דואל בלייד

shlomii41

New member
דואל בלייד

שלום,אני רוצה לשאול,בשביל דואל בליידר צריך nx בשביל סקילים? וזה הרבה סקילים צריך? תודה לעונים

Hasselblad

New member
כן צריך NX

ומעט זה עניין יחסי אבל למיטב הבנתי זה לא מעט

shlomii41

New member
מה!?

אבל איך אני אשיג nx? ההורים שלי לא יסכימו לשלם בשביל משחק ועכשיו השחקן שלי ממש טוב הוא רמה 27 אתה יכול להגיד לי את השמות של הסקילים שצריך את הnx או שאלה סקילים לא חשובים?

shlomii41

New member
אז ככה

מישהו יכול להגיד לי איזה סקילים יצטרכו nx והאם הם חשובים? כי זה ישפיע אם אני אמשיך לשחק בשחקן

בניגוד לאיוון דואל בלייד יכול בלי NX

יהיה לך יותר קשה בהתחלה (סקיל מוב ב- II+ והמושלך אליו ב- III+) אבל ברמות הגבוהות הם לא חשובים.... אבל תעלה רמות מהר אתה לא יודע מתי ביג באנג יגיע ואם לא תגיע לרמה גבוהה אתה תהפוך להרבה יותר חלש!

shlomii41

New member
מה?

מה זה בינג באנג? והדואל בלייד שלי כבר רמה 28 ויש לי עוד בעיה,אני במשימה ששיבה הביא לי,אני דיברתי עם סנג'י אבל אחרי זה מה אני עושה?

Don Nirtin

New member
ביג באנג- שם כינוי לפאץ' גדול../images/Emo87.gif

שם קורים כל כך הרבה דברים שאין לי טעם להסביר כי זה המון. כרגע זה יצא בKMS- הגירסה הקוריאנית של מייפל סטורי. וכל מה שקורה שם מגיע אלינו גם. אחרי השיחה עם מאנג'י תחזור לגברת ליידי שייל. היא תיתן לך משימה מפתיעה במיוחד........

הסבר על ביג באנג:

קרה בגרסה הקוראנית ב- 21.6.2010 שינוי כל המפות וכל המפלצות והוספה והסרה של מפלצות שינוי בסקילים ובקידום עבודה ובערך הכל..... אפשר לעלות רמות יותר מהר ויש PQ חדשים וכל מיני כאלה.... ממש משפר את המשחק לשנת 2010

מ י ל ר

New member
זה אמור להיות סוג של שיפור המשחק או משהו יהיה

או שזה יהיה מעפן?

Don Nirtin

New member
אחרי הביג באנג../images/Emo87.gif

קוסמי הקרח עוברים להיות במקום הרביעי ברשימת האנשים עם ההתקפה הכי גבוהה. במקום האחרון- בישופים.

btekx

New member
איך יודעים מי מקום ראשון ומי שני....

אפשר לראות לי כול רשימות החוזק.... של כול עבודות... (ואם אפשר גם כולל אוואן, אראן.....)

Don Nirtin

New member
ראיתי פעם בלינק שרועי הביא לי../images/Emo87.gif

ודי איבדתי אותה, ככה..........

yonVata

New member
למה אני לא מתפלא

ששוב נקסון שמים אותנו בתחתית של המיץ של הזבל?

בלי להעליב משהוא על CLERICS

קלריק הוא דמות תומכת בראשונה ברוב משחקי ה- MMORPG יש דמות מרפת אבל רק במייפל הדמות המראפת וזאת שאמורה לתמוך בסופו של דבר עולה על השאר.... העקרון של הקלריק נחרג בעבודה 4 במייפל סטורי ונקסון משנים את זה כדי להגיע למה שהם התכוונו ביצירת דמות כזאת במייפל סטורי (זה היה יכול ליהיות כמו הגנב הפיראט והקשתים רק שתי בחירות עבודה ואז גם בטח היו מורידים את הפייג' אבל זה לא מה שקרה....) זה פשוט שינוי שרק בתחילת הבטא כשלא היה עבודה 3 היה צריך לקחת בחשבון..... אני בטוח שהם לא יוצאים הכי גרועים אלא יותר נחשקים לפארטי אפילו ממיקודם

yonVata

New member
כן...

אבל בטח כרגיל מה שיקרה זה שישפרו את הסקילים של כל הדמויות וישאירו את הסקילים של הפריסטים והבישופים אותו דבר או אפילו גרוע יותר... כמו ב"פאץ איזון" הזה שהם הוציאו עכשיו... סתם מרגיז שנקסון הפכים את הדמות הזאת ל"עזבו, למה אתם צריכים לתקוף מפלצות? שמישהו אחר יעשה בשבילכם את העבודה... אתם גםככה חלשים מידי...."

Hasselblad

New member
בדיוק כמו שאר הקוסמים

תתקפו עם ה Big Bang כל אחד חושב שהוא הכי נדפק... כשבעצם מנסים לאזן את הדברים..

yonVata

New member
ברבור בר בלגי שלי....

לא טענתי שאני הכי נדפק... כל מה שאמרתי זה שנקסון ממשיכים בגישת ה"אתם לא צריכים לתקוף, אתם קיימים בשביל שמישהו אחר יעשה אתזה בשבילכם..."

Hasselblad

New member
וכל מה שאני טענתי זה שזה לא נכון

כי תהיה לכם את אותה מתקפה בדיוק כמו לכל שאר הקוסמים

למעלה