!

alon114

New member
אני לא מצטער

במקום שהיא תנסה להבין שיש דברים בגו, היא החליטה לעזוב. בהחלט מסתדר לי עם האישיות שלה. היא תמיד ראתה אותנו בתור ישראלים מכוערים, ואנחנו היינו שק האגרוף של התסכולים שלה, בגלל שגם היא ישראלית. אז אני בתור סטודנט שקרע את התחת שלו כדי להתקבל למסלול הלימודים שרציתי, מאוד לא מצטער שמישהי שרמזה שכמותי מוצאים להם קיצורי דרך באוניברסיטה עוזבת את הפורום.

קנדה1

New member
דודו צריכה אותך

דודו אם אתה יכול לכתוב לי את האימיל שלך אני אודה לך מאוד אני צריכה אותך ולא יודעת איך להשיג אותך גלית

למעלה