דואל

שגבית

New member
דואל

שלום רב שלומי תיבת הדאר שלי מלאה עד 0 מקום. אני מעונינת למחוק את כל הדאר ששלחתי 1000 במספר ניסיתי למחוק ולא הצלחתי. אבקש את עזרתך יום טוב שגבית

שלומי

New member
הי שגבית - על איזה דוא"ל מדובר?

אאוטלוק אקספרס? וובמייל? (אם כן אז איזה)

שגבית

New member
דאר

שלום שלומי הבעיה שלי היא באאוטלוק אקספרס להזכירך, התיבה מלאה, איני יכולה לרוקן אותה, כ- 1000 מכתבים. תתודה על עזרתך שגבית

שלומי

New member
את לא יכולה לעשות קונטרול a וללחוץ

על מחיקה ולאשר? מה קורה אם את עושה את זה.יש הודעת שגיאה או מה?

שגבית

New member
דאר

שלומי, ניסיתי למחוק הכל יחד לא הצליח. ניסיתי למחוק הודעה הודעה לא הצליח. מזכירה לך 1000 הודעות תודה שגבית

תמי123

New member
לא קשור למספר ההודעות

לא נראה לי חריג 1000 הודעות, למרות שזה נראה לך הרבה, אני יודעת שלבעלי שעובד עם הדוא"ל צמוד מאוד יש באופן קבוע הרבה יותר מ 1000 הודעות וזה לא מפריע לו לעבודה. אז אולי משהו אחר מפריע. אבל 1000 לא צריכה להיות הבעיה.

שלומי

New member
דרך מי את גולשת? קישורים במקרה?

האמתת היא שקצת קשה לקבוע מהי הסיבה לכך בלי לראות את המחשב! האם התקנת תוכנות אשר מתלבשות על האאוטלוק אקספרס (כמו תוספת אייקונים, חתימות, אישורי פתיחה, הגנות, כיוונים לתוכנה או כל דבר אחר)?

שגבית

New member
מחיקת הודעות

שלום שלומי לא הוספתי לאוטלוק שום דבר מכל הרשימה שציינת אני מחוברת דרך ערוצי זהב 012 נא עזרתך המהירה ככל האפשר. אני לא מצליחה למחוק אפילו הודעה אחת בודדת תודה שגבית

שלומי

New member
מאחר והשיבוש בתוכנה אינו ידוע

שמרי את ספר הכתובות ובצעי הסרת התוכנה דרך הוספה והסרה. התקיני שוב ואח"כ לכי לאתר של מיקרוספט לעדכון מקוון להורדת עדכוני אבטחה לתוכנה.

motyka

New member
פני לתמיכה של 012

והם ידריכו אותך שלב אחרי שלב בשביל זה את משלמת

למעלה