דודו טופז

אסִי

New member
דודו טופז

כוכבי "האקדמיה לצחוק": צחי, הדר לוי, יוסי וטירן ושלישיית דופה יתארחו היום בערב אצל דודו טופז בערוץ 2 בשעה 21:20. צפייה מהנה.

Shablula 88

New member
היה מצחיק!!!!!

ושקוף שיוסי וטירן לוקחיםםםםםםםםםםם כאילו דהההההההההההההההההה הצביעו 18!!!!!!!!!!!!!!!!! גם דופה היו טובים...
את מי הכי אהבתם?

miss_t

New member
יוסי וטירן לוקחים?

הם היו די צולעים דודו ממש הרס הוא לא שיתף פעולה

Shablula 88

New member
זהו, דודו טופז הרס להם.. אבל הם היו

טובים.... ואפילו מאוד...

Sweet Misery

New member
../images/Emo4.gif

ממש לא נהנתי מהם. הם סמכו על דודו יותר מדי ופשוט לא הלך להם.

Ronush14

New member
יוסי וטירן היו מעולים! חחח רק חבל

שדודו הדביל לא יכל לשתף פעולה.... חחח היה מצחיק שפתאום טירן התרסק! ויהיו תוצאות או משהו עוד היום? או שנאי יכולה להעביר בשקט לערוץ ביפ עוד מעט?

hadas 5

New member
בא לי לזרוק נעל על דודו...

ואיייייייייי איך הוא לא שיתף פעולההה הוא ניסה שכל הפוקוס יהיה עליו! הוא גנב את הפוקוס מהם... ומה הוא אמר ליוסי בדיוק? שהוא יורק עליו משהו כזה... איזה מפגררררר והקטע בכללי לא היה משהו..

לא נעים להגיד

אבל מה שקרה במהלך האקדמיה הוא שפשוט המתמודדים רק התדרדרו מתוכנית לתוכנית, כי כל הארבעה היו פשוט איומים. דופה היו ממש לא מצחיקים, אחרי שחצי מבדרני ישראל מחקים את דודו טופז, זה כבר מזמן לא מצחיק. צחי עם אותם שטיקים ישנים. הדר מיחזרה בדיחות ויוסי וטירן הביכו את דודו טופז. לעשות פרצופים ושכיבות שמיכה זה לא נחשב קומדיה. מה שקרה באקדמיה שאם בהתחלה הם הצחיקו אותי כי היו טריים בנוף הקומי בישראל, ככל שעברו התוכניות כך התרגלת להומור ולא היה חידוש. כמובן שיש נסיבות מקלות כי קשה לתת חומרים טובים שבוע אחר שבוע אבל בכל זאת, אפשר היה לצפות.

Shablula 88

New member
לומד לעוף,

קודם כול אני מכבדת את דעתך, כי זו דעתך האישית.. שנית, אני חושבת בכול אופן שאתה טועה. אפשר וניתן להבחין כי הקומיקאים עברו תהליך ענקי של שיפור! מבדיחות קרש מטומטמות, הם הפכו להיות קורעים מצחוק!! הבידור שלהם רק הולך ומשתפר וזאת עובדה.. רואים את זה.. (לדעתי)

ל'לומד לעוף'

הרשמת אותי. חבשת את כובע 'הביקורתי הקוטל' שהספקתי כבר לתלות על הקולב? אם כן, הוא הולם אותך.

NimaZ

New member
אמ... לפי דעתי...

פרצופים ושכיבות שמיכה כן נחשב לקומדיה. כל מה שמצחיק אותי נחשב לקומדיה... והנה דעתי: צחי- נחמד... אפילו נחמד+... העלה על פני חיוך כרגיל... הדר- ההתחלה הייתה בסדר, ואז ממש גרוע אבל ממש אהבתי את הבדיחה בסוף עם יונתן ואיך שההיא עשתה את זה... יוסי וטירן- זה היה רעיון טוב לשתף את טבלול ושבלול במערכונים שלהם. אבך הם מיחזרו יותר מדי... מזאלי שאני גיי ואיך להתחיל עם בחורות... אבל זה היה ממש מצחיק (לי לפחות)... דופה- ממש לא הצחיקו אותי... בם בעיקרון עשו העתק של מערכון שלהם פעם... עם סיוון קליין נדמה לי... עם ה"לא מעניין אותי התחרות אני פה בשביל הפג'ו"... כשהם עשו את זה אז זה היה נחמד... עכשיו עם השילוב של הזמן הקצר והחיקוי של דודו טופז (שגם אותו הם עשו) יצא ממש גרוע...

קליפס

New member
זה כי

את לא מבדילה בין בידור סוג ז' לקומדיה. התכנית הייתה איומה.

NimaZ

New member
וואלה תודה...

בחרתי להתעלם מההערה שלך מכמה סיבות: א. לא בא לי להתחיל ריב דיי ענק ב. כי ככה ג. זאת הייתה דעתי!!!!!!!!!!!!!! ד. אני נמנעת ליצור קשר עם יצורים עוינים... וקליפס אני חייבת לגלות לך ולכל שאר חברי הפורום את המילים: לפי דעתי ... אם היית כותבת את המילים הללו זה היה הרבה יותר טוב רבל מה שבא לך...

קליפס

New member
אהמ,

האם לכתוב הודעה מחולקת לסעיפים באמת נחשבת להתעלמות? לא התכוונתי לפתוח "ריב די ענק" או לפגוע, מצטערת אם זה קרה. מה שהתכוונתי הוא שאת לא יודעת להבדיל בין קומדיה לבין בידור, אז עדיף שתימנעי מלהשתמש במושגים שכאלה. יום טוב שיהיה לך.

למעלה