דודו טופז

NimaZ

New member
יכול להיות שבאמת...

הודעה מחולקת לסעיפים לא נחשבת להתעלמות פשוט אני לא מעלימה דברים בדרך כלל כי אני לא אוהבת לעשות ככה... ועובדה שיש המווווווון סרטים שנחשבים לקומדיה שלא מצחיקים בגרוש... ובזה סיימתי... טהטה

* תגובה קצרה *

יוסי וטירן - הקטע הטוב הערב. שנון, ביקורתי, חושב, מתוחכם מעט. הם עלו על הגל הנכון. לא רק דודו לא שיתף שם פעולה. גם טירן לא. דופה - נורא ואיום. קטע מחריד. "פילים, נמלים..." - מה הקשר?! - אבל האם הם נגמלו סוף-סוף מהפרגוד? - נראה כך. (והאם הם קוראים את מה שאני כותב כאן?). הדר - כמה חבל. היו לה קטעים טובים בהרבה. היה גרוע. שמפו המושווה לכונפה מסריחה לא מצחיק אותי (עד כמה שזה נשמע תמוה). צחי - למה צריך לנפנף את הידיים בצורה כל כך וולגרית ומבישה? ולמה מישהו שם בכל זאת צוחק מהדבר הזה?

20 קולות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לדופה.... זה היה כ"כ מצחיק.... האמת, היה להם חרא של קטע... אם כל האהבה שלי אליהם.... לא היה קשר בין הדברים... בכלל, על מה הוא היה
חחחח ו... זה שהיה בקהל שכל הזמן צלמו אותו עם התספורת של צחי... זה היה אבא שלו, נכון
<חחח..... ערס כמוהו!> באמת הדר הייתה הכי טובה... אוףףףףףףףף, אני עדיין לא מבינה מי בוחר בצחי
אנשים לא רואים שהוא לא מצחיק בשיט

Shablula 88

New member
וואי פיספסתי את התוצאות...

תרשמו אותם בבקשה.... הדר ניצחה?..

Ronush14

New member
בקשר לתוצאות...

ממש היה עצוב לי בשביל דופה... 20 קולות?!?! מסכנים... למרות שבאמת הקטע שלהם לא היה משהו! את הקטע של יוסי וטירן מאוד אהבתי! רק חבל שדודו לא שיתף פעולה והרס להם אותו! והייתי מאוכזבת גם מהציון שלהם
50 ומשהו... להדר לפי דעתי הגיע הציון שלה! היא באמת הייתה טובה!
ואוי ואבוי... למה אנשים מצביעים לצחי?? זה פשוט נורא! הוא כ"כ לא מצחיק!
ובעעע איזה פחד אבא שלו הזה... ולא מספיק שהוא נראה כמו פושע נמלט הוא גם חימצן ועשה שפיץ כמו של צחי
איזה פחדדדדד!

Sweet Misery

New member
התוצאות היו צפויות.

אבל גם הגיוניות. צחי באמת היה הכי טוב שם, והדר, למרות שהיא מיחזרה, עלתה יפה. יוסי וטירן הביכו את עצמם ונתנו לעצמם ולדודו להרוס להם את הקטע, ודופה, כמה שאני אוהבת אותם, לא הספיקו את כל הקטע (כי הקטע עם הספגטי במלואו פשוט קורע) והם חרשו על החיקוי של דודו יותר מדי, למרות שאני אישית התגלגלתי על הרצפה. לפי מחיאות הכפיים, כבר מההתחלה היה ברור שיש יותר אהדה לצחי ויוסי וטירן, כי אנשים באו עם זה מהבית, ודופה תמיד היו חלשים מבחינת אהדת הקהל, וחבל. אבל נו, שויין, מה יש לעשות.

bshainb

New member
../images/Emo6.gif

וראיתם התלוננתם על הפרגוט(?) של דופה והורידו אותו והתלוננתם על זה שנוסבאום הועף מהאקדמיה ותראו הינה הוא חזר לעשות קטע אז רואים לא נותנים לכם לשכוח ממנו כל כך מהר למרות הכל ובכלל הייתה תוכנית יפה!!!

bushi tooshi

New member
היה עלוב

הדר מיחזרה בדיחות צחי היה מצחיק מעט יוסי וטירן כל פעם שנקלט להם שהם לא מצחיקים הם תקעו "בלבשיק" דופה: הקטע במקור מצחיק לאאלה אבל הם עשו אותו ממש ממש לא ותקעו את דודו שבמקור זה בלעדיו בכלל.... לא גיחחתי אפילו...חבל

אוש7יתי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שכחתי!!! למה לא ניכנסתי לפורום??? אוווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יהיה שידור חוזר??? בבקשה!! תגידו לי.........................

hadas 5

New member
לדעתי הכי טובה הייתה הדר...

מקום שני צחי.. הוא הפתיע אותי.. הוא עלה בי חיוך+גיחוך על הפנים...
דודו הרס ליוסי וטירן את הקטע ובדופה בכלללללללללל אבל בכללללל לא צחקו!!!! היה שקט!

:)

שלישית דופה - חחח הוא חמוד פורמן הזה...באמת שכן...אבל הוא לא טוב בלחקות את דודו טופז!!! חוץ מה...הזיות פילים נמלים כינים הם לא הצחיקו...=/ אפילו הקהל ייבש אותם... יוסי וטירן - בובובובולשייייט...חחח אין עליהם...ציפתי ליותר מהם אתמול... צחי - לא הפציץ אתמול...לא הביא קטע טוב... אבל אני מאמינה בו :) הוא תותח... הדר - לא הצחיקה אותי...העלתה חצי חיוך פעם אחת :(

m a z i ohayon

New member
ספרו מה היה עם נוסבאום...פספסתי...

פספסתי את כל התוכנית אבל לפי התגובות שלכם הבנתי את רמת ההופעות ולפי האנשים שפה בטעם שלי אני יודעת מה הייתי אוהבת ומה פחות...אבל אמרו לי שנוסבאום עשה משהו בכנסתתת? עדכון עדכון עדכון!

למעלה