דואה חדש בחבורה....

talsha

New member
דואה חדש בחבורה....

מצ"ב תמונה של שוגי-טרקטור. שוגי הינו דואה מלידה... פרטים אודותיו אפשר למצוא בקישור. מתחרה נוסף לשנה הבאה לליגה (בתנאי שיעמדו בתקנון הליגה
)

sam1961

New member
נדיר

אם להאמין לדברי חובב חיות בן 10, הדואה הזעיר שייך לאחד הזנים היותר נדירים היום בעולם. אותו חובב חיות (בני כמובן) מבקש לדעת אם יש סיכוי לפגוש אישית את הדואה הזה.

קראתי את הפרופיל שלך

את משוטטת בין האתרים ומתלבטת במה לבחור. אם בוער לך בעצמות לעוף/לטוס/לדאות, בגילך אולי תתחילי עם מצנחי הרחיפה. אם לא, תמיד נשמח לארח אותך בפורום, או אולי עדיף, בשטח (בעיקר אם יש לך רוח צעירה, את מוכנה לקום בשבת מוקדם, והכי חשוב: שיהיה לך רשיון נהיגה! כי מה לעשות, זאת הנתון החשוב ביותר לגולש אוויר, כאשר הוא בוחן בחורה.

sam1961

New member
מיקי - בחורה או נבחרת?

בגילי (המופלג) להיקרא בחורה זו מחמאה. אין לי שום בעיה לקום בשום שעה וכבר עשיתי את זה בליגה הקודמת (לפני שלושה שבועות). ברגע שאגיע להגשים ברצינות את החלום, אנסה להתחיל דווקא בהכי גבוה: גלשני אוויר. אם מאיזושהי סיבה לא אצליח, תמיד אפשר לעבור לעדיפות השנייה. כמו שכבר כתבתי בעבר כאן על דפי הפורום, אני יודעת לנהוג ואשמח לבוא על תקן של נהגת בשבתות בהן אני פנויה.

גיל מופלג זה ענין יחסי

אם גילך מופלג אז אני כבר נחשב לזקן (57) למרות שאני (עדיין...) עושה הכל!!! את בגיל של אשתי ולעומתי זה כמובן צעיר. יחד עם זאת, לא הייתי ממליץ גם לגבר להתחיל בגלישה אווירית אחרי גיל 40. מעבר לקושי הפיזי יש גם מבנה גוף שונה בין גברים לנשים. למשל, אצל האשה , המרפק ננעל לאחר שעבר 180 מעלות, ובכל נחיתה לא מוצלחת על הידיים, הסיכוים לשבור מרפק גדולים לעין ערוך. יחד עם זאת אני האחרון שלא אברך ואשמח אם תצטרפי. תפני לאחד מהמדריכים, מידי פעם מתארגנת קבוצת חניכים (עכשיו צריך גם להוסיף "ות"). לגבי נהגת, אני גר בצפון, אבל יש הרבה חברה במרכז שישמחו לרתום אותך אליהם (או אל הרכב שלהם).

סחטיין על העירום אבל...

אילן, מצד אחד אתה מתערטל בפומבי ומצד שני אתה קורא לעצמך בשם מסתורי. תפסיקו כבר לכנות את עצמכם בשמות !

talsha

New member
ידידי היקר זאת שחפית....

מאחר והשם שלי הינו טל-שחף דורון.הכינוי שלי הינו טלשה ולכן אני מזדהה במספר מקומות כ-talsha..... בכל פעם שתראה את הכינוי טלשה תדע שמדובר באילן ושחף
יום נפלא שיהיה לך.

לא הבנתי כלום

קוראים לך טל, שחף, אילן או דורון. היה נדמה לי שבתמונות מופיע אילן סאלם. ככלל אני עדיין לא מבין למה צריך כינויים ואח"כ הבהרות, אולי תאיר את עיני? ואגב, רובם עושים את זה (תמיד אמרו לי שזה התירוץ הכי עלוב לעשות משהו...כלומר לעשות מה שהרב עושים, מבלי להפעיל שיקול דעת עצמי), אבל כשאני קצת מתרחק ומקבל פרספקטיבה, אני רואה לבד שאני עוסק בזוטות. עזוב מצידי שאנשים יקראו לעצמם: "כנף הנשר" "גולש המחץ" "כדור הרעם" או אפילו "נולד לעוף" או רחמנא ליצלן "גולש אמיתי"...(מה כל היתר, גולשים מזוייפים?

מיקי,שחף היא חברה של אילן. לגבי

גולש אמיתי,בדיחה פנימית שלנו מפעם...הייתי מסביר אבל זה כבר ישן. תגיד על מה חגי מתבכיין?

עזוב, הוא לא יבין

זה קטע כזה של צעירים. למה יש לך 1 ליד השם? שה אומר שאתה מספר אחד? מה כל גולש אחר הוא פחות טוב ממך???

לא כדאי לך להתחיל איתי

גולש אמיתי, אולי לא שמת לב, אבל כשר ביטוי זה השטח שלי, מוטב לך לא להכנס לשטח הזה כי אני לא רוצה לבזות אותך לפני כולם. (לא ברור לי איפה אתה רואה את הספרה 1). ועוד בעניין הגיל: יש תחומים רבים שאני מוכן להתחרות בך, למרות גילי, למשל, מי משתין יותר רחוק (מתערבים 1:10 ?) ועוד: מעניין לכמה גלגלי עזר תזדקק בגילי (אולי עוד אחיה אז לחזות בך, אצלי במשפחה מתים בממוצע בגיל 100 !!!) ועוד עצה מאיש זקן: אתה מרגיש שייך לאיזו קליקה. תחושת השייכות היא תחושה חשובה לאדם באשר הוא אדם, אבל לא תמיד הרוח הנושבת באותה קליקה, היא הרוח הצודקת/הנכונה. אולי תנסה להתעלות ולראות דברים נכוחה. ונחזור להתחלה, תנסה להסביר לי את ההומור שמרום גילי אינו מצליח לדעתך להבין, אולי בכל זאת אבין, מי יודע (להחליט מראש שלא אבין לא נראה לי כל כך אינטליגנטי). ולסיום: תאמין לי שעד עכשיו אין לי מושג למי אני כותב. (ועל זה הרי כל הויכוח). אני מקווה שהצלחת לרדת לסוף דעותי, אם לא, כשתהיה גדול אולי תבין.

האמת, גם לא ממש בא לי

כבר מזמן שאני מנסה להמנע מלהגיב להודעותיך המעוררות מלחמה. יש לתופעה גם שם בפורומים - "טרול". קרא את הלינק המצורף ואולי תרגיש הזדהות. מספר הבהרות ותשובות - הקלקה על שם כותב ההודעה תתן לך קישור לכרטיס האישי של המשתמש שם לרוב כתוב מידע על האדם, הכולל יותר משמו הפרטי גם את גילו, תמונתו ועוד פרטים אלא אם הוא מתבייש בהם או לא מעוניין לחשוף. זה בולשיט אחד גדול שאתה לא יודע למי פנית כי בעבר כבר ענית לי ישירות לשמי הפרטי הודעה פוגעת (שאגב ממתינה להתנצלותך). אחסוך לך בכך שאומר לך שאתה מדבר עם דודו גרבי. אתה מוזמן לערוך תחרויות השתנה או לבדוק כמה גלגלי עזר אצטרך בגילך (אם אחייה עד אז), לערוך מחקר ולהוציא אולי אפילו מאמר, זה לא ממש מעניין אותי. התערבויות והימורים לא בריאים לי. בנוגע לספרה 1 - שוב, דע להשתמש בפורום לפני הוצאת זעם מיותר. התגובה היתה לגיא (שנקרא" 1גיא מתנאל"). על איזה קליקה בדיוק אתה מדבר? אתה יצרת פה קליקה במו ידיך. אתה בא וזועם כאן על קבוצה שבכלל אינה קיימת. גיא ואני התחלנו לגלוש יחד ויש לנו בדיחות מתקופת ה"טירונות" שאם אספר לך אותן, או לאילן, או לחגי, או לאחיין שלי הקטן, הן לא יצחיקו אתכם. השם גולש אמיתי הוא בדיחה ישנה, שתצחיק את גיא, שון, אולי גם את ליעד. אתה מנסה להבין הכל אבל בדיחות לא מסבירים.

כצופה מהצד די ברור לי שהכנסתם

את עצמכם לכדור שלג של התכסחויות ולשניכם לא היו כוונות להכנס לזה... אז יאללה מספיק

אתה צודק, הוא גם נוטה להעלב...

אין לי בעיה לבקש ממנו סליחה, למרות שאין לי מושג ממה הוא נעלב.

סליחה דודו

דודו, תראה איזה יופי גיא עונה לי. לעניין ובלי שום הפגעויות. ממש נהניתי לקרוא את התגובה שלו. כנראה שאני מעלה לך איזה "סעיף" ואני מצטער, אין לי כל כוונה כזאת, זאת דרכם של פורומים. אני מקווה שאתה גם מודע לנימת הזלזול שאתה מפגין כלפי, ואני לא רוצה לצטט, קרא שוב את הדברים שכתבת. תודה לגבי התדרוך לשימוש באתר, אתה יודע, הזקנים לא כל כך זוכרים ויש להם פחד ממחשבים... לגבי זה שלא זכרתי "שגולש אמיתי" זה אתה, גם פרח לי מהזכרון הקצרצר שלי, מה לעשות, שוב סליחה. אבל אולי בכל זאת תשנה את הכינוי הזה שמצחיק רק אותך? יש גם מצטרפים חדשים, ואקראיים. לגבי הקיליקות: נו, בחייך, תפסיק עם הצביעות (אוי מה כתבתי, שוה אצטרך להתנצל...). יש עוד תופעה שאתה לוקה בה לדעתי: patronising אתה, כמנהל האתר מנסה להסביר לאנשים מה לאמר ואיך להתנהג, ולפעמים זה נשמע קצת פטתי מאפרוח (אל תיפגע) כמוך. קח את הביקורת שלי ותשתמש בה (לטובתך) או תתעלם (לרעתך) מה שבא לך. ועוד דבר, הפוסל במומו פוסל: אני לא זועם כלל, אני רק משלח חיצים כדרכי, אבל תוך שעשוע אמיתי. אנא, קח את החיצים האלה ברוח ספורטיבית ואל תיהיה לי כאן פרימדונה נעלבת. אין טעם לפרצופים חמוצים באתרי המראה, זה לא מתאים לגברים. ת ת ע ל ה.

David Gerby

New member
מיקי ידידי../images/Emo45.gif

ראשית אשתמש בשם המשתמש ששימש אותי במסעותי באוסטרליה כשאני מגיב לך. אגיב לפי הסדר גיא אכן למד לכתוב ולהתבטא מאז צאת הפורום, אולי שנינו יכולים ללמוד משהו ממנו. לדעתי זו לא דרכם של פורומים (או לפחות לא צריכה להיות כזו). מצטער אם נשמע כי הפגנתי נימת זלזול כלפיך, אני נוהג לכבד בני אדם בכלל ובפרט כאלה המבוגרים ממני. סליחה. אשמח לתדרך אותך על השימוש באתר ואתה מוזמן לשאול כפי שאני שאלתי אותך על גלישה אוירית כשקניתי את הגלשן הראשון שלי ממך. תודה על הביקורת, אנסה ליישמה. תפקידי אינו לחנך ולומר איך להתנהג אך לצערי לעיתים אני נאלץ לשמש כשוטר הפורום ומקבל את תפקיד האיש הרע, על כן בקשתי לפרוש מניהול הפורום. את התנצלותי בעבר לא קיבלת ולא האמנת בכינותה. בכל זאת אני מקבל את התנצלותך ומחכה ללחוץ את ידך על עמדת ההמראה. הרשה לי להגן על ידידי "נולד לעוף" (דוד מיקלס) שאלמלא היה מרותק למיטתו באיכילוב היה יודע לעשות זאת הרבה יותר טוב ממני. האיש אכן נולד לעוף וכל מי שמכיר את סיפורו האישי יודע זאת. כולי תקוה ואמונה שהוא עוד יעוף!

למעלה