דואר ישראל במצוקה

הדואר הולך להפוך לרווחי בתקופה הקרובה

חוץ מעדכוני המחירים, צמצמום ימי החלוקה ליומים או שלוש בשבוע, ופיטורי עובדים, ישנם עוד כמה רפורמות ומכרזים שיהפכו את הדואר לרווחיבקשר לדיבורים על זלזול של עובדי הדואר, דואר רגיל ודואר רשום(כולל חבילות) שמתעכסים, זה לא באשמת העובדים
&nbsp
מבין כל עובדי המדינה, עובדי הדואר הם אלו שמרוייחים כמעט הכי פחות מכולם, ביחס לשוטרים, עובדי עיריה, עובדי רשות המיסים, ביטוח לאומי, כבאים והרשימה עוד ארוכה..
העבודה שלהם היא בכל 4 עונות השנה, בכל תנאי מזג האויר(כולל בשרב היום) ונכון שגם למעלה יש מנהלים ועובדים מיותרים שמרויחים הרבה אבל רוב עובדי הדואר מרוויחים פחות משכר המינימום, והם עובדים מאוד קשה, ואחרי הרפורמה העבודה עלתה כמעט בכפול, שזה פי 2 חבילות, דברי דואר, גם בדפוס וגם בדואר רשום(כנ''ל חבילות רשומות)
הגוף הזה הפסיד הרבה מאוד כסף בשנה, אבל המדינה לא עשתה עד היום דבר בנושא, ויותר מזה היא גם לא נתנה אפשרות לדואר לצאת למכרזים על חלוקת דברי דואר במחיר הגיוני(בגלל הגבלת של משרד התקשורת) אם כל זה ישתנה בקרוב, אז אולי הדואר יתחיל להיות רווחי, ובאמת חבל שאנשים לא יודעים דבר וחצי דבר על דואר ישראל, ורק יודעים להתלונן בלי לשמוע את העובדות!
&nbsp
לגבי העומס בסניפים,, הגדילו את שעות פתיחת הסניפים עד 8 בערב ל2-3 ימים בשבוע, אם כי בגלל כמות החבילות היומית שמפציצה את הסניפים המצב רחוק מלהיות מושלם, לא ידעתם אבל ישנם הרבה סניפים במרכזי ערים שנסגרות עקב אי רווחיות, או שלא נמצא זכיין לאיוש הסניף, ובגלל שהסניף נסגר, כל התשובים מהסביבה נשלחים לניף אחר בקרבת מקום , מה שמגדיל את העומס בפי שניים כמעט
אבל אם כל זאת הדואר עושה מה שהוא יכול כדי לעמוד בקצב, ומנסה להשתפר כמה שהוא יכול
אני יכול להמשיך לדבר עד מחר ולא לסיים, יש הרבה מערכות תפעוליות כולל נהגי חלוקה ועוד עובדים, שהעבודה שלהם רק עלתה מתחילת הרפורמה, והם סובלים בשקט, וכמובן שהמשכורת של העובדים כמעט ולא עלתה, ואולי אפילו במגמת ירידה עעקב ירידה בשעות הפרמיה, ובאחוזי המסירה
&nbsp
יש עוד הרבה נושאים ובעיות, אבל אתכם זה לא מעניין, כי אתם לא מכירים את הדואר מקרוב(כמוני) ולא יודעים כמה קשה הם עובדים שם, ובאיזה תנאים, אז תתנו קצת כבוד, ותגלו קצת הבנה

אתה צודק הבעיה היא ההנהלה הרופסת

לי אין דבר וחצי דבר על עובדי הדואר אני רואה אותם כדוורים בגשם ובחום אני רואה אותם באשנבים חוטפים את העצבים של האזרחים , אני רואה אותם מושפלים מתביישים במקום העבודה שלהם שחוטף מכל עבר רק תלונות.
אני רואה את הטכנולוגיה הישנה ,את זה שהעובדת המסכנה מחפשת באופן ידני עם אגד מכתבים בגומיות את הדואר הרשום ששלחו לי ,והיא חוזרת ומנסה למצוא שוב ולא מוצאת ,ורק בפעם השלישית היא מוצאת את זה,זה טכנולוגיה של שנות ה50 מיון ידני ,עבודה טיפשה.
מה כל כך קשה לשים בר קוד על גבי הדואר הרשום ולמצוא את הרשום במדף הנכון דרך המחשב .כמו שנעשה בחברות הפרטיות.
כאן ההנהלה אשמה,כאן צריך למצות את הדין אם ההאחרים שהביאו את הדואר לרמת שירות עלובה והפסדית וממשיכה לנהל את הדואר .

לגבי הבעיה במציאת דברי דואר רשומים

בגלל הכמות הגדולה של החבילות, והרשומים שהדדורים לא מוצאים את הלקוחות בבית, הכמויות גודלות, אין במדפים כמעט מקום, כי שיטת המספור לא קלה, והכל מסודר גם לפי תאריכים..
זה ענין של עומס גדול, בחלק מהסניפים מנסים לסדר את הבעיה עם שיטת הדבקה פנימית, של 3 ספרות עוקבות, זה עובד בחלק קטן מהסניפים, וזה עוזר קצת למצוא דברי דואר רשומים בעומס, אבל זה רק קצה הקרחון, נחכה עד שיהיו מכונות אוטומטיות

זה בדיוק הנהלה רופסת

זה לא עינין לסניפים ,זה מציאת פיתרון פשוט טכנולוגי של הנהלה מרכזית שצריכה ליעל את השיטה של שנות ה50
.
אני אזמין אותך לבית מיון בחברה פרטית תוכל לראות אך מאות אלפי דברי דפוס נע כמו שעון שווצרי הכל נעשה באופן ממוכן ללא שגיאות ,ללא המתנה ועצבים של תור לא נסבל, זה בדיוק מה שאני טוען הכל מתחיל בהנהלה.........!!! אני יודע שזה מרגיז כמה אנשים בפורום אבל זו המציאות

panayotiss

New member
עצם זה שפקידים באופן ידני מחפשים חבילות ולא מוצאים אותן

מעיד על תקלה טכנולוגית,
אופן הבירקוד/קידוד/תיוג של הפריטים דפוק.
הם לא מבינים שהכמויות בסוף יהרגו אותם וידנית הם לא ישתלטו על הכמויות וזה קרה בסוף.

בתוך ישראל לוקח לדואר לשלוח ללקוחות שבועיים עד חודש

הם רכשו מכונת מיון (ידיעה מהתקשורת) שעלתה מיליונים ושוכבת כמו פיל לבן בבית המיון ,זו חלמאות של הנהלה רופסת.

Amiram_e

New member
אוקי שיכנעת אותי

מה צריך לעשות על מנת להיות לקוחות שלכם? רק תגיד לי היכן לחתום.
כמה סניפים יש לכם בארץ? האם תהיה לי זמינות על הבוקר למשלוח חבילות לפני יציאה לעבודה? (אני גר בשוהם)
כמה זמן עומדים אצלכם בתור בהשוואה לדואר ישראל הרופס?
כמה עולה לדוגמה לשלוח חבילה מתחת למאה גרם לארה"ב?

מחיר לדואר רשום ארה"ב

0-20 גרם................... 26.41 שקלים
20-50 .......................27.51 שקלים
50-100......................29.35 שקלים
שרות באמצעות LA POSTE כולל שטר מטען ממוחשב תוכל לקבל אישור מסירה באמצעות האתר שלנו (מחובר ל170 מדינות ) או באמצעות האתר של דואר הצרפתי ,למשלוח יש לצרף CN22 ללא זה המשלוח לא יצא דרכינו זו עברה על חוקי הUPU
אנחנו לא עובדים עם לקוחות פרטים רק חברות
נאסוף ממך בתוספת תשלום של חברת UPS (שרות פנים ארצי) או שתביא בעצמך למחסן המיון בבת ים או למשרדי החברה ברחובות מול מכללת פרס .
פתיחת חשבון אצלנו כרוכה במילוי מסמכי פתיחת אשראי.

למעלה