דגל ישראל גאה

בבקשה תעשה לי טובה ותקרא את מה

שאני אכתוב כאן. גם WRECKER מוזמן. אז מי היו במצעד? אני משער שאתה לא יודע. אילו שלטים נישאו? אני משער שאתה לא יודע. מה היו האמירות שנאמר? גם את זה אתה לא יודע. מה אתה (ורוב הישראלים לצערי) יודעים על המצעד הזה? שהוא של שמאלנים הזויים-בוגדים ששונאים את המדינה ורוצים למכור אותה לפלסטינים. אז מי היו במצעד? פסיכולוגים למען השירות הציבורי. פעילים חברתיים נגד שכר מינימום נמוך ובעד זכויות עובדי הקבלן. עזרה לילדים אוטיסטים. דרישה לשיוויון זכויות לקהילה הגאה. נגד הדרת נשים מהחברה (ראה ערך "שירת נשים"). למען הרפואה הציבורית הקורסת. תמיכה במשא ומתן לשלום. נגד הריסת כפרי הבדואים הלא מוכרים בנגב. בעד שוויון זכויות לפלסטינים. הוועד נגד עינויים. תמיכה בשיוויון זכויות לערביי ישראל. נגד הכפיה הדתית הגוברת בארץ. ועוד ועוד ועוד... לומר לך שלא ראיתי שם חבר'ה קיצוניים? ברור שהיו. איך אני יודע? אין לי מושג (חוץ מאחד) אבל ברור שמתוך כמה אלפים היו כמה רדיקליים. אפילו ראיתי אחד (רק אחד מתוך כמה אלפים) עם כיתוב על החולצה "שחררו את פלסטין, החרימו את ישראל". גם בעבר כשהייתי בהפגנות הימין (גדולות כקטנות) היו כמה חבר'ה "נון- קונפורמיסטיים" (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה) שהיו רדיקליים למדי, זה אמור להעיב על כל ההפגנה-מצעד? כל הערכים שלשמם הגעתי בטלים? רק הקיצוניים הם העיקר? הרוב המוחלט שהיו במצעד היו בכלל חסרי שלטים-דגלים-סיסמאות. סתם רוב שקט. יש לי גם כמה תמונות להוסיף לך שתכיר אותי יותר טוב. סתם לא אוהב להיות לא מוכר.

3

הדגל שלי והמדבקה שנוספה רק בסוף (לצערי) על הגב כל הדרך (אני אכן פטריוט אמיתי
)

אני יכול להעלות עוד ועוד תמנות

אבל אתה יכול פשוט להיכנס לפייס שלי אני אשנה את ההגדרות של האלבום הספציפי הזה, כדי שהוא יהיה פתוח לכולם.

להישמע פלצן?

הלוואי והייתי יכול. וכן, הלוואי והייתי יכול לעזור לעוד הרבה אנשים, אבל לצערי אני מוגבל ביכולות שלי. אני מוגבל במה שאני יכול לעשות (ואני מדבר על מעבר להפגנות), וזה לא ממש הרבה ובטח לא מספיק. תאמין לא שהארלם זה לא המטרה שלי ואתנגד לכל דבר בכיוון. 2 פרטי טריוויה מעניינים. הארלם זו עיר בהולנד. רק בשנים הבודדות האחרונות השתנה המאזן הדמוגרפי בהארלם ל"טובת" ה"לא שחורים" והשחורים איבדו ת'רוב.

Wrecker

New member
זה בסדר שאתה לא יכול לעזור לכולם

אבל אם יש אנשים שרואים במה שאתה עושה הרס למדינת ישראל, בין אם הם צודקים או לא, תנסה לראות למה? תנסה לראות את שני הצדדים, את ההשלכות שיכולות להיות למעשים... שלא תחשוב , אני מאוד מרחם על הפליטים ואני בעד זכויות אדם כמובן , אבל לא בכל מחיר, והמדינה הזאת גם ככה מתפוררת ואני לא חושב שהיא יכולה לשאת בנטל של פליטים ..

Uri04

New member
העיקר היו הרבה אנשים? זה הכי חשוב

לא ראיתי כל התייחסות לכך בתקשורת המיינסטרים. מזל שיש אלטרנטיבות...

אם זה כ"כ מסוכן

יש לי גם תיבת מסרים...!
אבל בכל אופן נראה לי כיף שתכתוב זאת כאן! נסחוף את הפורום לוויכוח לוהט

אתה שייך לקבוצה שלא יכולה לקפוץ מעל הפופיק

דוגמית לבלגן מערכות http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1588133 זה לא ענין של צודק כן/לא, אלא שכשהסובלנות מיטשטשת ופירותיה הם למשל חוקים שוניים במחלוקת (בלשון במעטה), אז גם הסבלנות מתקצרת מאוד.....ואז, כשהמלאכים סחוטים, אנחנו מקפלים להם את הכנפיים, בעדנה בעדנה, מכינים את השוט...

אאוץ'

דווקא הייתי אחד מהקופצים הטובים לגובה בתיכון. ולא הבנתי כ"כ מה אמרת. הכתבה שהבאת בהחלט מזעזעת, אבל שוב, איך קשורה? אתה בהחלט כותב בצורה מרתקת, רק שים לב שלעיתים זה מקשה על ההבנה. *** אל תנסה להכניס אותי לשבלונה כלשהי, אני פשוט לא שם.

למעלה