דואה חדש בחבורה....

סופטובהכלטוב-קולדודיהנהזהבא...

דודי יקירי, דיברתי על עצמי בהומור. (אולי אתה לא מבין הומור של מבוגרים...) לא חידשת לי דבר בנושא השימוש בפורום, אני משתמש כבד בתוכנות עיצוב רבות כבר משנות השמונים והמחשב משמש לי כלי עבודה עיקרי עוד הרבה לפני דור הפנטיומים. זה היה באמת רק פיזור נפש וחוסר ריכוז, שחשבתי שאתה מתכוון אלי עם הספרה -1 כמובן שאני יודע שבדאבל קליק ניתן לראות את פרופיל המשתמש (ראה אפילו הערותי לבחורה שמחפשת ריגושים). לענייננו: שנינו סובלים מסף רגישות מוגזם, וצריך ללמוד לשלוט בזה. זה לא טוב לנו כי אנחנו הסובלים. אני שמח ששמעת לעצתי והתעלית, ואני מקווה שההדורים יושרו. (אוף., מתחיל להיות כאן דביק). בסה"כ אנחנו קבוצה קטנה וייחודית שמאחדת אותה אובססיה משותפת, ועדיף שנתחבר כולנו לצד החיובי של הזולת. לכולנו יש גם צדדים מעפנים, מה לעשות.

David Gerby

New member
או דוד או דודו, רק לא דודי

כנראה שלעולם לא אבין את ההומור שלך, מסכים איתך בנושא סף הרגישות..

הסבר לשם (למי שתהה)

גיא מתן אל היה תפוס אחרי רישום ראשוני כושל...את האלטרנטיבה לשם השני קיבלתי מהמערכת.

הוא לא מתבכיין, זה בא ממני

אמנם צריך לדעת להפסיד בכבוד, אבל בכל זאת יצאתי מההורדות בתחושה שאני חזק ממך ונצחת אותי בצורה שלא הייתה מזכה אותך בניצחון בשום פורום של הורדות ידיים. אם תבדוק את הווידיאו שאלון צילם, תראה שאתה ממש תלוי לי על היד וכל הזוויות שנוצרו, לא חוקיות ולא מקובלות, לפחות כמו שאני מכיר את הנושא. נכון שלא התרעתי על כך מיד, כמו שעשיתי לאחר הנסיון הראשון, וכך אפשר להגיד ש"דיורה" ניצחת, אבל "דפקטו" יש לי ספק גדול. אמרתי לחגי את דעתי. אם אתה רוצה קרב נוסף, תתחיל להתאמן...אם לא, תסתדרו ביניכם (אגב, אם קרב נוסף, אני רוצה 20% מכל צד, לא יכול להיות שאני תורם את עצמי לעניין כזה שמעורב בו כסף, ולא אקבל כלום!) לגבי ניהול הליגה: אני חושב שאתה בסדר גמור. אני רק מקווה שאתה לא לוקה בשנאת עמיר, כמו יתר החברים. אני חושב שעברתם את גבול הטעם הטוב מזמן, והעניין מעביר חלק מכם על דעתו. כאדם שחילק את חדרו כמנהל נבחרת עם עמיר , במשך ימים רבים, הכרתי אדם עם איכויות שרב חברי הליגה יכולים רק להתקנא בהם. אלי הוא היה תמיד יותר מהוגן. אני אישית מעריך מאוד אדם שמקדיש פשוט את חייו לנושא, ומוותר (כמעט) על כל היתר. אני בטוח שחלק מחוסר הפירגון כלפיו הוא פשוא ק נ א ה ! אני לא טוען שהוא טלית שכולה תכלת אבל אלופי ספורט, בכל התחומים נלחמים גם מאחורי הקלעים, זה חלק מהספורט, גם בגלישה אווירית, מאז שאני מכיר אותה. גם ליאיר שחר, בזמנו לא פירגנו, ואין לי ספק שאם היה נשאר בחיים היה מתברג לשלושת הטובים בעולם. הוא השפריץ מוטיבציה וכשרון ולא היה לו אלוהים, גם הוא היה רבגוני וכל מה שעשה הצליח. בנוסף לכך הוא הסתובב עם הולנדית נאה שסיפקה לו בהערצה את כל מה שגבר וגולש צריכים. רובם תיעבו אותו... אבל הוא מת ועמיר חי וקיים ואני מאחל לו (בניגוד לחלק גדול מחברי הליגה) ש י צ ל י ח ! ! !

אין לי ספק שאתה יותר חזק ממני, כאפה

אחת ממך(עם היד שלך,זה 30% ממני) ואני מתפרק..:)לגבי הורדות יש לי ספק,ברור לי שנוצר יתרון מסויים עם הזוויות אבל שנינו התחלנו במצב שווה,ואת היתרון השגתי במהלך ההורדות.סביר להניח שגם בפעם הבאה אשיג לעצמי את היתרון הזה.לגבי החוקיות,אני מבין ממך שאסור לשנות זוויות במהלך ההורדות,פעם ראשונה שאני שומע על זה,אבל זה גם לא חשוב אני די בטוח שעמדתי בקטריטריונים של חגי... אשמח לתת לך קרב נוסף ואני מבטיח לא להתאמן לפני... לגבי הליגה, לי אין שנאה לעמיר ומעולם לא הייתה לי. כן יש לי טענות לגבי דברים מסויימים שעמיר עשה אבל מעולם נתתי לזה להשפיע על העמדות\החלטות שלי(בליגה ובהנהלה).אני יכול להעיד שבכל הישיבות שנגעו לעמיר הדיונים תמיד היו עניינים ולא נקמניים מצד כל הנוכחים. לגבי פירגון,אני לא מבין על מה המהומה(דברים שנאמרו גם בעבר),אני בטוח שכל מי שקרוב לעמיר יפרגן לו ומי שלא קרוב לא.אבל מעולם לא שמעתי שמישהו מאחל לעמיר שיכשל שלא יצליח ודומה לזה,וזו לדעתי הנקודה הכי חשובה.

שנינו לא אוביקטיביים

האמת, היה צריך לבחור שופט, והמצב לא חד משמעי. מה שתחליטו - מקובל עלי. בכל אופן, תודה על התשובה המנומקת והמאלפת. קיבלתי את הרושם שהעויינות כלפי עמיר גדולה יות מכפי שאתה מתאר. אני שמח שזה לא כך. עוד דבר: נער הייתי וגם זקנתי ואני מגלה יושר או חוסר יושר מקילומטרים. למרות שאני לא מכיר אותך לעומק, אני מרגיש ויודע שאתה ממש בסדר (אל תיפגע...ותתחיל להתאמן!!!)

עיצה ממני תהיה מטבע הדברים עיצת אחי

-תופל...(אם לא הבנת, שאל את דודו, הוא יסביר לך)

minititi

New member
גדול

מיקי אתה גדול, אני מעריץ את החוש הומור שלך וקראתי את כל הסיפורים שפירסמת בעיתון כנפיים ובפורום תדע שיש לך מעריצים

מי אתה? עוד יחשבו שאתה מגויס.

בכל אופן תודה על הפירגון. אם מישהו בכל זאת נהנה ממני סימן שהכל שווה.

למעלה