דג הזהב- נו, הכו כבר!!!!!

קולמוס

New member
מממ

אליקים - מחזרו חישגד-סבבה הנעליים האיטלקיות והספגטי (מועתק או בהשראת מודעות כאלו בארכייב) זרמון- קרם ידיים- סבבה לגמרי פרוסת לחם ותקציב הקשישים - אחלה הבלונדינית - צומת ספרים- אחלה זה בקטנה..

johny_abola

New member
היו הרבה טובים, אבל אהבתי הכי לדעתי את:

כנען - מסמר בטיפול - הכל מתחיל בהורים אטרף - סירים

בהחלט הצדקנו כמה עצים כרותים

הסדר מקרי בהחלט הילד המשתין -מקאן אריקסון סמס -שלמור אבנון עמיחי לא(אלימות נגד נשים)-של אדלר אני רואה כבר את הסרטון shape של jwt יגאל עזרא המלך(חיש גד-גיתם) וכמובן הבלונדינית(אני משוחד) ובטוח שכחתי עוד כמה מודעות מדהימות...

johny_abola

New member
וואלה, הזכרת לי

האגיס אחלה ודיסרפטיבי, סמס חזק, יגאל עזרא המלך, גרינפיס של אדלר

המגזין עשה לי חשק לצאת לנטיעות

עצוב כמה שהקונספט נכון למגזין השנה, באמת שחבל על העצים. ובכל זאת, שתים שעשו את העבודה ויכולות לייצג אותנו בכבוד: מודעת הילד המשתין ומודעת הסירים חביבת הקהל - קטמון של אדלר מיס פוטוגניק - קטשופ אסם של גיתם ועוד אחת... בושה וחרפה שמודעת טונה סטרקיסט בפנים. אחרי שה"יציאה המפתיעה" של אליקים התגלתה כקופיטקציה פושעת.

טישה1

New member
מילא מאדלר, אבל...

דווקא האדלרים בולטים בגיליון במודעות אחרות טובות, אבל לפרגן לאחת המודעות הרעות של המשרד שלך ובגיליון בכלל?! נו מילא...שטות. יצאת פקק. בהנחה שאתה לא תומר...אין מצב, אז אולי אתה מגרביטי?! ואז זה נסלח. ונשכח.

nod 32

New member
האמת,הכול בינוני אין שום חדש

זה אני מלמעלה חברים,סליחה שפתחתי שרשור לשווא. אבל אם כבר אז... קטמון של אדלר* האגיס של מקאן ואחרונה חביבה - מדינת היהודים של שלמור....(צוחקים..תרגיעו!) מודעת המסמר של,לא זוכר מי... להתראות בקאן חברים.

עכשיו שאני באינטראקטיב, אני מרגיש חופשי להגיד

שבעיניי דווקא יש אחלה מודעות במוסף. באמת. אז גם אם רוב מודעות יכולות לזכות בפסטיבל קאן, הן בכל זאת 3 רמות מעל מה שאנחנו רואים בשוטף בעיתונים ובכלל המוסף הזה מזכיר לנו שיש אנשי קריאייטיב לא רעים בארץ (גם במשרדים שנחשבים פחות קריאיטיביים...) וחבל שזה לא הסטנדרט ואפילו לא קרוב אליו. מישהו יכול להסביר לי למה רוב המודעות הטובות בגיליון לא יכולות להופיע בעולם האמיתי, כלומר לא רק בגטו של מוסף קריאייטיב?

לא יודע איך משיגים אותו

אבל מדובר במוסף מיוחד ששוקן מוציאים לקראת תחרות דג הזהב (תחרות הפרינטים השנתית של שוקן) ובו מוציאים משרדי הפרסום מודעות משובחות במיוחד במטרה לזכות בתחרות. כך שוקן משיגה מוסף מלא מודעות (בתשלום מלא כמובן) ומשרדי הפרסום מצליחים להראות כמה הכלי שלהם גדול. הדבר היחיד שלא ברור לי הוא מה יוצא ללקוחות מזה. אולי זו הסיבה שפעמים רבות משרדי הפרסום מממנים את המודעות האלה בעצמם.

משרדים יקרים: העלו את המודעות שלכם לפורום

אני אשמח מאוד אם המודעות הטובות של המוסך יעלו לפורום ויזכו לתיעוד נצחי גם לדורות הבאים. אבל אני לא מתכוון לרדוף אחרי משרדי הפרסום לשם כך. חברי המשרדים היקרים, אנא העלו את הפרינטים שלכם לפורום ואל תשכחו לצרף קרדיטים. עבדתם קשה בשביל כל פרינט כזה. יאללה, מי הראשון שמרים את הכפפה?

ביגל man

New member
JWT - מודעת דג זהב1

לשיפוטכם..... קופירייטר: טל ביגלמן ארט: דודו הרוש

מודעה שמצליחה לגעת

אני לא יודע מה זה חוק הסיעוד (גם לא אחרי שקראתי את המודעה) אבל זו בהחלט מודעה שמצליחה לרגש, תוקפת עניין של רעב וזקנים מזווית יפה, מאופקת ואלגנטית. אני אהבתי.

למעלה