דה זראסאי גרופ הסדר

dw

Well-known member
מנהל
סידרה ג' מאיימים להתפרע בהעמדה לפרעון מיידי אם הם לא מקבלים את ה 70 מלשח בחודש מאי.
אם כל העסק יתפוצץ אז אולי תהיה בעיה עם המימון מחדש לסידרה ה', וזו בתורה, אם זו לא תקבל פארי מלא מלא בחודש אוגוסט, תתפרע גם היא ומאחר שלה יש בטחונות הרי ש-ג' ינזקו מהביס ש-ה' יקחו מהתמורות הלא מובטחות.
לכן כדאי לשתי הסדרות לעבוד בשת"פ מול החברה.

דה זראסאי גרופ- זימון אסיפת אג"ח ג' ל-27.4.25-העמדה מותנית של אג"ח לפרעון מידי, כינוס אסיפה לפרעון מידי,כתב הצבעה | מאיה - אתר הבורסה

dw

Well-known member
מנהל
"מאיפה אתה מכיר אותו?" -- שאלה ריטורית.

עכשיו אני מתחיל להבין, למה הפוסט נראה כמו ניסיון לשכנע ולא להתפטר מהסחורה, להרגיע את המתנדנדים המסכנים ואף להאיץ את ההתעניינות בנייר...
(דעתי בלבד)

מעניין, מה בדיוק, הרשות הייתה אומרת על הנ"ל?
הדסי ניהל כמה פירמות עם אגחי זבל בהסדר בשנים האחרונות: אלביט הדמיה, ברוקלנד, פלאזה סנטרס. לכן הרבה פעילים (בתחום האגח זבל) מכירים אותו.
הייתי מרוצה מעבודתו שם.
בעבר הרחוק הוא עבד בשופרסל ואיקאה.

ניסיון לשכנע??? נו נו, מבחינתי שכל חברי הפורום יעיפו מחר בבוקר את האגח. אתה נותן לנו קצת יותר מדי משקל.
יש פה כמה בודדים שמחזיקים כמה לירות באגחי הזבל של דה זראסאי, האמריקאית הגרועה. זה הכל. פשוט כי העניין שלנו הוא אגחי זבל שירדו לקנטים.
מאחר ולא כ"כ ראיתי אותך משתתף בדיוני השקעות זה לא אמור לעניין אותך יותר מדי.

נערך לאחרונה ב:

dw

Well-known member
מנהל
כתוצאה מהורדת הדירוג מהיום גם נושי סידרה ה' רשאים להעמיד לפרעון מיידי.
זה מצב עדין, כי אם ימכרו את הנכסים המשועבדים לסידרה ה' במכירת חיסול ולא יקבלו פארי אז נושי ה' יצטרפו לנשיה הלא מובטחת של ג', ויקטינו להם את הריקברי.
לכן כדאי לשתי הסדרות לשתף פעולה.

דה זראסאי גרופ- עדכון בק"ע ריביות אג"ח ג' וה' בעקבות דירוג- אין בהורדת הדירוג השפעה על הריביות. למחזיקי אג"ח ה' קמה זכות להעמדה לפרעון מיידי | מאיה - אתר הבורסה

dw

Well-known member
מנהל
ווליום חריג מאד באגח ג', 56 מלשח, ונותר עוד היצע לא מסופק של 6 מלשח. האגח ירד רביעיה, לשער 36.57
ככל הנראה זה לא בגלל החדשות אלא כי היום בנעילה היה עידכון מדדי אגחים.

yel5

Well-known member
ווליום חריג מאד באגח ג', 56 מלשח, ונותר עוד היצע לא מסופק של 6 מלשח. האגח ירד רביעיה, לשער 36.57
ככל הנראה זה לא בגלל החדשות אלא כי היום בנעילה היה עידכון מדדי אגחים.
אחרי שהחברה הודיעה היום שלא תשלם ל ג במאי תשלום קרן אלא רק ריבית, אני מעריך שמחר נסגור בעוד ירידה של כמה אחוזים.

tby1

Active member
אחרי שהחברה הודיעה היום שלא תשלם ל ג במאי תשלום קרן אלא רק ריבית, אני מעריך שמחר נסגור בעוד ירידה של כמה אחוזים.
החלק המעניין הוא שההנהלה עומדת על כך שהבעיה היא רק תזרימית ולא הוונית . אם הבעלים יציע להזרים כסף / נכסים תמורת שקט תעשייתי של כמה חודשים , אני בעד

THE_ENDLESS

Active member
החלק המעניין הוא שההנהלה עומדת על כך שהבעיה היא רק תזרימית ולא הוונית . אם הבעלים יציע להזרים כסף / נכסים תמורת שקט תעשייתי של כמה חודשים , אני בעד
לדעתי סיכוי נמוך שהוא יסכים לעשות הזרמה נוספת.

Reem88

Well-known member

עדכון בק"ע תזרים המזומנים של החברה לצורך עמידתה בתשלומי הקרן והריבית של אגח ג ו-ה​

למעשה הם רוצים עוד הסדר מול מחזיקי אג"ח ג' (רק בדצמבר 2024 היה הסדר)

yel5

Well-known member
מחזיקי ג החליטו שלשום על העמדת חובם לפרעון מיידי אם החברה לא תשלם קרן+ריבית ב 15.05.25.
האם לאחר הודעת החברה אתמול שלא תשלם להם קרן (אך תשלם ריבית) ב 15.05.25 אנו צפויים להעמדה לפרעון מיידי?
תאורטית אפשרי, אך מעשית אני מעריך שהחברה תפתח במו"מ להסדר חדש - רק 5 חודשים בלבד לאחר ההסדר האחרון.

dw

Well-known member
מנהל
מחזיקי ג החליטו שלשום על העמדת חובם לפרעון מיידי אם החברה לא תשלם קרן+ריבית ב 15.05.25.
האם לאחר הודעת החברה אתמול שלא תשלם להם קרן (אך תשלם ריבית) ב 15.05.25 אנו צפויים להעמדה לפרעון מיידי?
תאורטית אפשרי, אך מעשית אני מעריך שהחברה תפתח במו"מ להסדר חדש - רק 5 חודשים בלבד לאחר ההסדר האחרון.
החברה תופסת את משקיעי ג' במקום רגיש, לכן אני לא רואה הצדקה מדוע כדאי לנו לדרדר עוד את מצבה ולהעמיד לפירעון מיידי.
הם מאיימים עלינו שנושה ברונקס יחלט נכסים ואז מצבנו יהיה עוד יותר גרוע.

tby1

Active member
הסדר זה תן וקח. החברה רוצה זמן. מה תיתן בתמורה? העלאת ריבית כאשר נדמה שהקרן בסכנה זו לא סחורה חמה אך מתבקש. אג"ח ג' הפך פרקטית למניות בכורה צוברות, החברה משלמת ריבית, קרן אולי כשיתאפשר. עך כן ראוי שישיאו ריבית ראויה ....

dw

Well-known member
מנהל
בשורה מלבבת - בית המשפט אומר לבנק flagstar ללכת לחפש את החברים שלו :p
דה זראסאי גרופ- אירועים ועסקאות | מאיה - אתר הבורסה

כפי שנציגי דה זראסאי אמרו לנו באסיפה - הבנק לא יכול כ"כ מהר להעיף אותם החוצה.
זה לא שהבנק לא יוכל לעשות את זה בסוף, אבל קודם הם צריכים לדבר עם החברה.

dw

Well-known member
מנהל
היום ה X של קרן וריבית באגח ג'.
שאלה טובה אם נקבל גם את הקרן ב 15/5, או שיהיה ח.ש :unsure:

למעלה