דה הרטוך כמשל

אשרת

New member
../images/Emo10.gif

אני מרחמת על אותם ילדים על כך שהם נולדו להורים אשר מעדיפים לראות את הילדים שלהם במקומות שיש להם סיכוי מאוד טוב להפגע , אני מרחמת על אותם ילדים על החינוך שהם קיבלו בבית, על כך שזה מותר לזרוק לבנים ולהרים ידים על כוחות הביטחון. אני מרחמת על היס"ם שהוא צריך להתמודד עם פראי אדם אשר חושבים שהם מעל החוק ומותר להם לעשות מה שהם רוצים. יאללה, לך לקמום אחר לקבל קצת רחמים אמיתיים.

רואים עלייך שבחיים לא ראית יסמניק מקרוב

בעמונה לא הייתי כי ידעתי מראש עם מי יש לי עסק, אשכנזים תמימים כמו יהושע פרוע ח"כ אלדד , אפי איתם ,ואלוף משנה יוגב חזרו משם עם ראשים פתוחים וידים שבורות. אם את רוצה להאמין שאנשים כאלו זרקו בלוקים זאת הזכות המלאה שלך. אני מניח שאת גם לא מאמינה לנערה שהתלוננה שהותקפה מינית למרות שמדובר בעשרות מתלוננות, העובד שהן מתנחלות דתיות לא קשורה כמובן לעניין. ועכשיו הרצאה קצרצרה על היס"ם היס"ם זה גוף שמתמחה בפיזור מהומות. היסמניקים באים מכל הקשת הפוליטית אבל מצד שני לא מדובר באנשים פסיכים. ולכן כשיסמניק מפזר הפגנה של דפוקים כלומר ערבים ,אוהדי בית"ר דתיים או חרדים הוא יקרע להם את הצורה כי לאנשים האלו אין גב. לעומת זאת נראה לי שיסמניק מפזר הפגנ של שמאלניות וא יתנהג בתאם כי הסיכוי שאחת מהן היא שופטת או אישתו של אולמרט הוא 100 אחוז. דרך אגב מי שהכי שונא אצלנו בבית יסמניקים זה הילד שלי שהוא בן 8 כי מאז שהיס"ם "עשו סדר" ליד הקופות בטדי אני מפחד לקחת אותו איתי למשחקים של בית"ר.. את מבינה גברת מנהלת , לקומץ של ביתר יש יותר כבוד לילדים מאשר ליס"ם שאמור לעשות סדר. אחרי הכל הצחצחים של ביתר זה לא קהל שצריך לחשוש שיש לו דודה שופטת או אבא ראש ממשלה.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

ראיתי גם ראיתי יסמנקים בשירות הצבאי שלי. ואין לי יותר מדי בעיה איתם, האמת. אני לא אמרתי שאינני מאמינה לאותה נערה. היא יכלה להגיש תלונה במח"ש, על דברים כאלו אף אחד לא עושה צחוק. חוץ מאשר מזוז
מי שמרים ידיים על כוחות הביטחון, שיחזור לא רק עם יד אחת שבורה, עם ארבעת הגפים שלו. אדם אשר מגיע למקום עם פורענות ומפריע לכוחות הביטחון לעשות את מלאתכם, שלא יבכה אשר מחזירים לו. אבל זה בסדר. רק לצד אחד מותר להיות אלים ולעורר פרובוקציות, כאשר מחזירים לו, אז זה כבר לא בסדר. אני מרשה לעצמי לא לקחת את דבריך על היס"ם כתורה מסיני.

קטעים איתך

מתנחלת מנוער הגבעות תתלונן במח"ש על שוטרים..{!} מה השלב הבא? אולי את מציעה לאלו שפתחו להם את הראש ללכת לבג"ץ? או אולי לאוהדי בית"ר לפנות לפרקליטות????

אשרת

New member
אכן קטעים איתי.

כן, אני מצפה שמי שעברה תקיפה מינית על ידי שוטרים שתפקנה למח"ש. אסור לאותו שוטר אשר עשה זאת להמשיך בלעבוד במשטרה. אכן, איזו חוצפה ושערוריה לצפות לדבר כזה. אמרתי לך - רחמים עליכם לא תמצא פה. לך למקום אחר שאולי יקנו את השקרים שלך.

תהיי רגועה

המקום האחרון עלי אדמות שאני אצפה שדתיים או חרדים יקבלו אמפטיה יהיה בפורום שינוי הנאור. מח"ש יגיע רק לצמרת הגבוהה אבל לא למקום הראשון.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אתה מוזמן להמשיך לחיות בסטיגות שלך, בגין. אני פורשת מהדיון הזה איתך.

פלסטיק

New member
טוב לדעתך היתה שם פרובוקציה

במקום ללכת הביתה להיות עם המשפחה הפרובוקציה גרמה לכך שהיסמניקים היו צריכים לחיות בשטח כמו כלבים. לדעתך (לא לדעתי, לדעתך) כל פרובוקציה, אפילו קלה מזו יכולה להענות במכות רצח בלא שתהיה למוכה שום הגנה מטעם החוק, דמו הפקר. אז אני לא מבין על מה אתה מתלונן? קרה בדיוק מה שאתה חושב שבסדר שיקרה

adiavn

New member
אפשר לטעון

שאותו אדם ביצע את תפקידו ופינה מפגינים או הגן על עצמו מפניהם. מה עשה הרכב לאלה שהציתו אותו? אתה באמת לא רואה הבדל בין מילוי תפקיד (בצורה טובה יותר או פחות) לבין נקמה?

בוא נסכם שנורא נורא נהניתי

לראות איך אנשים שהצדיקו סטירה בגלל קללה לא מצדיקים תגובה אלימה לפרובוקציה חריפה פי מליון כמו פתיחת ראש או מעשה מגונה. מה אני אומר לכם אחים שלי סיפקתם את יצר הסקרנות שלי במלואו והוכחתם שאתם אנשים עם עקרונות מוצקים ולא סתם מתלהמים ששונאים חרדים. יאלללה רדו נזה ונעבור לענין אחר.

adiavn

New member
אתה יודע לספור?

כי אני לא "אנשים", ואני לא הצדקתי סטירה בגלל קללה.

למעלה