דג אחד !!! מילה אחת !!

דג אחד !!! מילה אחת !! ../images/Emo19.gif

שיחת טלפון אתמול עם חבר: "אז מה קורה טלטל, את מאושרת?" "אממ..לא, אני לא מאושרת" "אוי, מה יהיה איתך? תמיד שאני שואל את לא מאושרת, אולי את צריכה לעשות משהו בעניין, אולי לדבר עם מישהו? אולי לקחת כדורים? אולי......." "הלווו, תרגע, אמרתי שאני לא מאושרת, זה לא אומר שהמצב הפוך, אני לא מדוכאת, אני פשוט חושבת שאושר זו מילה גדולה, סבבה לי עכשיו, יש לי רגעים טובים ורגעים פחות טובים, אבל אני לא חושבת שאני יכולה להגדיר את עצמי מאושרת, חוץ מזה שאני לא מאמינה באושר, אושר זה זמני, אושר זה תקופות, זה שעות מאושרות, רגעים מאושרים...אז אני לא אגיד שאני מאושרת כי אני לא מרגישה ככה" "טוב, אז מה יעשה אותך מאושרת?" "לא יודעת" "אין לא יודעת, עכשיו אני מביא לך דג זהב, עם משאלה אחת, תבקשי דבר אחד שיעשה אותך מאושרת" "אמממ, אני לא יודעת...תראה, אם היו לי נניח כמה משאלות, אז הייתי מבקשת **** ו**** ו**** ו***** וכל הדברים האלו היו עושים אותי מאושרת כי....." "טלללללללללל !!! יא מעצבנת, דג אחד!!!!!! משאלה אחת!!!!!!! תשובה אחת!!!!! מילה אחת!!!!!! מה יעשה אותך מאושרת?????????????????" "אני לא יודעת
, אני באמת לא יודעת" ואתם, דג אחד, משאלה אחת, מילה אחת, מה יעשה אתכם מאושרים?

מילה אחת?אפשר כמה?

ג'ינג'ית אחת עם המון נמשים ונקודות חן, עם חזה שטוח ופיטמות זקורות, עם שיער ארוך, עיניים חודרות ומבינות, שפתיים בצבע ורוד ועם המון חשק.

3שרונית

New member
אוףףף רק אחת ??

טוב, מאחר ואושר הוא מצב יחסי וריגעי, אז אם היה בא דג עכשיו הייתי מבקשת 150000 ש"ח.

וואלה?

אז את טוענת שנכון לעכשיו כסף היה עושה אותך מאושרת? לא קצת שטחי?

3שרונית

New member
נו מה ...

את אומרת שיטחית, אני אומרת מציאותית. ונכון לעכשיו ..זה מה שאני צריכה, ולכן כרגע זה מה שיעשה אותי מאושרת.

מבינה אותך מאוד

לשיחה הזאת היה המשך בסופו של דבר הוא הכריח אותי לענות, מה שהכי יעשה אותי עכשיו מאושרת ובסופו של דבר בחרתי כסף הוא צעק עליי שאני שטחית בלה בלה בלה :) אבל אמרתי לו שנכון לרגע זה, מהמקום שאני נמצאת, אני הכי רוצה כסף, ורק אני יודעת בכוונה כיוונים אני יכולה להעזר בכסף בדרך אל האושר, ולכן זה מאוד לא שטחי בעיניי. שאלתי אותך אם זה שטחי, לא כי ככה אני חושבת אלא כי ככה גם אני עניתי, וככה הגיבו לי, ועניין אותי לראות תגובה :)

© RoNa

New member
לא הכסף הוא שעושה אותנו מאושרים

אלא הדברים שאנחנו יכולים לרכוש בעזרתו. ואין מה לעשות, היום הכל נמדד בכסף.

פזית 1

New member
אפשר לנסות....../images/Emo8.gif

אני בהחלט מסכימה שכסף עוזר והרבה, בהרבה תחומים!!! אבל זה לא הנושא המרכזי ואם רגע נחזור לתחילת השירשור, יש רק משאלה אחת! וחבל לבזבז אותה על כסף, לפי דעתי.

אני חושבת אחרת

אהבה - זה רק אהבה בריאות - זה חשוב מאוד כסף - אפשר להשיג איתו המון אפילו בריאות באופן חלקי, יש דברים שכלום לא יעזור מבחינה בריאותית, אבל יש הרבה גם בבריאות שניתן למנוע בכסף. יותר מידי... אין ספק שכסף בלי אושר, אהבה, בריאות וילדים לא שווה. אבל עם הכסף יש הרבה יותר אופציות לעשות דברים שיקרבו אותנו משמעותית לאושר לאהבה לבריאות הנפשית והפיזית ולילדים... בייחוד בעולם החומרי של ימינו

פזית 1

New member
אז זהו, שבריאות זה לא משהו שאפשר

להשיג בכסף, כמובן שתלוי מהי הבעיה, אבל לאחרונה נתקלתי במספר מקרים שבהם כסף לא יכול לקנות בריאות והאנשים אמרו לי שהיו מוכנים לתת את כל הכסף שיש להם (ויש להם!!) רק שהקרובים להם יהיו בריאים. וברגע שיש לך אהבה, בריאות, אושר ילדים, אתה מרגיש הבן אדם הכי מעושר עלי אדמות!!!! כמה אנשים אנחנו מכירים שיש להם כסף אבל אין להם אהבה אמיתית!!! יש להם כסף אבל הם לא מאושרים, יש להם כסף והם לא יכולים ללדת ילדים משלהם??? אז כסף הוא עזרה מוחלטת!!! אבל היא לא הגורם שיוביל אותנו לאהבה לאושר או לילדים, כל זה תלוי רק בנו!!!!

לא מסכימה איתך, מצטערת

תקחי 2 אנשים עם אותו כוח סבל ואותה יכולת התמודדות תפילי של שניהם בדיוק אבל בדיוק את אותן הצרות לאחד תקחי את הכסף לשני תתני ואני רוצה לראות מי יצא מהצרות יותר מהר, יותר בקלות ולמי תהיה התמודדות יותר קלה את לא יכולה לתת לי דוגמאות של חולים סופניים או של זוגות ללא ילדים ולספר לי שכסף לא פותר בעיות דההההה, ברור שהוא לא פותר את כל הבעיות אבל ממי ברגע שיש לך אהבה, בריאות וילדים ואין לך כסף, ומעקלים לך, ולוקחים לך, ואתה לא יודע איך להאכיל את הילדים שלך, אז אתה רב עם הבן זוג שלך, והלחץ דם עולה לך, וכבר אין לך אהבה, או אושר, או בריאות, או ילדים מאושרים... וזה מקרה הרבה יותר שכיח, במיוחד במדינה שלנו , מאשר המקרים היותר מסויימים שאת מתארת

פזית 1

New member
טוב, נראה לי שאני לקחתי את זה

לקיצוניות אחת ואת לקיצוניות שניה. בואי נסכם שכסף עוזר הרבה בחיים אבל הוא לא הכל בחיים......

ויפות לך המשקפיים הוורודות

אבל לא הייתי קיצונית לצערי, אני מאוד מציאותית

© RoNa

New member
ברור. אבל הוא מאוד משמעותי ומועיל

יש לו כוח עצום.

למעלה