"דואט" של דפש מוד

aviGODFATHER

New member
מרילין מנסון...

מישהו יכול למקסס את Personal Jesus (שכידוע גם כת השטן **כלומר**, מרילין מנסון, ביצעו) וזה יישמע כמו דואט. אבל - אני רוצה לעשות פנייה נרגשת לאותו המישהו - אל תעשה את זה!! אל תערבב בין טוב לרוע ואל תהרוס שיר כמו "ישו אישי". במציאות, אל תצפו לראות את דפש בחדר אחד עם מרילין מנסון, לפחות לא כ"כ קרוב לתאריך 6/6/6 (עוד שנה אולי...). האמת שגם לינקין פארק קשורים לדפש מוד - מייק שינודה (שהוא אחד מלינקין למי שלא יודע) עשה את הגרסה מ-2004 (ששוב, די הורסת את המקור) של Enjoy The Silence. אבל עם לינקין פארק אין לי בעיות והגרסה של Enjoy The Silence של שינודה עדיפה בהרבה על הגרסה של מרילין מנסון לPJ.

super girl 15

New member
O_ם אתה לא רציני נכון?!?!

אתה יודע מה זה לשמוע שיר כמו "Personal Jesus" בביצוע של מרילין מנסון?!... זה ענק!! למה אומר שהוא הרס..? חוץ מזה אלה שכל הזמן אומרים שהוא מפחיד והקליפים שלו מצמררים ברר..
אז.. כאילו.. זה... מרילין מנסון..! מה שיפה בו ובמוזיקה שלו זה שהיא מפחידה!! מה הטעם ברוק גותי אם אין אוירה של.. של.. ה... 06/06/06..
כמו שמישהו יגיד שהוא פוחד מליצנים כי הם מפחידים!
אז אני אומרת..
ליצנים הם יפים בגלל שהם מפחידים..
כי אם הם לא היו מפחידים.. אז הם היו סתם אנשים בירוק כחול צהוב שמנסים להצחיק ולא מצליח להם... בדיוק אותו דבר!! מבין ת'הקשר?! מקווה שכן כי אני יודעת שיש לי פאקים לא קשורים...
מודע!!

הגר26

New member
ליצנים זה מ-ז-ע-ז-ע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif

אני לא צוחקת איתך! זו המצאה של השטן!!!

super girl 15

New member
חחחחחחחחחחח... ../images/Emo6.gif

ואני אומרת שוב..
זה מה שיפה בהם!!
ה.. להיסתכל עלייהם ולרצות לבכות!!
מוחאחאחאחא....

aviGODFATHER

New member
שמעתי את הביצוע ל-Personal Jesus

ולא אהבתי. זה בערך מה שהם עשו ל-Tainted Love - לקחו שיר קיצבי ושרו אותו בקצב איטי מדי.

הגר26

New member
אם כבר קאבר ל-Personal Jesus...

אז זה של ג'וני קאש, לדעתי, ממש טוב! זה מתוך אלבום קאברים שהוא עשה ב-2002, שנה לפני שהוא נפטר. יש בו איזו עוצמה כזו... כנסו לכאן, השיר מושמע ברקע.

Lady in red2

New member
אין ספק שהוא זמר מצויין, אבל

לא מתאים לשיר הזה להיות איטי. יש שירים שהקאברים שלהם טובים אבל במקרה של השיר הזה, סגנון שונה מהמקור פשוט לא נשמע טוב.

הגר26

New member
הקאבר שלו נשמע ממש כמו

הגרסא האקוסטית של דפש ל-personal jesus. בדיוק אותו דבר! ההבדל הוא שלג'וני קאש יש את הקאנטריות הזו.

Lady in red2

New member
לא מכירה את הגרסה האקוסטית

מה שאני אוהבת במיוחד זה את הקצב של השיר, אז אני פחות מתחברת לגרסה שקטה יותר...

little 14

New member
אממממ....

לא יודעת לא ממש אהבתי אני יותר בקטע של מרלין למרות שהביצוע הזה ממש מזכיר את המקור אבל היה בו משהו שלא אהבתי

super girl 15

New member
גמאני העדפתי את מרילין...

ו.. לא יודע למה.. הביצוע הזה מוכר לי בצורה מטריפה וזה מטריף עוד יותר שאני לא מצליחה לזכור מאיפה... =\\

למעלה