דוגמנית מארץ הג`יזל

topagency2

New member
דוגמנית מארץ הג`יזל

חברת `פמינה` שמה את הז`יטונים על הנבחרת הברזילאית וייבאה ארצה דוגמנית מארץ הג`יזל לצורך צילומי קו הלבשה תחתונה במידות גדולות. מה דעתכם? לחצו כאן לכתבה המלאה

Bob Fred

New member
זה מידות גדולות זה???

ראיתי מקלוני ארטיקים יותר עבים ממנה!!!

אל תנסה אפילו...

נראה לי שהרוב כאן הן והם בגילאים שעדיין רואים במראה חיצוני דבר מאוד חשוב... (שלא תבינו לא נכון. מראה חיצוני הוא חשוב, השאלה איפה עובר הגבול- לשים תמונות בפורום כדי לקבל חיזוקים חיוביים על המראה שלכם מראה שאתם לא שלמים עם עצמכם או אובססיביים לגבי המראה, שחס וחלילה לא יירד משלמות)

Gal Nissan

New member
אני לא מבינה דבר אחד

אני שמה לב שבזמן האחרון יש פה יותר מידי אנשים חדשים שנכנסים לפורום ומתלוננים על נושא הפורום ומטרתו. אני לא מבינה דבר אחד- כול אותם האנשים- אם כ"כ מפריע לכם במה שעוסק הפורום ואם כ"כ מפריע לכם לקרוא תגובות שעוסקות במראה חיצוני, בשביל מה אתם באים לפה? תגובותיכם מיותרות ביותרר....

אולי כדי לנסות לשנות משהו

בעולמנו הקטן והצר???? בניגוד לאחרים שעוסקים רק בעצמם ובמראה לשהם, לנו איכפת מהסביבה....

SuperStar666

New member
יקירתי... את לא בפורום כלכלה....

מתמטיקה, משאבי אנוש, פילוסופיה או משהו בסגנון. את בפורום שעוסק במראה החיצוני אז על מה את מצפה שידברו? על כמות המשקעים בארץ ישראל בשנה האחרונה?! לא, נכון? , יש פורום שעוסק בתחום שהוא לא נוגע במראה החיצוני, ויש פורום שכן עוסק במראה החיצוני, ומראה חיצוניו זה נושא כמו כל דבר אחר. אפשר לדבר בפורומים על הדברים הכי בנאליים ולא מציאותיים. (זו רק אני או שמעת על הקומונת הגרביים?!, SO הדוגמנות נחשב לנושא שפוי לחלוטין) וגם לי איכפת מהסביבה :) אפילו מאוד... רק לא בפורום דוגמנות! אלא בפורום בע"ח, או זכויות הילד... וכו' ! דבר אחד לצערי אני נאלצת להסכים איתך, שיש פה כמות של אנשים שמפרסמים תמונות שלהם נונ סטופ כדי לקבל טפיחות לאגו או לבטחון העצמי, ובשירשור הרוב זה ליקוקים ושקרים במקום להביע דעה אמיתית וביקורת בונה. וכשאתה כבר אומר את האמת בלי לרצות "ללקק" אתה מקבל כאפה - בגלל זה עדיף לא להגיב לתמונות של אנשים ששמים פה תמונות. וכמו שחבר שלי החכם אומר, ח"ח - זו לא מחמאה. חופשי חמור...

אפשר לדון

במראה חיצוני בלי לסגוד לו וזה מה שאתם עושים כאן. למה את לא חושבת שתמונה של בחורה בחזיה ותחתונים בפוזות מסויימות משפילה אותה? במבט את מנכסת אותה לעצמך. זה לפעמים יותר גרוע מעיניין זכויות בעלי החיים או הילדים. אנחנו מעל 50% מהאוכלוסיה ונותנות לכל דורש לראות אותנו בפוזות מסויימות ולאונן. אחלה שאת נהנת מזה. תמשיכי לתת לכולם להשפיל אותך. נראה כמה תגיעי רחוק.

SuperStar666

New member
טעות טעות טעות.

יאוננו גם על תמונה בבגדים או כל תמונה אחרת. זה לא קשור אחד לשני. וחבל מאוד שזו השפלה לדעתך, הרי ללכת בים בבקיני זו השפלה, נכון? מה ההבדל אם זה ב"לייב" או בתמונה קפואה?!

SuperStar666

New member
כן... נגיד, ברור.

אז אם אני רוצה להצטלם בבגד ים בצורה סקסית ולא סתם בעמידה כמו אטב זה רע? ומשפיל? השקפה מאוד מיושנת, חבל שאת חושבת ככה דוגמנית וצלם הם אומנים בדיוק כמו צייר, פסל וזמר.. גם ציור ופסל אומנותי בעירום משנות ה......... זה השפלה, אה?

הו, רואים שאת צריכה ללמוד

במאה ה-19 האומן מאנה צייר את הזונה ויקטורין בציור המפורסם "אולימפיה". כל הדוגמניות היו אך ורק זונות, כיוון שנשים מהוגנות לא עסקו בכך. בציור הזה הוא יוצא נגד הצביעות החברתית וכך גם בציור "הארוחה על הדשא". קצת השכלה לפני שאת מדברת לא תזיק לך.

גם אמיל זולה, טולוז לוטרק

ועוד הרבה אומנים: כתבו, ציירו וצילמו (בסוף, כשגם המצלמה הגיעה) רק זונות. כי הן היחידות שהיו מוכנות לחשוף את גופן. אני ממש לא קוראת לך ללבוד שמלה ויקטוריאנית, מחוך וחגורת צניעות, אבל קצת שיקול דעת לא יזיק לך. מצד שני, בגלל שרוב הנשים חושבות כמוך ואפילו לא שמות לב איך החברה הכתיבה לנו את המחשבות- מצב הנשים בעולם נראה כמו שהוא נראה. אם את מרוצה מזה- שיבושם לך. אני לא.

SuperStar666

New member
גברת נכבדה,

את הפילוסופיות שלך תשמרי לעצמך. את דעותיך כנ"ל, זה פשוט לא המקום לדסקס על אומנות, אם תתעקשי נפתח על זה שיחה בפורום שמתאים לזה! אך באומנות אני יכולה ללמד אותך. לי יבושם, ולך!?

אם כולם היו כמוך

אז אכן, לא הייתה פילוסופיה. מה לעשות? עם ראש חלול אי אפשר לעשות יותר מידי, כנראה, חוץ מהלהתפשט.... מעבר לכך- את אכן מוזמנת ללמד אותי אומנות אך לא נראה לי שאחכים ממך יותר מידי שכן לא מדובר באומנות אלא בהיסטוריה של האומנות שמתקשרת למעמדך החברתי והחוקי היום כאישה. כילדה את עדיין לא מבינה זאת, זה בסדר, אני מבינה שאת עדיין קטנה. יבוא יום ותשתנה דעתך.

ולגבי אומנות

אכן- הצלם עצמו הוא אומן. אין לי ספק בכך. הדוגמנית הופכת עצמה לאוביקט. בדיוק כמו שולחן או כיסא שהוא מצלם.

ואגב,../images/Emo6.gif

זה שאת מתעצבנת רק מראה כמה זה מחלחל- ההכרה שלמעשה פסגת שאיפות חייך היא להיות אובייקט. זה אומר שהצלחתי במשימתי. אני חוזרת לחבריי בפורום שלי, בו אני חברה, שמחה ומאושרת על הצלחתי. כשתתבגרי, אולי נפגש באחד הפורומים שעוסקים בנושאים חשובים, אולי את אפילו תהיי אחת מאלה שיניפו את הדגל ויעשו עבודת קודש, כמו זו שאני עושה עכשיו. מקווה לראותך. פלפל.

yuli17

New member
טחחחח מה נראה לך? !

עלק "הצלחתי במשימתיי" אני לא מבינה מה נכנסת בכלל לפורום הזה?

SuperStar666

New member
את אפך המתנשא תורידי למטה.

כי אם את יושבת כל היום ומתווכחת איתי בשרשור - עבודת קודש את לא עושה, זה בטוח. ואל תרשי לעצמך להגיד לי קטנה, כי אם את "סטודנטית" אנחנו בכלל, אבל בכלל לא רחוקות. אלא אם כן את מהפוסטמות שנזכרות שצריך ללמוד בגיל 30! ולגבי השאר, אני שוב מסבירה לך, אני לא אכנס איתך לדברים האלה, זה לא קשור לפורום הזה ואין לי די זמן כדי לשבת מול המחשב ולנסות להסביר לך משהו ברור מאליו. חבל שאת כ"כ אטומה. שיבושם לך

למעלה