"דואט" של דפש מוד

Ice machinE

New member
"דואט" של דפש מוד

אם הייתם יכולים להחליט, עם איזה זמר\ת\להקה הייתם רוצים שדפש מוד ישתפו פעולה לצורך שיר\אלבום? אני מאוד הייתי רוצה לשמוע על שילוב פעולה של פט שופ בויז יחד עם דפש. לדעתי, כריס לאו הוא היחידי שמתקרב ברמתו ובכשרונו למרטין והיה מגניב לשמוע שילוב של 2 הלהקות. עכשיו תורכם

dirty boots

New member
אני שונא את הטפ שופ בויז,

אבל הייתי רוצה לשמוע דואט עם הסמשינג פמפקינז, ז"א, אם הם לא היו מתפרקים.

הגר26

New member
בהחלט צריך להיות פצצה

עלה לי לראש פתאום גם איאן בראון (
)... יכול להיות מעניין לשמוע את דייב שר time is my everyting או the sweet fantastic. וגם מוריסי.

ו א נ ס ה

New member
אני לא בעד הרעיון עם הפט שופ בויז

כי זה פחות או יותר אותו ז'אנר. הייתי רוצה שהדואט יהיה עם אומן שלא קשור לתחום שלהם בשיט, כמו למשל... כריסטינה אגילרה או משהו בסגנון...

ואנסה, מה דעתך על...

דואט מענין, בין דפש מוד למייקל ג'קסון?!
לדעתי, יכול להיות שילוב מענין ומסקרן, לא?!

ו א נ ס ה

New member
לא. בגלל שיש על מייקל ג'קסון

קונצנזוס שהוא "מלך הפופ", אז לדעתי כבר אבד עליו הקלח. אני עדיין בעד כריסטינה. אני אסביר גם למה: בגלל שמדובר בשני ניגודים שונים לחלוטין. זמרת צעירה בתחילת דרכה, בובה על חוטים, אמריקאית, פופ לא מתוחכם וכיוב,... לשלב את זה עם כל הניסיון ותפארת המוזיקה לדורותיה של דפש יכול להיות מעניין. וכבר אמרתי 1000 פעם!!! אני לא "ואנסה" אני "ו א נ ס ה "

ראשית, סורי../images/Emo140.gif ו א נ ס ה

אממ, בנוגע למונח "אבד עליו הקלח", אם אומר לך שהמונח לא מתאים כאן?!
האם תקראי לי משוחד?!
שאגב, בין היתר, שנה הבאה, מגיע אלבום חדש...

הגר26

New member
לדעתי דווקא בגלל הניסיון והתפארת

המוזיקלית של דפש, עם כל הכבוד לכריסטינה אגילרה (וסליחה לכל מעריציה, אבל אין לי הרבה ממנו...), זה לא משהו שנראה לי שדפש ייתנו לו לקרות. דואט איתם אכן נחשב עבורה, אבל ההיפך - זה הבעיה. ביום שזה יקרה, אני אחשוב פעמיים על האהבה שלי אליהם, כי זה קמת כמו ש-inxs בחרו סולן חדש אחרי שמייקל האצ'נס התאבד והעולם שכח שהם היו, דרך תכנית ריאליטי. זה צועק "הלו! היינו פה, אל תשכחו אותנו!" ודפש תודה לאל עוד לא הגיעו למצב כזה. הם לא צריכים שמעריצי כריסטינה אגילרה יאהבו אותם. i rest my case

הגר26

New member
ככל הנראה שכן

הוא תלה את עצמו, אבל לא היה שום מכתב התאבדות, אז זו רק "השערה"... די ודאית, אבל עדיין

כפי שזכור לי... היה מדובר ב...

רולטת-התליה! ששיחק בה רבות, אכן כן, טיפוס מוזר הוא היה, אך באמת, חבל על כך, שלהקה מדהימה נעלמה לה...

little 14

New member
יכול להיות דווקא מעניין

דואט עם לינקין פארק או מרלין מנסון

למעלה