דד ליין ../images/Emo133.gif
החלטתי לתת דד ליין לפחד שלי לספר למשפחה, בייחוד לאמי, הקרובה אליי מכל בני המשפחה. אני קורא על המון מקרים של ילדים שיצאו מהארון, על כאלה שאני מכיר ויצאו מהארון בפני הוריהם (לרובם הלך די טוב) וגם בספרים שקראתי בנושא ('אמא יש לי משהו לספר לך'). אני בכל פעם חושב מהי הדרך הטובה ביותר. יש לי כבר מכתב מוכן שהייתי רוצה לתת לה מזה ימים רבים. הייתי גם רוצה לקחת אותה באיזה שישי לאיזה בית קפה, ב-4 עינים, באווירה טובה, שהזמנתי אותה לאיזו ארוחת בוקר. זה לא ממש יהיה פייר, משום שהיא לא ממש תוכל להביע את עצמה נכון (צעקות, בכי, בריחה וכו'). גם בבית זה בעייתי, זה יכול להתפתח למשהו לא נעים (חלילה אלימות). יש בפורום הזה מס' הורים שבנם / ביתם שכבר סיפר/ה להם, ואני תוהה האם ילדיכם עשו זאת על הצד הטוב ביותר. אני בטוח שהם ניסו, אבל אני רוצה להקל עד כמה שאפשר על אמי כאשר אספר לה.
אני מאוד מפחד (או ליתר דיוק חושש) מהתגובה שלה. קצת פרטים : אמי קצת חושדת, עושה רושם שהיא "משחקת אותה" לא יודעת. משפחתי בגדול גם קצת חושדת, כי בכל אופן, בן 19 שיוצא כל כך הרבה ואין לו חברה ולא מביא בנות הבייתה... יש כל הזמן שאלות באויר ואני משנה נושא בכל פעם ופעם. אשמח לקבל תשובה
נער חלום.