סליחה דודו
דודו, תראה איזה יופי גיא עונה לי. לעניין ובלי שום הפגעויות. ממש נהניתי לקרוא את התגובה שלו. כנראה שאני מעלה לך איזה "סעיף" ואני מצטער, אין לי כל כוונה כזאת, זאת דרכם של פורומים. אני מקווה שאתה גם מודע לנימת הזלזול שאתה מפגין כלפי, ואני לא רוצה לצטט, קרא שוב את הדברים שכתבת. תודה לגבי התדרוך לשימוש באתר, אתה יודע, הזקנים לא כל כך זוכרים ויש להם פחד ממחשבים... לגבי זה שלא זכרתי "שגולש אמיתי" זה אתה, גם פרח לי מהזכרון הקצרצר שלי, מה לעשות, שוב סליחה. אבל אולי בכל זאת תשנה את הכינוי הזה שמצחיק רק אותך? יש גם מצטרפים חדשים, ואקראיים. לגבי הקיליקות: נו, בחייך, תפסיק עם הצביעות (אוי מה כתבתי, שוה אצטרך להתנצל...). יש עוד תופעה שאתה לוקה בה לדעתי: patronising אתה, כמנהל האתר מנסה להסביר לאנשים מה לאמר ואיך להתנהג, ולפעמים זה נשמע קצת פטתי מאפרוח (אל תיפגע) כמוך. קח את הביקורת שלי ותשתמש בה (לטובתך) או תתעלם (לרעתך) מה שבא לך. ועוד דבר, הפוסל במומו פוסל: אני לא זועם כלל, אני רק משלח חיצים כדרכי, אבל תוך שעשוע אמיתי. אנא, קח את החיצים האלה ברוח ספורטיבית ואל תיהיה לי כאן פרימדונה נעלבת. אין טעם לפרצופים חמוצים באתרי המראה, זה לא מתאים לגברים. ת ת ע ל ה.