דג הזהב- נו, הכו כבר!!!!!

כלב מי שלא צוחק

בסופו של דבר קריאייטיב כזה עובד ועוד איך. זה לא חכם, אין פה אינסייט וזה בטח לא יותר מידי מעורר מחשבה. אבל יש רעיון, זה מחובר יפה מאוד למוצר ובעיקר זה בולט ומצחיק. לא מודעת פרס אבל יופי של מודעה.

אחת הטובות

שילוב של רעיון יפה עם ארט מוצלח יוצרים את אחת המודעות היותר טובות של טמיר כהן בסיבוב הזה.

נחמד אם כי שחוק

הויזואל של בובת וודו הוא שחוק לעייפה ולכן למרות שהרעיון טוב ומחובר בצורה חכמה למוצר, אני חושב שהיה עדיף להימנע מלשלוח ואתו לגיליון של מודעות טובות במיוחד.

מסכים.

רעיון חזק שהיה עובד הרבה הרבה הרבה יותר טוב בצילום אמיתי. מדובר במודעה שהחוזק הויזואלי שלה הוא חלק בלתי נפרד ממנה וחבל שדווקא בזה התפשרו.

משעמם ת'תחת

כמו כל הסדרה הזו של מרצדס. מי אמר שיוקרתי חייב להיות בהכרח פיהוקי?

מודעה מצוינת

נדמה לי ששלמור כבר הוציאו מודעה דומה בעבר (או שראיתי רעיון כזה בחו"ל?). בכל אופן, חכם ואפקטיבי. שילוב טוב של קופי וארט.

בול בפוני!

לא מודעת פרס אבל מודעה טובה מאוד. אהבתי את הקריאייטיב פלנינג ואת הביטוי הקריאטיבי. יופי של רעיון לרשת ספרים. הייתי שמח לשים בתיק עבודות שלי.

egomaniac

New member
אף אחד לא הזכיר את...

מיחזור השקיות שהיא מודעה פצצה. ולא אחזור על בחירות קודמות. רק אוסיף שאני אהבתי (ואני יודע שאני יחידי) את מודעת הקונדומים של ניקול. גיאבר - תרשום שפירגנתי - זה לא קורה הרבה. ולמרות הזלזול של נוד 32 - אני מאוד אוהב את מודעת מדינת היהודים של שלמור. בבחירה ההזויה נבחרת מודעת הארטדיירקטור של חישגד שטרם החלטתי אם היא גאונית או מטומטמת. מה שכן - אומץ יש לבחור.

למעלה