ה הפלא ה8 New member 8/1/06 #85 כן לצערי... 2 אנשים יקרים לי היו עדיין איתי (חיים) ויכולתי לומר להם הרבה דברים שלא התאפשר לי ואולי גם איזה חיבוק חם וחזק. ואולי גם הייתי עושה דברים אחרת...
כן לצערי... 2 אנשים יקרים לי היו עדיין איתי (חיים) ויכולתי לומר להם הרבה דברים שלא התאפשר לי ואולי גם איזה חיבוק חם וחזק. ואולי גם הייתי עושה דברים אחרת...
י יופי של שמנה New member 8/1/06 #88 ../images/Emo19.gif בנקודת חיי הנוכחית, הדבר היחיד שיעשה אותי מאושרת יותר ממה שאני היום הוא בן זוג. (עם הטוב, הרע והלא-נורא שבאים איתו...) שבוע קסום לנו! יופי.
../images/Emo19.gif בנקודת חיי הנוכחית, הדבר היחיד שיעשה אותי מאושרת יותר ממה שאני היום הוא בן זוג. (עם הטוב, הרע והלא-נורא שבאים איתו...) שבוע קסום לנו! יופי.
M magenta73 New member 8/1/06 #89 אני אני אעשה את עצמי מאושרת. אם ארצה בכך... (כל אחד. לא רק אני ספציפית...)
A a girl named tal New member 8/1/06 #92 אז את טוענת שאם אני ארצה בכך אני אעשה את עצמי מאושרת? זאת אומרת שאו שאני לא רוצה להיות מאושרת או שאני לא מודעת לזה שאני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? לא רק אני כל אחד...
אז את טוענת שאם אני ארצה בכך אני אעשה את עצמי מאושרת? זאת אומרת שאו שאני לא רוצה להיות מאושרת או שאני לא מודעת לזה שאני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? לא רק אני כל אחד...
M magenta73 New member 8/1/06 #93 כן אני טוענת שזה עיניין של השקפה. נקודת מבט. ואני טוענת שיש לנו הרבה יותר כוח על החיים שלנו ממה שנדמה לנו.
כן אני טוענת שזה עיניין של השקפה. נקודת מבט. ואני טוענת שיש לנו הרבה יותר כוח על החיים שלנו ממה שנדמה לנו.
א אילנה נה New member 9/1/06 #95 אני כבר מאושרת אהיה מאושרת יותר אם אמצא אבא נפלא לילדים שלי. בקשה לא כזו גדולה,לא?