מרילין מנסון הוא לא גותי נקודה.
S super girl 15 New member 14/6/06 #44 ../images/Emo12.gif אז מה הוא בדיוק? מזרחי?! צ'כי? סתם לא כלול בשום קטגוריה?
ה הגר26 New member 14/6/06 #45 הם/הוא משהו בין מטאל לאינדסטריאל לאלטרנטיבי קצת... היא צודקת, הוא לא גותי. זה גותי
L Lady in red2 New member 10/6/06 #7 באמת נשמע נחמד ../images/Emo45.gif גם עם דוראן דוראן יכול להיות מעניין. עוד אפשרות - יכול להיות שאני משוחדת, אבל עם גאנס לכיוון רוקיסטי.
באמת נשמע נחמד ../images/Emo45.gif גם עם דוראן דוראן יכול להיות מעניין. עוד אפשרות - יכול להיות שאני משוחדת, אבל עם גאנס לכיוון רוקיסטי.
S SometimesCharlotte New member 11/6/06 #22 הקיור למה? בנוסף לעובדה שאני מטורפת על הקיור, לדייב ורוברט סמית יש קולות מדהימים, חזקים ומרגשים. שתי הלהקות מעולם לא שמו על הקונצנזוס ופרצו גבולות. אין לדעת מה הם יעשו הלאה. ואם כבר, אז גם דיויד בואי, וכל מילה מיותרת.
הקיור למה? בנוסף לעובדה שאני מטורפת על הקיור, לדייב ורוברט סמית יש קולות מדהימים, חזקים ומרגשים. שתי הלהקות מעולם לא שמו על הקונצנזוס ופרצו גבולות. אין לדעת מה הם יעשו הלאה. ואם כבר, אז גם דיויד בואי, וכל מילה מיותרת.
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 13/6/06 #40 אני חושבת שהיה מאוד מעניין לשלב את רדיוהד של 'אוקיי קומפיוטר' עם דפש החדשים יותר (לא ה-ממש- חדשים. נגיד של i feel loved).
אני חושבת שהיה מאוד מעניין לשלב את רדיוהד של 'אוקיי קומפיוטר' עם דפש החדשים יותר (לא ה-ממש- חדשים. נגיד של i feel loved).