דה הרטוך כמשל

את מיתממת

במסווה של שיויוניות את רוצה בדיוק להיפך. מה שאת רוצה שיהיה זה שיהיה מעמד אחד שמותר לו הכל וזה המעמד החילוני-שמאלני-מערבי. שכולם אבל כולם יהיו חייבים לציית לנורמות שלו. והלכת עם הנושא הזה כל כך רחוק שאת אפילו לא מוכנה בשכונה החרדית להתחשב מעט בתושבי השכונה. ניסיון ההתגוננות שלך הוא גרוע הייתי מגדיר את הדוגמא הזאת כדוגמא מסריחה שנובעת מדיעות קדומות ,ויהירות. אבל גם אם נניח שזה כן היה נכון אני חושב שבהנחה שאת לא מתחכחת איתו אז זה לא כל כך נורא ופגיע היא הרבה יותר קטנה מללכת ערומה בשכונה חרדית. דרך אגב אני מאוד מקווה בשבילך שהדיעות שלך נובעות משנאת חרדים ולא מדובר בהתנהגות גורפת . מפני שאם בן אדם מתנהג בצורה כל כך חסרת התחשבות לכל אדם אז אני פשוט מרחם עליו ובמיוחד על כל מי שמסביבו

אשרת

New member
אני לא מתמוות.

אני אומרת דבר כזה - הרגשות של החרדים לא שונים מרגשותיו של החילוני, של הדתי, של האישה, של ההומו או של כל ייצור אנושי אחר. מצטערת. אם אתה לא מוכן לקבל זאת, זכותך. לא נותר לי אלא לחוש צר על כך שאתה חושב שכל מי שלא מוכן לקבל את ההתנהגות החרדית כהתנהגות נורמטיבית ושלא משים את החרדים כסגנו של אלוהים שונא אותם. אדם עם טרימינולוגיה כזאת, אין לי , אישית, מה לנהל איתו דו שיח. כל טוב.

פלסטיק

New member
חרמנות עלובה

אם אתה לא יכול לשלוט ברגשותיך כשעוברת ברחוב בחורה נאה זו בעיה שלך, לא שלה. מצידי תעשה לעצמך סירוס. אף בחורה לא אשמה ביחס שלך לנשים, כולל הדרך בה אתה מתבטא. בושה לקרוא לאדם על שם אבר מין, אם זו ההתיחסות שלך לאדם אחר אני לא מתפלא שזוהי דעתך. אדם שטוף זימה כמוך מתיימר לדעת מהם מניעי הבחורה? לדעת את נבכי נפשה? אתה מניח שהיא כמוך, רק מין יש לה בראש. יש לי חדשות בשבילך, לא רק שהיא לא כמוך, גם רוב הגברים לא כמוך. גם לא החרדים שאתה מתיימר לדבר בשמם. השקפת עולמי היא שהחברה לא יכולה ולא צריכה להתנהל לפי השקפת חייהם של אנשים שטופי זימה והרגשות של האדם הלא דתי חשובים לא פחות מאשר של האדם הדתי. השקפת עולמך היא בדיוק הפוכה. זכותך, אבל זכותי אפילו לא לכבד בעלי השקפת עולם כזו.

אני חושש שיש לך בעייה רפואית

אם בחורה עוברת בלי בגדים ברחוב ואתה לא מרגיש התעוררות מינית ואתה פחות מגיל 80 אז אני מציע לך לפנות לייעוץ. אפשרות שנייה היא שאתה משקר ואני חושב שבמקרה הזה עדיף להיות שקרן.

אשרת

New member
תתחיל להרגיע את האבחנות שלך כלפי המשתתפים

בו. מסתבר שלא כל גבר חושב דרך המוח הקטן שלו.

אשרת

New member
אתה מתבלבל.

אף אחד לא טען שמין זה לא "מוכר". אבל בין זה לבין לטעון שכל בחורה אשר יוצאת עם מיני לרחוב מטרתה לגרות מינית גברים. יותר ממה שזה אולי מעיד על הבחורה, זה מעיד בעיקר על אותו אחד שאמר זאת. כלומר - עליך.

פלסטיק

New member
אף פעם לא ראיתי בישראל ברחוב בחורה בלי בגדים

אתה ראית? העובדה שאתה או חרדי שאתה מכיר מרגישים התעוררות מינית מכל מרפק או פיסת עור חשוף לא מראה על בעיה אצלי. תצטרך להכיר בכך שלא כל אחד רואה בבן אדם ממין נקבה איבר מין מהלך (איך קראת לה? כוסית?) ולכן צריך להעלים אותה או לדפוק בה מכות. תאמין לי שכשאישה מתלבשת היא לא חושבת על כל ניאדרטאל שיביט בה בדרך. אתה תצטרך להבין שנשים בקומן ובשוכבן לא חושבות על "בגין לשלטון", לא מאיימות עליך, לא רוקחות מזימות שטניות לגביך ואפילו לא חושבות עליך. אתה יכול להפסיק לפחד מהן כל כך, הן לא רודפות אותך.

אז למה היא הולכת ככה?.???

כי הבד עולה ביוקר?????? ולי אל תאג , אני לא חרדי ואני מאוד אשמח אם כולן תלכנה עם חוטיני ברחוב. כל עוד הן לא נדחפות לשכונות חרדיות.

פלסטיק

New member
אז אני מבין שלא ראית בחורה הולכת בלי בגדים

ברחוב בישראל. אם ככה אני רגוע. חשבתי שאתה ראית תופעה חדשה שאני לא ער לה. למה בחורה לובשת חולצה קצרה בקיץ (זהו הרי לבוש נוראי מבחינת החרדים שאתה כל כך חרד להם)? אני לובש חולצה עם שרוול קצר כי כך פחות חם ויותר נוח, אני מניח שכך גם הנשים. אתה חושב שלנשים כאלה מגיע מכות רצח, גם לחותנת שלי, אישה בת למעלה משבעים שהלכה בצומת בר אילן עם שמלה שחשפה מרפקים והילדים שם רצו אחריה וצעקו לה פריצע פריצע. אבל כנראה להוריד לזקנות מכות רצח זה בסדר, במיוחד עם הפרובוקטיביות האלו גרות בדירה השופעת כל טוב. צריך לפרוץ להן לדירה ולהוריד להן מכות רצח, שילמדו לא לבצע כזו פרובוקציה כמו לקנות חפצים יקרים. לדעת בגין לשלטון לזקנה כזו אסור "להסתתר מאחורי החוק".

לאורגינל שלום

זכותי להתפשט כל עוד לא כפיתי על החרדי בדוגמא שנתת החרדי כופה עליי להניח תפילין ודבר זה כמעט נעשה פרט להתנגדותי. זכותו של חרדי להניח תפילין בתנאי שלא יכפה וזכותי שיהיה חוק שמותיר להתפשט וללכת ללא בגדים במאה שערים (אתה יכול להיות רגוע אני אלך ערום). מה שכן אם חברה שלי ואני נרצה להתנשק פלוס במאה שערים זאת זכותנו. תועבה שלא יסתכלו

פלסטיק

New member
יש בפוסט שלך בעיה גם בהבנת החוק וגם במוסריות

מבחינת החוק: החוק מכיר בקינטור כהקלה לעונש לביצוע אלימות רק אם האלימות קרתה מיידית לאחר הקינטור. אדם לא יכול להזכר אחרי חודש שלא מצאה חן בעיניו דרך מעצר של פורע חוק ולשרוף מכונית של מישהו. מבחינת מוסר: קשה יותר להסביר מוסר, בעיקר בשיטת הדיון בה אתה נוהג. אבל בכל זאת אנסה. א. אתה גוזר גזירה שווה בין בחורה ההולכת בשרוול שלא מכסה מרפק לבין השוואת אדם לנאצי? אני לא צריך להסביר את העיוות בטיעון שלך, אני רק אספר לך שמכחישי ומגמדי השואה ישמחו לקבל אותך לבין שורותיהם. ב. בודאי שאדם המבצע פרובוקציה רשאי להגנת החוק. מחר אתה תחטט באף מול מישהו והוא יהיה זכאי להחטיף לך מכות רצח? אתה מצדיק כל מקרה של חמום מוח התוקע סכין במישהו שלדעתו העיז להעליב את החברה שלו? מאיפה הבאת את הטיעון המוזר הזה? ג. גם לשקר ולהסית לא מוסרי. שוטרי היס"ם הפעילו כוח סביר ולא ביצעו מעשים מגונים. או שיש לך קשיים קשים בהבנת חוק ומוסר או שאתה זקוק להגדרה מילונאית למהי צביעות.

זבל של בן אדם

זאת הגדרה שלי לבן אדם שעושה דווקא, להכעיס להוציא לרעהו את המיץ. וזה בדיוק מה שבחורה שהולכת בשכונה חרדית בלבוש לא צנוע עושה. היא יכולה ללכת בדרך עוקפת ,היא יכולה להתלבש נורמלי ,אבל היא בשום פנים ואופן לא יכולה ללכת ברחוב שכל הרחוב נפגע מההתנהגות שלה ולהתיחס לחרדים כאילו הם לא בני אדם . צריך להיות טיפוס מיוחד בשביל להוציא לאנשים את העיניים , מהסוג שאוהב להרגיז אנשים לא להתחשב בזולת ולעשות סקנדלים על כל דבר קטן. עכשיו בקשר להשוואה לנאצי לעומת מה שהלך בעמונה כדי שתשים לב אז אני אכתוב את זה בצורה מודגשת. שנה אחרי עמונה ועדיין הפצועם מלקקים את פצעיהם. ישנם עשרות בנות שמטופלות במרכז לנפגעות מינית!!!{בעניין זה פורסמו מספר כתבות בערוץ 7 במהלך הכתבות רואיינו עו"ס שמטפלות בעניין העובדות הופיעו בשמן המלא כך שאני חושב שאמיתות העניין הוכחה מעל לכל ספק סביר} אלוף משנה במילואים מוטי יוגב עדיין מדדה על רגליו מפני שחייל מג"ב שבר לו אותם, המשטרה לא העיזה לטעון שיוגב תקף מישהו אבל היא "לא הצליחה לאתר" את התוקף. ח"כ איתם הצליח למזלו להוכיח שנדרס ע"י פרש אבל שוב הפרש לא אותר. ח"כ אלדד נשברה ידו. 750{!!!}פצועים פונו לטיפול רפואי מתוכם 250{!!!!}נפגעו בראשם. בניגוד לטעות המשטרה חבר הכנסת אורי אריאל איתר רק חייל אחד פצוע וגם הוא נפל מסוסו.... ישנן עדויות מצמררות של חובשי מד"א שטוענים ששוטרים שתפקידם היה להתחזות לחולים במטרה ליצור מיצג שווא של התפרעות מתנחלים נכנסו לאמבולנסים על חשבון מתנחלים פצועים!!!!!! כדאי לשים לב שבכל המשפטים שבהם נתבעו מטורפי יס"ם המשטרה אף לא ניסתה לטעון שהמתלוננן נקט באלימות אלא ניסתה לומר שאיננה מצליחה לאתר את התוקף{ניתן לעיין בתיקי התביעה של יהודה עציון, אריה אלדד, איתם, יוגב,ועוד רבים} אני יכול להמשיך ולהמשיך אבל נדמה לי שהמסר הובן עם כל הכבוד לח"כ כהן אנשי המשטרה בעמונה ביצעו "קצת יותר" פרובקציות ממנו. הם אולי לא התנהגו כמו נאצים אבל בטוח שבעשור האחרון זאת ההתנהגות הכי קרובה לנאצים שהופנתה נגד יהודיםע"י משטר כלשהו על כדור הארץ. וכן מתוק שלי , התגובות לפרובקציה הן לעיתים יוצאות משליטה למרות שלפי דעתי אם לח"כ כהן מגיע סטירה אז לבחורה שהלכה במיני במאה שערים מגיע מכות רצח ולשוטרים מעמונה הייתי מסתפק בזה שיעשו להם {או לאחותם} מה שהם עשו,לא צריך יותר.

פלסטיק

New member
כן כן, הדמעות זולגות מעיני

לשיטתך הנאצים בסך הכל פינו יהודים שהשתלטו על מקום לא להם ונהגו אלימות מופלגת באותם מתפרעים. באמת מה אנחנו רוצים מהנאצים? ואכן ערוץ 7 מקור מהימן למידע. אבל לפי ערוץ 7 גם היו סירובי פקודה המוניים כך שההתנתקות מעולם לא אירעה והכל בסדר. ואתה חושב שבסדר להוריד מכות רצח לבחורה שהלכה עם מיני במאה שערים? נו טוב, אז אני לא מתפלא על דעתך על הנאצים. אם יש אלוהים יש לו חוש הומור מוזר.

adiavn

New member
תהיה רציני

התחלת יפה את הטיעון שלך, אבל איבדת את האמינות כשקוננת על מר גורלם של אלדד ואיתם, לא בדיוק ילדים טובים וחסרי פרובוקציות. בין שניהם (עם הסטוריה מוכרת) לבין שוטר אקראי, אני נוטה לחשוב שהם הנוטים לאלימות מהר יותר.

אשרת

New member
הכן את הממחטה...

הימין במיטבו
גם מכה וגם בוכה כאשר מחזירים לו.

זהו שלא

אבל בא לי להקיא כשאני שומע את היסמניקם מיבבים שמישהו שרף להם את האוטו. פתחת ראשים? דחפת ידים? אוטו זה לא יקר בשביל דברים כאלה.

אשרת

New member
../images/Emo10.gif

אני ממש מרוחת על חבורת הפרחחים שעלתה לעמונה ולא נשמעה לכוחות הביטחון. תנחומי הכנים.

אני מרחם על אישתו של היסמניק

בן אדם שדוחף ידים לנערות ומרסק ראשים לילדים , אני כבר מתאר לעצמי איך הוא מתיחס לאישתו.

למעלה